-
˙·٠••Don Sebastianoo••٠·˙
-
˙·٠••Don Sebastianoo••٠·˙
-
Wojtek
Jako rodzynek z wykładowców mogę dodać zachowanie p. dr Kujawy. Przyszedłem do niego po wpisik. Pan Kujawa jakoże dopiero przyszedł do swojego gabinetu to troche się kręcił, w końcu przysiadł i wpisał mi ocenkę. Zaczął biadolić, że mimo, że ma urlop musi przychodzić i nam wpisy dawać, po czym bardzo mocno wyciągnął się na swoim obrotowym krześle, w tym momencie pierdolnęło mu kółko w krzesełku i się nasz doktorek nakrył nogami co wyglądało wprost genialnie :D taki fikołek w tył; D Zgrabnie się pozbierał po czym podmienił swoje krzesełko na krzesełko swojego kolegi :P -
Ziom www.humbaki.republika.pl
ciekawe bylo na egzamie z algebry, pierwszy termin:
Jagoda: "i zeby mi nie bylo zadnych sciag!!! bo jak beda sciagi, to od razu za drzwi!!!!...... bo ja chce tu troche rozluźnić" :[ -
-
Piotrek Cichy
Ostatni piątek
36 osób na wykładzie z rachunku
dostaliśmy listę do wpisania się
zatytułowaną
przez prof. Adamczewskiego:
"Lista wielkopostna miłośników rachunku wyrównawczego" :)
Chociaż wcale nie czuję się miłośnikiem RAWu... -
Piotrek Cichy
A oto najważniejsza rzecz jaka została nam nakazana do zapisania przez profesorkę od ekologii w tym roku:
"Dym z każdego komina leci do góry... zapisać" :))) -
Ania
Chyba lepsze było stwierdzenie na początku semestru że :"Miasto to NIE gleba" :P -
Wojtek
-
Fragaria
Choć autorem nie jest wykładowca a moi wspaniali grupowi współtowarzysze to dorzucę w kontekście poprzedniego:
Analiza, dr Agnieszka Bogdewicz: całka do taka odwrotność pochodnej...
Z sali (rozumującej dość logicznie): wyniczek dodawanka...?