-
adam .
nie powiem co, nie powiem kto, ale wiedzcie jedno... zlo jest tu obecne. kiedy wybieramy staroste? w imieniu przyszlej pani starosty czekam na propozycje terminu wyborow w jakims pubie:) -
Monika
-
abcd abcd
-
Monika
-
-
abcd abcd
-
adam .
ja tu o obowiazku kazdego obywatela tj. wyborach, a konczy sie jak zwykle na plotkach... kobiety... -
Monika
Nie, nie, Ty nie mówisz o wyborach, tylko o umiejscowieniu na stołku bez wyborów; P
Swoją drogą, Marto, dlaczego się jeszcze nie poznałyśmy?; ) -
Anonim
Propozycja terminu? Czwartek. W prawdzie podgrupy kończą z różnicą 2h, ale można się umówić np. na 16. Hm? -
Mr. El'ora
-
Anonim
osobiście wątpię w powodzenie takiego wybierania... ale spróbować zawsze można -
adam .
propozycja jest taka zeby jutro po tym spotkaniu sie gdzies wybrac w sprawie wf i mozna sie przejsc gdzies w czwartek wlasnie;] a tak wogole starosta juz jest wybrany tylko trzeba na niego zaglosowac:P -
/V\\4CiE|<
Możemy zagłosować na gronie. Głosowanie trwa do 19:38 dnia dzisiejszego:P Głosuję na Martę. -
/V\\4CiE|<
W pełni demokratycznych wyborach Starostą grupy 2. została: Marta!!!!! <fanfary>; ] -
adam .
-
Anonim
To akurat było dobre. Demokratyczne wybory - 1 głos... :)
A koleżanka Marta chociaż wie o swojej kandydaturze? -
abcd abcd
rozumiem, że wybraliście sobie już jakaś inną Martę, która właśnie wygrała, tak?:P
odnośnie wyborów na przerwie, to cienko to widzę - przykladem moga byc dzisiejsze przed statą:P generalnie integracja coś nam też nie idzie;> -
adam .
>enamorada <3 napisała:
>rozumiem, że wybraliście sobie już jakaś inną Martę,
>która właśnie wygrała, tak?:P
nic nie napisze, bo i tak wiem ze wpis zostanie skasowany:P -
abcd abcd
-
Anonim
Rozkręca się dopiero :P
A tak poważnie... Jestem za kandydaturą koleżanki, ale wypadało by oficjalnie zapytać większość ludzi. Naocznie. -
abcd abcd
|
|
Politechnika Warszawska, Geodezja i Kartografia
Strona 1/12
Katarzyna Puławska
Katasza
Ewe Ewe:D
Anonim
Karolina
Anonim
Grona tematyczne: