Geodezja i Kartografia, PW, 2009-2013 [98]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • <^>LadySheila

słuchajcie co z tymi mailami ogólnokierunkowymi i grupowymi? na gmailu jest ogólny mail wszystkich grup geodeci09@gmail.com i dzis widzialam na nim cwiczenia jakiejs grupy bodajze 4.

dla uniknięcia bałaganu : niech każda grupa założy sobie swoj własny gdzie będzie rózne rzeczy z ich cwiczen wrzucac. natomiast na ten geodeci09 niech będzie przeznaczony na te materiały dotyczące wszystkich po równo. np. prezentacje pana od geomatyki:P

czekam na poparcie moich rozwazan:D
  • Pillow

popieram; P
    Btw grupa 4 ma swojego maila; )
  • magdzisz.

1 tez, jak coś to pisać do mnie:)
  • wieczny malkontent

jakby co to niedługo będą maile rocznikowe - oficjalne, na które (docelowo) prowadzący mają Wam przesyłać materiały... ale jeszcze poczekajmy, to nie było oficjalne ogłoszenie; )
    a, i pracujemy właśnie nad Waszymi kontami mailowymi z wydziału i dostępem do WiFi. ale dajcie nam jeszcze trochę czasu...; )
  • Anonim

Ciekawe czy tak "trochę" jak w zeszłym roku :P ale to wszystko przez leniwych informatyków z jakiegoś tam ośrodka czy jak to tam się nazywa
  • Anonim

2 też ma swojego maila :)
  • Piotr

ja uprzejmie bym prosil o przeslanie materialow ogolnych na maila zaocznegik2009@gmail.com :)

z gorzy dziekuje:)
  • Lechu :)

UWAGA! Informacja dla grupy 2.

Gr 3 maiała dziś zajęcia z mgr.Rogozińskim (od ćwiczeń z podstaw nauk o ziemi i geomorfologi) i prosił żeby wam przekazać żeby ktoś się sie od was do niego zgłosił (albo napiszcie maila?).

Podobno macie nie mieć zajeć w piątek bo jesteście z materiałem do przodu w porównaniu do reszty, wiec chyba warto się odezwać:)

Pozdrawiam (i niech ktos tu odpisze z gr 2 że przeczytał i przekaże dalej...)
  • Emi:)

>Lechu :) napisała:
    >UWAGA! Informacja dla grupy 2.

przeczytane;) dzieki za info;)
| |

Geodezja i Kartografia - Geodezja

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)