Geodezja i Kartografia, PW, 2009-2013 [98]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

>axx napisał
    >może jednak ten poniedzialek? grupa 2a by do nas doszła...
    >we wtorek to po chuju, bo 4a kończy o 18 i nikt zapewne nie
    >bedzie chcial przyjsc.

a czemu albo albo? I w poniedziałek i we wtorek najlepiej; ) I tak wszystkich na raz nie uszczęśliwisz.
  • Madzia Szewczyk

Żeby wszytskim odpowadało to może i co codziennie;))
  • Pillow

pomysł mi się osobiście podoba ale nie wiem co na to moja wątroba; )
  • tramtaramtam

hej, ogólnie spoko, ale koniecznie chcecie do remontu iść? remont jest niefajny i nie myje stóp; ]
  • Przemko

ale zapewnia darmowe, mszczone piwo
  • axx

mi to zwisa i powiewa. ważne żeby jakieś spotkanie sie odbywały; ]
  • Lewa :D

uwaga uwaga :) jutro godzina 18 pod politechniką :) co Wy na to? (nie musimy iśc do remontu, ale tam są piwne wtorki, to może warto; p )
  • Pillow

dzisiaj bylo jutro niby tez mozna ... jesli zbierze sie troche wiecej osob niz dzis; )
  • axx

tak niektórzy sie fascynowali że czas sie integrować a jak narazie nie widzę nowych twarzy skorych do tego.. ale owszem, jutro można sie gdzieś przejść ( oczywiście jeżeli znowu to nie bedzie garstka ludzi)., Tak więc wzywam was studenci GIK, czas sie integrować; ]
  • magdzisz.

nie marudzi, nie marudzi. :p
  • Lewa :D

>Pillow napisał
    >dzisiaj bylo jutro niby tez mozna ... jesli zbierze sie
    >troche wiecej osob niz dzis; )

no bo takie rzeczy to się ogłasza; p no ja nie wiedziałam, że dziś jest, ale jutro stawię się na pewno ^^
  • Anonim

Muszę zacząć wchodzić na to grono, bo nic nie wiem :P To kiedy następne? Jutro 18.00? :P
  • axx

jezeli chodzi o integracje, to ja bym proponował jutro(czwartek)... dla grup I i IV dzień idealny, ale czy też osoby z innych grup byłyby zainteresowane?
  • Krystian

chcialbym tylko przypomniec ze zostalo jeszcze 15 wolnych miejsc na wyjazd integracyjny, wiec jesli ktos jeszcze by reflektowal to zapraszamy do p.135.
  • Przemko

dziś piju piju w remoncie. cu przy barze.
  • wieczny malkontent

UWAGA UWAGA!

Mamy dla Was kilka BARDZO WAŻNYCH informacji dotyczących naszego wspólnego weekendu :]
    (wszystkim uczestnikom wysłaliśmy maila, ale jakbyście nie dostali - informacje wrzucamy też tutaj)

* ZAJĘCIA – jesteście zwolnieni z zajęć w piątek od godziny 10! Udało nam się przekonać dziekana, żeby zrobił Wam wolne, w dodatku nie tylko Wam, ale całemu Waszemu rocznikowi.

*ZBIÓRKA- piątek, 10:40, dworzec Warszawa Zachodnia, NIE ZAPOMNIJCIE WZIĄĆ WASZYCH LEGITYMACJI!

*POWRÓT- niedziela, około 21

*POGODA- niestety, ciepło nie będzie... dlatego nie zapomnijcie wziąć ze sobą odpowiednich ciuchów! czapki, szaliki, rękawiczki też się przydadzą!

*POŚCIEL- jest, ale niegłupim pomysłem będzie wzięcie dodatkowych śpiworów! (patrz-POGODA)

*POSIŁKI- śniadanie + obiadokolacja, dlatego możecie wziąć jakieś dodatkowe jedzenie.

*UWAGA- jest możliwość zamówienia posiłków wegetariańskich! zainteresowani taką opcją zgłaszają się do Darka: d.czaplarski@gmail.com, tel : 698966932 (ale jak najszybciej!)

*PYTANIA - też do Darka :], ewentualnie do Maćka m.pasnikowski@gik.samorzad.pw. edu.pl, tel: 606406213

Do zobaczenia w piątek!
  • GRU

dworzec PKP czy PKS?
  • wieczny malkontent

najlepiej jeżeli będziecie się zbierać przed wejściem do budynku dworca PKS, stamtąd będziemy Was zgarniać na perony; ) ale będziemy też rozmieszczeni w różnych punktach dworca i będziemy do Was dzwonić jakby co :)
| |

Geodezja i Kartografia - Geodezja

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)