Geodezja i Kartografia, PW, 2009-2013 [98]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • magdzisz.

czy może ktoś mi napisać kiedy, jak i gdzie? :)
  • Kaśka

01.10.2009r., godzina 14:00, Mała Aula Gmachu Głównego(II piętro)
    "Obecność studentów I roku studiów stacjonarnych jest obowiązkowa. Prosimy o stosowny ubiór."
  • magdzisz.

aha, no looz. :)
    wydawalo mi sie, ze to jakos jest okolo 11 ale spoko :)
    dzieki.
  • <^>LadySheila

bardzo dobrze że o 14 chociaż się wyśpię i zdążę a i na komunikacji miejskiej jak się przekonałam w ten weekend polegać nie można.

eee te info to każdy na kartce dostał przy składaniu papierów na giku czyz nie:P
  • Marlena

hmm a o 10 podobno jest na auli głównej takie bardziej uroczyste rozpoczecie... w tamty roku podobo byl premier nawet:P ale jest tam bardoz nudno no i dlugo
  • w wojciechowska

w ogole jestem oburzona!; p czemu mamy oba rozpoczecia jednego dni? :P jak niektore inne wydzialy maja w czwartek głowne rozpoczecie dla wszytskich i piatek dla swojego wydzialu:P i dopiero od poniedzialku zaczynaja nauke..buuu:(:P
  • Kaśka

bo my jesteśmy super ambitni i naukę musimy zacząć przed wszystkimi hyh; DDD
    a wybiera się ktoś na to rozpoczęcie o 10; >
  • w wojciechowska

oj.ja bym sie nie obrazila jakbysmy zaczeli od poniedzialku:P

ja sie wybieram;D na oba;D;)

• Marlena

tez sie wybieram na oba:P
  • Kaśka

to ja pewnie też pójdę :) a aula główna to ta zaraz jak się wchodzi do gmachu gł?
  • kamyla.

Tak.

btw potwierdzenie wpłaty za legitke i indeks kiedy trzeba dać?
    obiło mi sie o uszy że właśnie na inauguracji.. I'm right??
  • Michał

Tak.
  • w wojciechowska

no w październiku. jak zawozilam zaswiadczenie lekarskie to potwerdzenia wpłaty nie przyjeli ode mnie :P gorzej jak wtedy zapomne go wziac :P
  • .asia.

oco cho z tą opłatą?? gdzie to się płaci i ile??
  • Michał

bank pekao sa IV oddzial warszawa nr 53124010535111112000100091

17 za legitymacje 4 za indeks.
  • kamyla.

Jak ktoś zanosił zaświadczenie od lekarza juz na polibude to niech napisze który pokój. 128 czy 429 ?
  • Kaśka

chyba 128 xD nie pamiętam dokładnie ale jak wchodzisz to kierujesz się w lewo po schodkach czyli jakby I piętro a później do samego końca, dalej nie da się iść więc w prawo i tam będzie po lewej; )
  • <^>LadySheila

o 10 jakies rozpoczęcie? olaboga. o nie.
  • Marlena

a jakies takie główne dla wszytskich studentow, ale raczej nie jest obowiazkowe:)
  • <<moni>>

Z tego co ja słyszałam to na rozpoczęcie wydziałowe każdy musi pójść a na to główne to tylko ci co dostali specjalne zaproszenie
  • 1
  • 2
| |

Geodezja i Kartografia - Geodezja

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)