- 1
- 2
-
SS x]
Mam pytanie do tych, którzy będą mieszkać w akademikach. Do jakiego DS dostaliście przydzial? -
kamyla.
-
<<moni>>
-
SS x]
-
-
kamyla.
137 :P
Lipa z tymi przydziałami...nie dość że nowoprzyjęci wylądowali w 3 (alca,babilon,ustro) to jeszcze w ustro nie ma ludzi z giku ze starszych lat... sic! przynajmniej nie spotkałam takowych
ale ogólnie na swój przedział nie narzekam. chciałam w babilonie
Noooo to SS x] 28 wbijam na browara :D:D:D
Pozdrawiam -
Rybcia
-
SS x]
tez liczyłam na babilon, ale niestety... Więc zapraszam, ale mozliwe ze dopiero 29;) -
Kishuniia xD
-
Emi:)
hej:) widze ze nie tylko ja trafilam tam gdzie nie chcialam...zamiast babilonu dostalam ustronie... -
kamyla.
-
-
SS x]
-
-
a wie ktos moze kiedy rozpoczyna sie kwaterowanie?? bo mi powiedziano ze juz 26 ale to nie bylo pewne... -
kamyla.
według ogólnego harmonogramu 28. ale czy każdy akademik sobie reguły ustalił oddzielnie to nie wiem ; ]
trzeba zadzwonic,zapytac... -
Ania
-
kamyla.
ale przynajmniej trochę nas będzie z wydziału.
ale....gdzie są chłopcy ?! no ja się pytam. -
Marlena
widze ze wszysycy skaldali podanie o babilon, miedzy innymi ja tez i niesty nei dostalam:|
przydzielili mi ustornie 215:P -
kamyla.
składaliśmy wniosek o akademik. nowoprzyjęci nie mają przywileju wybierania i składania podania o konkretny akademik. przydzielili gdzie było miejsce
za rok to bedzie inna bajka
a babilon to kazdy tak sobie tylko ubzdurał :] -
Ania
>kamyla. napisała:
>ale przynajmniej trochę nas będzie z wydziału.
>ale....gdzie są chłopcy ?! no ja się pytam.
w Ustroniu podobno to wlasnie chłopcy sa w większosci ^^
widze ze znajome bedziemy mieli na każdym pietrze;) Muszę jakoś was tam odnaleźć, bo sama niestety nie mieszkam z nikim z geodezji
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne