Geodezja i Kartografia, PW, 2009-2013 [98]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • magdzisz.

ech... to znowu ja i znow nowy watek.
    czy moze mi ktos powiedziec, keidy my wreszcie do cholery dostaniemy swoj plan?; /

czuje sie starsznie opozniona, bo 3/4 moich znajomych juz ma swoje plany tygodniowy... a GiK jak nie mial tak nie ma... nie wiem o co chodzi...
  • Michał

Znajomi są z PW?

Podobno plan tygodniowy dostajemy dopiero w październiku.
  • kamyla.

jakis plan ma sie pojawic miedzy 19 a 30 wrzesnia
    zobaczymy; p
  • <^>LadySheila

tak, na ogólnym forum geodezji bylo ze plany zajec tygodniowe są podawane w ost tydzień września
  • Michał

Gdzie w ogóle mamy mieć zajęcia? W gmachu głównym?
  • kamyla.

zapewne większość.
  • Ania

oprócz plenerowych to tylko w głównym
  • wieczny malkontent

Ludzie, spokojnie, plan pojawi się po sesji jesiennej! dajcie innym pozaliczać przedmioty! :) z moich informacji - plan pojawi się wkrótce, z tego jednak co słyszałem są pewne problemy z dopięciem zajęć w laboratoriach... jak będziemy coś konkretnego wiedzieć to napiszemy, ale jestem pewien, że plan dostaniecie przed rozpoczęciem roku akademickiego :)
  • w wojciechowska

Byłam dzisiaj na PW . planu nie ma... ale jest już podział na grupy; ) jestem w 5 :P kto jest jeszcze w tej grupie?:>:D
  • Emila

A można gdzieś w necie zobaczyć w jakiej jest się grupie?; > czy tzreba osoboscie sie pofatygowac na politechnike?
  • <^>LadySheila

szukałam... i nie znalazłam. na wydziale transportu na przykład wszystko na stronie jest ładnie napisane. moze u nas też niedługo zrobią aktualizację;) ale raczej dadzą to razem z planem
  • Gaber

powie mi ktos o co biega z lektoratami tematycznymi? ( http://www.sjo.pw.edu.pl/) nie rozumiem, czy to jest cos dodatkowego, w sensie nieobowiazkowe? a wogole jak ktos ma informacje nt. jezykow obcych na pw to niech sie dzieli informacjami :)
  • Emi:)

>Gaber napisał
    >powie mi ktos o co biega z lektoratami tematycznymi?

z tym jest tak ze my mamy jezyk dop na 2 semie wiec teraz sie tym nie przejmuj;pp pod koniec sema bedziemy miec egzamin B2 i wg niego przydziela nas do grup roznie zaawansowanych;pp i dopiero potem beda zapisy;)

• Michał

Ciekawe czy mozna chodzić na zajęcia z hiszpańskiego a zdawac egzamin z angielskiego?
  • kamyla.

chyba jak zaliczysz angol, mozesz sie zapisac na inny jezyk
    ale sama pewna nie jestem..
  • Gaber

to zjebiscie. zdarze powtorzyc sobie ten angielski bo przez wakacje to mi wiekszosc pewnie wyparowalo
  • Maryś

mi też by się przydała powtórka z angola; )
    moja koleżanka sprawdzała dzisiaj naszą tablicę GIKU i niestety nie ma tam planu, są jedynie grupy ( trafiłam do 5); )
  • Bohyn

A mi przydaloby sie nauczyc angola, hehe:)
    A gdzie jest to wywieszone z tymi grupami to sobie 28 pojde i zobacze, zaraz po tym jak odbiore kluczyki od akademika.
  • Kaśka

a ja podobno jestem w 3 :)
  • Tomek

ja w 4, z tego co widziełm to chyba poprostu alfabetycznie były te grupy tworzone.
| |

Geodezja i Kartografia - Geodezja

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)