Geodezja i Kartografia, PW, 2009-2013 [98]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tomasz

Pytania o wszystkim i o niczym jak nie chcecie zakladac tematu piszecie tutaj itp...itd...
    Chodza plotki ze ktos ma juz te prezentacje takiego lysawego kolesia co po 6 wykladzie mielismy dostac??
  • Przemko

Zapytanie.

KTO MI KURWA JEBNĄŁ BLUZĘ (czarna, z zielonym kapturkiem od środka) PODCZAS OTRZĘSIN W RIO???

Pozdrawiam.
  • Tomasz

Samorzad cos znalazl po otrzesinach idz sprawdzic
  • <^>LadySheila

a prezentacje są na ogólnorocznym mailu
  • Tomasz

http://www.speedyshare.com/22998715... dobra wrozka mi dala link do zlomu z tamtego roku:P
  • axx

teraz coś z innej paki.

dzisiejszy mecz w siatkę w zawodach został odwołany. zainteresowanych zapraszamy jutro o 9.15 (I mecz) na hali w alcatrazie.

pzdr
  • Ania

pamietacie ze jutro mamy szkolenie bhp?; >
  • iga.

a o której i gdzie?
  • Nuśka;)

hej, wyslalam na maila swoje notatki z ergonomii, ale przejrzalam tez te z zeszlego roku, i mam problem.
    na wykladzie drugim przy wydolnosci fizycznej byly wartosci Vo2max, i moja tabelka jest zupelnie odwrotna od tej, ktora jest w pliku z zeszlego roku.
    czy ktos kto byl na wykladzie moglby sprawdzic w swoich notatkach i napisac, ktora wersja jest poprawna?
    mysle ze ta informacja przyda sie wielu osobom...;]
  • Emi:)

hej nie wiem ktora wersja jest poprawna ale ja mam wlasnie tez odwrotnie niz w notkach z tamtego roku wiec mysle ze jesli mamy zle to nie nasza wina;) nie ma sie co stresowac;)
  • Lewa :D

>Nuśka;) napisała:
    >hej, wyslalam na maila swoje notatki z ergonomii, ale
    >przejrzalam tez te z zeszlego roku, i mam problem.
    >na wykladzie drugim przy wydolnosci fizycznej byly wartosci
    >Vo2max, i moja tabelka jest zupelnie odwrotna od tej, ktora
    >jest w pliku z zeszlego roku.
    >czy ktos kto byl na wykladzie moglby sprawdzic w swoich
    >notatkach i napisac, ktora wersja jest poprawna?
    >mysle ze ta informacja przyda sie wielu osobom...;]

dzięki wielkie za notatki, a co do Vo2max wydaje mi się że ta wersja z poprzedniego roku jest poprawna, bo gdzieś się doczytałam, że kobiety mają generalnie mniejszą wydolność fizyczną, co by oznaczało że dla kobiet max wynosi 2,8, a dla mężczyzn 4, jak ktoś ma jakieś sugestie co do tego to piszcie; );p
  • Angelika

Mam wiadomośc dla osób które oddawały potwierdzenia wpłaty za indeks w dniu rozpoczęcia roku. Potwierdzenia te zawieruszyły się im gdzieś i nie mogliśmy odebrac indeksów ale dzisiaj byłam w dziekanacie i pani kazała przekazac ze zostały odnalezione więc można iśc i odbierac indeksy;)
    A propo jak to ma byc z wpisami za szkolenie bhp??;)
  • Tomasz

Jeszcze odnosnie mojego linku to sa to te same zadania co my dostalismy na kolo.Ma ktos moze jakies wtyczki na 2 roku to by to sprawdzil bo nie sa pewne te rozwiazania?
  • Emi:)

>Angelika napisała:
    >A propo jak to ma byc z wpisami za szkolenie bhp??;)

to jest w ten sposob ze dziekan na koniec sema nam to wpisze na podstawie list ze szkolenia;)
  • Kaśka

umie ktoś zrobić ćwiczenie z try?:P
  • .asia.

^^a czy ktoś mógłby wrzucić to ćwiczenie na maila?:D bo niektórzy nie wiedzą nawet co trzeba zrobić:P

z góry dzięki:)
  • GRU

Ma ktoś pytania z geomatyki z zeszłego roku?
  • Potra 10Cham

http://wyslijplik.pl/download.php?s...
    w zeszłym roku wszyscy jechali na tym i styknęło. Preuss też dobrze wiedział, że wszyscy ściągali
  • Przemko

Mógłby ktoś ze starszaków powiedzieć, jak wygląda kolos z wykreślnej Z WYKŁADU?
    Czy to są pytania testowe, czy coś pisać trzeba, czy rysować?
  • Potra 10Cham

Trzeba coś narysować, a najczęściej dorysować do jakiegoś obrazka np. masz dwa rzuty, w jednym zaznaczone cięcie płaszczyzną i musisz je zrzutować na ten drugi.
| |

Geodezja i Kartografia - Geodezja

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)