-
ech... to znowu ja i znow nowy watek.
czy moze mi ktos powiedziec, keidy my wreszcie do cholery dostaniemy swoj plan?; /
czuje sie starsznie opozniona, bo 3/4 moich znajomych juz ma swoje plany tygodniowy... a GiK jak nie mial tak nie ma... nie wiem o co chodzi... -
Michał
Znajomi są z PW?
Podobno plan tygodniowy dostajemy dopiero w październiku. -
kamyla.
-
<^>LadySheila
tak, na ogólnym forum geodezji bylo ze plany zajec tygodniowe są podawane w ost tydzień września -
-
Michał
-
kamyla.
-
Ania
-
wieczny malkontent
Ludzie, spokojnie, plan pojawi się po sesji jesiennej! dajcie innym pozaliczać przedmioty! :) z moich informacji - plan pojawi się wkrótce, z tego jednak co słyszałem są pewne problemy z dopięciem zajęć w laboratoriach... jak będziemy coś konkretnego wiedzieć to napiszemy, ale jestem pewien, że plan dostaniecie przed rozpoczęciem roku akademickiego :) -
w wojciechowska
Byłam dzisiaj na PW . planu nie ma... ale jest już podział na grupy; ) jestem w 5 :P kto jest jeszcze w tej grupie?:>:D -
Emila
A można gdzieś w necie zobaczyć w jakiej jest się grupie?; > czy tzreba osoboscie sie pofatygowac na politechnike? -
<^>LadySheila
szukałam... i nie znalazłam. na wydziale transportu na przykład wszystko na stronie jest ładnie napisane. moze u nas też niedługo zrobią aktualizację;) ale raczej dadzą to razem z planem -
Gaber
powie mi ktos o co biega z lektoratami tematycznymi? ( http://www.sjo.pw.edu.pl/) nie rozumiem, czy to jest cos dodatkowego, w sensie nieobowiazkowe? a wogole jak ktos ma informacje nt. jezykow obcych na pw to niech sie dzieli informacjami :) -
Emi:)
>Gaber napisał
>powie mi ktos o co biega z lektoratami tematycznymi?
z tym jest tak ze my mamy jezyk dop na 2 semie wiec teraz sie tym nie przejmuj;pp pod koniec sema bedziemy miec egzamin B2 i wg niego przydziela nas do grup roznie zaawansowanych;pp i dopiero potem beda zapisy;)
-
Michał
Ciekawe czy mozna chodzić na zajęcia z hiszpańskiego a zdawac egzamin z angielskiego? -
kamyla.
chyba jak zaliczysz angol, mozesz sie zapisac na inny jezyk
ale sama pewna nie jestem.. -
Gaber
to zjebiscie. zdarze powtorzyc sobie ten angielski bo przez wakacje to mi wiekszosc pewnie wyparowalo -
Maryś
mi też by się przydała powtórka z angola; )
moja koleżanka sprawdzała dzisiaj naszą tablicę GIKU i niestety nie ma tam planu, są jedynie grupy ( trafiłam do 5); ) -
Bohyn
A mi przydaloby sie nauczyc angola, hehe:)
A gdzie jest to wywieszone z tymi grupami to sobie 28 pojde i zobacze, zaraz po tym jak odbiore kluczyki od akademika. -
Kaśka
-
Tomek
ja w 4, z tego co widziełm to chyba poprostu alfabetycznie były te grupy tworzone.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne