- 1
- 2
-
-
Kaśka
01.10.2009r., godzina 14:00, Mała Aula Gmachu Głównego(II piętro)
"Obecność studentów I roku studiów stacjonarnych jest obowiązkowa. Prosimy o stosowny ubiór." -
aha, no looz. :)
wydawalo mi sie, ze to jakos jest okolo 11 ale spoko :)
dzieki. -
<^>LadySheila
bardzo dobrze że o 14 chociaż się wyśpię i zdążę a i na komunikacji miejskiej jak się przekonałam w ten weekend polegać nie można.
eee te info to każdy na kartce dostał przy składaniu papierów na giku czyz nie:P -
-
Marlena
hmm a o 10 podobno jest na auli głównej takie bardziej uroczyste rozpoczecie... w tamty roku podobo byl premier nawet:P ale jest tam bardoz nudno no i dlugo -
w wojciechowska
w ogole jestem oburzona!; p czemu mamy oba rozpoczecia jednego dni? :P jak niektore inne wydzialy maja w czwartek głowne rozpoczecie dla wszytskich i piatek dla swojego wydzialu:P i dopiero od poniedzialku zaczynaja nauke..buuu:(:P -
Kaśka
bo my jesteśmy super ambitni i naukę musimy zacząć przed wszystkimi hyh; DDD
a wybiera się ktoś na to rozpoczęcie o 10; > -
w wojciechowska
oj.ja bym sie nie obrazila jakbysmy zaczeli od poniedzialku:P
ja sie wybieram;D na oba;D;)
-
Marlena
-
Kaśka
to ja pewnie też pójdę :) a aula główna to ta zaraz jak się wchodzi do gmachu gł? -
kamyla.
Tak.
btw potwierdzenie wpłaty za legitke i indeks kiedy trzeba dać?
obiło mi sie o uszy że właśnie na inauguracji.. I'm right?? -
Michał
-
w wojciechowska
no w październiku. jak zawozilam zaswiadczenie lekarskie to potwerdzenia wpłaty nie przyjeli ode mnie :P gorzej jak wtedy zapomne go wziac :P -
.asia.
-
Michał
bank pekao sa IV oddzial warszawa nr 53124010535111112000100091
17 za legitymacje 4 za indeks. -
kamyla.
Jak ktoś zanosił zaświadczenie od lekarza juz na polibude to niech napisze który pokój. 128 czy 429 ? -
Kaśka
chyba 128 xD nie pamiętam dokładnie ale jak wchodzisz to kierujesz się w lewo po schodkach czyli jakby I piętro a później do samego końca, dalej nie da się iść więc w prawo i tam będzie po lewej; ) -
<^>LadySheila
-
Marlena
a jakies takie główne dla wszytskich studentow, ale raczej nie jest obowiazkowe:) -
<<moni>>
Z tego co ja słyszałam to na rozpoczęcie wydziałowe każdy musi pójść a na to główne to tylko ci co dostali specjalne zaproszenie
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne