-
Anonim
Witam serdecznie!
Chciałabym sie dowiedzieć od Was jak wyglda kolos u Maciejewskiej, czego wymaga, czy da sie sciagać...no i wszystkie inne informacje, które pomoga nam zaliczyć ten przedmiot.
Pozdrawiam, Ania :) -
Anonim
Ja miałem z tą prof. ekologię w tamtym semestrze <w tm mam ochronę> i naprawdę spoko z niej babka :)
Kolosy na eko. wyglądały tak --> siedzi się i się pisze wszystko co było na wykładzie... a jest tego trochę, ale do ogarnięcia.
Co do ściągania to zależy kto pilnuje piszących bo czasami przychodzą ci od laborek z glebek <przynajmniej u nas tak było>... i w tym miejscu pragnę pozdrowić dr Kwiatkowską <mam nadzieję że nie pomyliłem się w st. naukowym ani w nazwisku>. Otóż jak Was pilnuje ta urocza rudowłosa pani to ściągi głęboko do kieszeni bo ona wszystko znajdzie.. no chyba że ktoś naprawde ma dużo szczęścia. A jak już znajdzie ściągę to... za drzwi.
Ale bójcie się ogólnie tych kolosów, bo naprawdę da się to zaliczyć i to nawet na dobre stopnie.
pozdrawiam -
nietoperek
Jak u nas na roku do zaliczenia była ochrona, to pamiętam taką sytuację: Dyktuje kobitka pytania, skończyła dla jednej i drugiej grupy dyktować i słyszymy jeszcze od niej: A jesli ktoś nie będzie wiedział co napisać, to niech sam wymyśli jakieś pytanie związane z tematem wykładów i na nie odpowie... :D Ogólnie przedmiot do zaliczenia. :)
Pozdrawiam i życzę powodzenia. -
<< Asia>>
Znalazłam parę przydatnych ściąg. Coś jeszcze zaskanuję i mogę wysyłać. Kto chce?
Jeśli chodzi o pytania, to jest gorzej. Znalazłam tylko jedne, ale nie wiem, czy one nie były na zaliczenie ćwiczeń. Oto one:
1. Podaj definicję i treść mapy sozologicznej.
2. Wymień i scharakteryzuj obszary ekologicznego zagrożenia.
3. Wyjaśnij następujące pojęcia: krajobraz, geokompleks, geosystem.
4. Wyjaśnij istotę ochrony glebw świetle Międzynarodowej Konwencji o Ochronie Gleb.
5. Podaj źródła informacji fizjograficznej.
Taaak... to było chyba na ćwiczeniach. Ale na ściągach mam też wykłady. -
|
|
Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...
Miejsca grona (5)
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
DS Akademik Akademicka 5, Warszawa
-
Gmach Główny PW Rektorska, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
- Dodaj miejsce