-
abcd abcd
stwierdziłam, że dobrym pomysłem byłoby założenie wątku skupiającego kalendarium wszystkich nadchodzących imprez oraz wspólnych wyjść :) od pubów zaczynając, po kluby, na domówkach (akademikach?) kończąc :) tak aby każdy - zwłaszcza nie-warszawiacy - mogli wcześniej ułożyć sobie plany związane z nauką, powrotem do domu, sprawami ogólnorozrywkowymi etc. :) -
Anonim
Pewnie pierwsza impreza u Ciebie, żeby wątek który założyłaś żył; P...
Czuję się już zaproszony...
-
abcd abcd
pewnie wszyscy już słyszeli o naszych otrzęsinach :) stodoła, 20.10., godz. 20 :)
druga impreza to otrzęsiny warszawskie mające miejsce w tą środę (15.10.), płaci się 12zł (17 w dniu imprezy chyba) i można przez całą noc wędrować między 21klubami:)
nie wiem czy bilety są dostępne u nas, ale zawsze mamy rzut beretem na wydział elektroniki (na prawo mając gg za plecami), gdzie w punkcie ksero można ów bileciki zakupić :)
fajnie gdyby się jakaś większa grupa zebrała:) -
abcd abcd
>stepan napisał
>Pewnie pierwsza impreza u Ciebie, żeby wątek który
>założyłaś żył; P...
>Czuję się już zaproszony...
taaa :p
no ja mam nadzieję, że ten wątek trochę pożyje, trzeba się w końcu pointegrować troszeczkę:>
-
-
Ziom www.humbaki.republika.pl
-
Robert Robson
podobno maja byc u nas jakies bilety na to. no jak cos to mozna jutro pochodzic po ludziach na wykladach i zebrac ekipe. ale ja sadze ze jak cos to gora do dwoch klubow bo lepiej isc gdzies i posiedziec a nie cala noc stracic na zmiany:) -
abcd abcd
nie no wiadomo, że nie ma sensu pójście do entej ilości klubów;)
Ziom, nie denerwuj mnie:P -
Ziom www.humbaki.republika.pl
-
Robert Robson
-
kubus_bambusek
-
abcd abcd
-
Mikas
-
Robert Robson
-
Mikas
-
abcd abcd
dokładnie tam;p wchodzisz do budynku i idziesz jakby na tyły schodów prowadzących na górę i skręcasz w lewo;p
jutro 15zł chyba;p
to trzeba się będzie umówić:P Michał, orientujesz sie ile osob od nas juz sie zdecydowalo?:> -
Mikas
-
abcd abcd
-
Mikas
-
abcd abcd
no to fajnie,
teraz pozostaje tylko zgadać co do godziny :) ale to już jutro na wykładach można;p -
Anonim
Zarezerwuj czwartek 23 października na mega imprezę.
Tego dnia odbędą się drugie Integralne Otrzęsiny Uczelni Warszawskich.
Zgarnij BEZPŁATNY WJAZD !!!!!!!!!!
Weź udział w losowaniu bezpłatnych wejściówek!!!!
Wyślij maila na:
imprezy@studenciwawy.pl
Recepta na dobrą zabawę jest prosta:
OI dają możliwość imprezowania jednocześnie w kilku najlepszych klubach Stolicy oraz darmowej jazdy po mieście w imprezowym autobusie.
W klubach o najlepszą muzykę dla każdego zadbają: Alchemist Project, Vibe Team, Before The Sunset Team, DJ Zaiks, Dj Mike-M, Dj Panda, Dj Morowy.
Dodatkowo podczas imprezy odbędą się liczne pokazy i konkursy z nagrodami.
Kupujesz bilet tylko raz!
W przedsprzedaży albo w dniu imprezy, gdzie zamieniasz go na specjalna opaskę i ... masz wstęp do wszystkich klubów biorących udział w projekcie bez ograniczeń!
Bilety będą dostępne w przedsprzedaży w cenie 12 zł na wybranych uczelniach.
W dniu imprezy studenckie bilety ulgowe będą dostępne w cenie 15 zł, oraz normalne 20 zł.
UWAGA!!!!
FOTORELACJA Z IMPREZY:
http://www.studenciwawy.pl
Zdjęcia następnego dnia rano
Wybierz się z przyjaciółmi na Otrzęsiny Integralne a będziecie mogli wybierać kluby i style muzyczne, a dodatkowo, jeśli zmienicie zdanie, możecie wsiąść do bezpłatnego imprezobusu, który zabierze was w inne miejsce na naszej imprezowej mapie Warszawy.
Spis klubów:
Club 70 - rock'n'roll, lata 70
Hotl - house
Hybrydy - funk
Remont - dance
The Fresh - hip-hop
Zoo - progressive Mouse
>>>>>>>>>> PRZYPOMINAMY <<<<<<<<
Zgarnij BEZPŁATNY WJAZD !!!!!!!!!!
Weź udział w losowaniu bezpłatnych wejściówek!!!!
Wyślij maila na:
imprezy@studenciwawy.pl
Do zobaczenia na imprezie!!!