Geodezja i Kartografia, PW, 2009-2013 [98]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • magdzisz.

ja jade; )
  • GRU

gdzie sie trzeba zgłaszać?
  • wieczny malkontent

Jak już wszystko przygotujemy - damy Wam znać od kiedy będzie można się zgłaszać. Zgłoszenia będą w pokoju 135, koszt wyjazdu to 100 zł :)
    Pzdr!
  • Przemko

a czy w koszta wchodzi cokolwiek poza transportem i noclegiem?
  • wieczny malkontent

tak, wyżywienie i wszelkie atrakcje :)
  • Ostach. Dobrze mi.

Warto chyba puścić jutro na wykładzie kartkę, żeby wszyscy ogarnęli, że coś takiego jest.

Co z wyborem starosty/starościny?

pozdro
  • Adam K.

właśnie.. dobrze byłoby coś ogarnąć i zdecydować.. wg mnie to musi być ktoś z Wawy albo zakwaterowany na miejscu.
    Proponuję wybrać na najbliższych wykładach, bo wtedy będą wszyscy.. czyli wychodzi na to, że w poniedziałek.. co Wy na to?
  • <^>LadySheila

starostę ma każda grupa indywidualnie, chodzi o to by ta os była przedstawicielem dla tych 15 os jezeli chodzi ćwiczenia i zaliczanie ich tudzież inne prywatne interesy
  • Karola.

Starosci grup swoja droga, ale dobrze jest jak jest tez starosta roku - moze to byc osoba sposrod tych 3 osob (bo staroste ma miec kazda grupa dziekanska, a nie taka polowka grupy - w kazdym razie oficjalnie). To jest naprawde przydatne, jesli przychodzi do zalatwiania spraw, ktore dotycza calego roku.; )
  • wieczny malkontent

Karola, nie trzeba żeby starosta reprezentował 30 osób, skoro z połową z nich nie będzie miał kontaktu. Lepiej, żeby reprezentował połówkę grupy niż żeby nie ogarniał co się dzieje w całej grupie, dlatego też powiedzieliśmy Wam dzisiaj, żebyście wybrali starostę dla połówek. Teraz już do końca studiów będziecie mieć tak naprawdę zajęcia w większości wypadków w połówkach a nie całością. Ewentualnie te dwie osoby mogą się ze sobą dogadać która z nich ma reprezentować grupę w całości (pewnie nie będzie dużo takich przypadków, ale można). A tak w ogóle to dla starostów przewidujemy pewną niespodziankę, ale o tym później...;) :P więc zachęcam do wyboru na starostów ludzi ogarniętych, trzeźwo myślących, ale i odważnych i pomysłowych :) i nie bójcie się zostania starostami, to naprawdę niewiele kosztuje, a moim zdaniem może być całkiem fajnym zajęciem :)
  • Karola.

Maciek, powiem Ci z doswiadczenia u mnie - mielismy 3 starostow, czyli po jednym dla kazdej grupy i wychodzilo na to, ze nikt nie wie nic. Teraz mamy po prostu staroste calego roku i nagle ludzie wiedza, co sie dzieje i problemy w zasadzie zniknely. Sprawdzila sie zasada - gdzie kucharek szesc, tam nie ma co jesc. I tyle.; ]
  • axx

co poradzić... trzeba kogoś wybrać. ale widzę że zdania są podzielone co do "ilości" starostów.
  • iga.

czy ktoś z grupy 5a byłby chętny się zamienić na ćwiczenia z podstaw geodezji w czwartki o 12.15 (zajęcia grupy 1a) ? pliz!
  • Adam K.

Cześć!
    Przypominam, że w najbliższy poniedziałek(12.10) zaczynamy wykłady dopiero o 11;15.
    Jakby ktoś mi nie wierzył to tydzień temu prof.dr.hab Alina Maciejewska powiedziała, że Jej nie będzie i możemy dłużej pospać :)
    Pozdro.
  • wieczny malkontent

Siemano! tak dla Waszej wiadomości - po dzisiejszym dniu zostało nam jeszcze (TYLKO) 19 miejsc wolnych na wyjazd integracyjny (nie wycieczkę) ! :) jeżeli chcecie się jeszcze zapisać to zapraszamy w poniedziałek (pewnie od 10) do 135. Osoby które nie dostarczyły nam jeszcze swoich numerów PESEL oraz danych kontaktowych i/albo nie wpłaciły całości/części opłaty zapraszamy również w poniedziałek, również od rana:)
    Pzdr! :)
  • Karola.

Dołączam sie do prosby Igi - strasznie nam zalezy na tym terminie zajec, jako, jak sie okazalo, jedynym nam pasujacym :/ Ew. powiedzcie nam, droga grupo 5a, kto w poniedzialki prowadzi podstawy geodezji i jak sie zapatruje na ewentualnych nowych studentow w tej grupie?
  • Anonim

Do 2a :)
    Wrzuciłam wzór tabelki rysunkowej na maila grupy 2.
| |

Geodezja i Kartografia - Geodezja

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)