-
kamyla.
>w Ustroniu podobno to wlasnie chłopcy sa w większosci ^^
to,to ja wiem. ale mi chodzi o Naszych, Wydziałowych ^^
-
Emi:)
>widze ze wszysycy skaldali podanie o babilon, miedzy innymi
>ja tez i niesty nei dostalam:|
>przydzielili mi ustornie 215:P
witam współlokatorkę;) -
Malina
ustronie 215
to juz nas jest trzy - cały komplet; d i dzisiaj dzwoniłam do akademika, bo nie dostałam żadnego listu z potwierdzeniem i zaczelam panikowac. niestety pani zorientowana nie byla. bo moi znajomi, ktorzy dostali inne akademiki to dostali listy z decyzją komisji wydziałowej.
pokój 215 jest odremontowany; -) -
>Malina napisała:
>ustronie 215
>to juz nas jest trzy - cały komplet; d i dzisiaj dzwoniłam..
No powitac:) -
-
Bohyn
-
Kishuniia xD
>Bohyn napisał
>Ech, a ja alca, 347
Łał, w końcu ktoś z mojego akademika^^ I nawet piętro to samo - piętro-widmo, winda nie jeździ xD -
Ania
Pani w Ustroniu, która odbiera telefony jest czasem niezorientowana. Mi raz powiedziała ze w pokojach nie można miec lodówek ani komp. bo sieć z prądem jest za stara^^ ale następnego dnia już zmieniła zdanie;) -
kamyla.
To jak ustronowicze 28 od 8:00 już się mozna w kolejeczkę ustawiać? ; ]
Witam towarzycho wyżej z alca. Do alca będę wpadać bo moja koleżanka tam wylądowała.
-
Bohyn
Na moje oko to w kolejeczke mozna juz sporo wczesniej sie ustawiac, bo to nie bedzie grupka osob, a mi przynajmniej nie widzi sie stac w tej kolejce caly dzien -
kamyla.
taaa..o drugiej nad ranem miejscówkę zaklepać... xD
nie dane nam były peerelowskie kolejeczki,teraz bedziemy mogli to odczuć na własnej skórze ; ] -
Boguś
-
Tomek
-
kamyla.
pięcioosobowy?! łooo to trafiłeś...będziesz miał największy fun ; p
to geodezja i w bratniaku wylądowała??to nas porozrzucali... -
SS x]
>kamyla. napisała:
>to geodezja i w bratniaku wylądowała??to nas
>porozrzucali...
przywilej pierwszorocznych;] -
Madzia Szewczyk
-
morgano
-
ja tu widze ze duzo osob z ustro a nikogo nie widzialam;/ wogole malo dziewczyn tam widuje;p;p moze umowmy sie Ustronianie na jakas nasza integracje akademikowa tam na miejscu co??;p ktos oferuje swoj pokoj na posiadowe?? czy moze inne pomysly??;) -
Ania
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne