Geodezja PW Warszawa [1217]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *~*Anuśka*~*

Hej!
    chciałam się dowiedzieć czy z 2 kolosem jest tak samo jak 1 ?? że zawsze są te same zestawy gdzieś tam krążące; p czy przygotować się na wielką niewiadomą <boisie>
    i tak przy okazji jak wygląda sprawa poprawy jeśli ktoś nie zaliczył pierwszego kolosa i przypuśćmy drugi też mu nie pójdzie; ) czy wogóle jest jeszcze taka możliwość??
    z góry dzięki pozdrawiam:)
  • Święty

dobre pytanie... Podobno na drugim już zmienia. Z resztą na razie nie mam żadnych rozwiązań z zeszłych lat, więc tak czy inaczej przewalone...
    ale wszystko się okaże w piątek... :/
  • Hubert

Jeśli pierwsze jest niezaliczone i drugie też nie pójdzie to chyba mówimy sobie cześć. Ten, kto ma pierwsze do tyłu nie poprawia go na drugim, jak reszta tylko pisze sam drugi kolos. Jeśli się go zaliczy można poprawiać pierwszy.
  • Anonim

Dobrze powiedział; P
  • Święty

Dać mu wódki! :)
  • Anonim

Rok temu zmienił bo podobno ktoś się go genialnie zapytał "To na kolokwium będzie 10 pytań, tak?" docelowo mieliśmy zestaw z 10 pytaniami, zmienił na inny (oba leżą na geodezjapw@wp.pl). Tak czy siak myślę, że ma tylko te 2 bo na poprawie ludzi z 2 kolosami w plecy dał ten z 10ciom'a pytaniami.
    Dla waszej świadomości przytoczę Jego cytat "Myślicie, że ja nie wiem, że macie pytania? no i co z tego jak i tak bzdury piszecie!"
    Good Luck.
  • *~*Anuśka*~*

''Tak czy siak myślę, że ma
    >tylko te 2 bo na poprawie ludzi z 2 kolosami w plecy dał
    >ten z 10ciom'a pytaniami. ''

czyli niezaliczenie obu kolosow to jeszcze nie koniec??; > Kochany Magran daje tym ''najambitniejszym'' jakas szanse hehe no to fajnie :)
  • Anonim

no zależy od ilości niezaliczonych kartkówek u nas chyba tylko 3 osobom podziękował mimo iż więcej miało 2 kolosy w plecy, nie orientuje się dokładnie.
  • Karolina

Przepraszam, czy jest szansa uzyskania hasła do poczty wydziałowej? :-p

pozdrawiam ciepło
  • Święty

>mięsko napisała:
    >Przepraszam, czy jest szansa uzyskania hasła do poczty
    >wydziałowej? :-p

To chyba nie ten wątek. A szansa zawsze jest... :)
  • Anonim

Jak ktos zyczy, to mam jakies pytania i opracowania z zeszlych lat, moge przeslac na maila.
  • Emilia

nie wiecie przypadkiem co ON daje na poprawie jak ktoś ma 2kolosy nie zaliczone?
    czy to są dokładnie 2kolosy + coś dodatkowego czy wymysla jakieś zupełnie nowe zestawy?
  • margot

dzis powiedzial ze ktos kto ma oba kolosy niezaliczone to bedzie poprawial albo oba naraz + dodatkowe pytanka (np 10), albo same dodatkowe pytania albo wymysli jeszcze jakiegos trzeciego kolosa . Ma jeszcze pare dni na zastanowienie a narazie sam nie wie; )
  • Emilia

tyle to i ja wiem :) raczej chodzi o to,czy zawsze tak mówi i co potem z tego wynika :)
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)