-
Gaber
-
-
Malina
to może lepiej się jakoś umówić na konkretny dzień?; -) tak na kawe, pogadać i poznac się trochę; -) -
Anonim
-
-
Emi:)
no piwko dobry pomysl..na poczatek;pp wogole czemu temat sie urwal??hmm?? hello;pp -
Anonim
Ostatnie dni września 28-30 ? Teraz prosimy kolegów ze stolicy o rzucenie jakieś propozycji miejsca do spotkania, jeśli są w ogóle chętni :> -
Maryś
heh.. wyjdzie na to,że na "męskiej" uczelni i wydziale będą się integrować same kobiety :D Myślę,że 30 byłby dobrym terminem - dzień przed rozpoczęciem to już chyba wszyscy będą w stolicy..; ) Tylko to miejsce - może spotkanie przed PW a potem "wycieczka" do jakiegoś klubu - pytanie tylko jakiego?? :) -
<^>LadySheila
Popieram Maryś !!! spotkajmy sie 30 września pod gmachem głównym o godz.... poludnie czy wieczór:P? moze lepiej jak bedzie jeszcze słonce:)
zatem... postanowione?
ja biorę kolegę do integracji który się tu nie udziela ale jest za:D -
Maryś
powiadasz słoneczko - zależy od pogody.. ale może coś koło 17.30; > tak opcjonalnie patrząc... -
Marlena
-
<^>LadySheila
nie widzę przeciwwskazań:) to może wtorek 29, o 17?:D
ps. wiecie do której jest moze dziekanat czynny? -
Marlena
to bardzo dobrze:) mi pasuje o 17:)
hmm wiem ze wczesniej w raczej jeszcze jak byly wakacje to byl czynny do 13 ale pewnie teraz wszytsko sie pozmienialo bo trwa sesja poprawkowa -
Kaśka
-
Maryś
-
Michał
Taka męska uczelnia, a tak malo facetow na spotkaniu integracyjnym xP. -
Tomek
Witam wszystkie kolezanki i kolegów :)
Też się piszę na integrację! Tylko 30 nie dam rady chyba; / (koncert Dream Theater w Bydgoszczy, serdecznie polecam i zapraszam). Myślę ze okazji do integracji będziemy mieli wiele, oj wiele; p Przy okazji maly offtop, byłem ostatnio na wydziale i widziałem ze grupy są juz, ja jestem w 4, ktoś jeszcze? -
Pillow
Również witam wszystkich i mam nadzieje że uda mi się pojawić, ale niestety nie mogę nic na tę chwilę nie mogę powiedzieć na 100%; ) Ewentualnie ma ktoś jakiś pomysł gdzie się można przenieść spod gmachu głównego, to może po prostu później uda mi się was złapać; P -
<^>LadySheila
no panowie się w końcu odezwali:P
Tomku jedna os oprócz Ciebie z forum mowila tu o przydziałach i jest z gr5.
to w takim razie widząc poparcie czuję się w mocy ogłosić iż: 29 września godz 17 pod gmachem głównym!
coby wątpliwości nie bylo. -
Michał
-
Gaber
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne