Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Monika

temat dotyczący wszystkich spraw związanych z grupą 4 :)
  • Monika

Więc pierwsza sprawa... rachunek wyrównawczy.Z meila od profesora parzyńskiego Dobre pliki to pliki numerów: 5,7,9,12,15,14 (ale dla nr 14 brak jest wcięcia liniowego i kątowego wstecz. Reszta do poprawy - nie wspomniane do kiedy jest możliwość wysłania poprawionych plików.

Profesor nie napisał też nic w kwestii poprawy kolokwium, ani odrabiania zajęć, ale spróbuję się czegoś dowiedzieć. Wiem, że grupa 4a pisze poptrawę 19 grudnia.
  • Kamil

>Monika napisała:
    >Profesor

Nie schlebiaj mu za bardzo - doktor; ].
    Nie wiem w sumie co mogłem mieć źle w tym pliku i chyba się nie dowiem zbyt szybko.

Mam jeszcze pytanie dotyczące kolokwium ze statystyki.
    Jakie możemy mieć wzory/definicje? Tylko to co jest na stronie doktor Bobeckiej, czy można mieć coś jeszcze?
  • abcd abcd

nie z 4, ale odpisze;P
    mozna miec to od niej plus jedna kartke z wlasnymi wzorkami;)
  • Kamil

O, to fajnie.
    Dziękuję za odpowiedź.
  • Monika

A ja mam jeszcze inne pytanie... pewnie najpredzej Ty Kamilu będziesz wiedział. Pochorowałam się i dostałam wczoraj gorączki - leżę i zdycham :(. Jeśli nie będzie mnie na kolokwium ze statystyki i przyniosę zwolnienie lekarskie czy będę je mogła zaliczyć w innym terminie?
  • Monika

I jeszcze jedno - pistałam do doktora :) Parzyńskiego odnośnie terminu poprawy, ale narazie odpowiedzi brak.
  • Kamil

>Monika napisała:
    >A ja mam jeszcze inne pytanie... pewnie najpredzej Ty Kamilu
    >będziesz wiedział. Pochorowałam się i dostałam wczoraj
    >gorączki - leżę i zdycham :(. Jeśli nie będzie mnie na
    >kolokwium ze statystyki i przyniosę zwolnienie lekarskie
    >czy będę je mogła zaliczyć w innym terminie?

Nie wiem czy jest to jakoś ustalone w regulaminie, ale wiem, że przeważnie ćwiczeniowcy nie robią żadnych problemów, jeżeli pokaże im się zwolnienie lekarskie.
    Pewnie dr Bobecka zaproponuje Ci, żebyś pisała kolokwium na godzinie, kiedy ma zajęcia z jakąś inną grupą/rokiem.
    Zdrowiej szybko! :)
  • Monika

A jednak okazuje się, że nie można zaliczać kolokwium ze statystyki w innym terminie i jak się nie przyjdzie to ma się zero punktów i trzeba potem nadrobić egzaminem. Tragedia. Przyjdę i napiszę jak tam wyjdzie. Lepsze to niż zero.

Dziekuję, staram się zdrowieć :)
  • Kamil

Dziwne, naprawdę, bo w sumie to co ma zrobić osoba, która naprawdę nie może przyjść na kolokwium? Nadrobić egzaminem jest trudno, a nawet jak się uda zaliczyć, to i tak szkoda tych straconych punktów.
    Myślę, że dr Bobecka (chyba, że nie od niej masz tę informację) powiedziała tak, żebyś jednak przyszła, ale jakbyś chciała i poszła do dziekana od spraw studenckich, to najprawdopodobniej znalazł by się jakiś termin.
    Pytanie tylko, czy po takim zamieszaniu ćwiczeniowec nie zacznie nie lubić studenta (akurat Bobeckiej o to nie podejrzewam, ale...) :).
  • Monika

Prosiłam Wojtka żeby sie jej zapytał więc informacja z pierwszej ręki. Też myslałam, że nie będzie z tym problemu, ale cóż. Lepiej nie ryzykować i nie robić sobie problemów.
  • Monika

Dostałam dziś wiadomość odnośnie poprawy z rachunku wyrównawczego: kolokwium będzie w piątek 19.12 o godz. 17 w sali nr 40 dla wszystkich grup prowadzonych przez doktora Parzyńskiego.

Obiecałam jeszcze, że zamieszczę tu emaila do niego z racji wątpliwości, czy występuje tam kropeczka, czy nie. Otóż występuje :) z.parzynski@gik.pw.edu.pl - z takiego adresu odebrałam dziś wiadomość.

PS. co my się mamy z tym... rachunkiem :)
  • Kamil

No ja pierdzielę, to ja się łamię, że już nie mam pojęcia co może być źle w tym pliku, a tu się okazuje, że na zły adres go wysłałem...
    Szkoda, że to nadal nie znaczy, że plik mam dobrze; ].
  • Martka

ja też wysłałam na zły adres...dzięki za informację:)
  • Anonim

hmmm... dziś się spytałam o tę kropkę... odpowiedź: "bez znaczenia na który adres mi pani wyśle". Ciekawe...
  • Kamil

Czyli to oznacza, że na oba adresy wysłałem mu ten sam błędny plik; ].
    A już się łudziłem, że może po prostu nie doszło :).
  • Anonim

z tego tak wynika, ale profilaktycznie wysyłałam na oba;p Jeśli amsz zamiar wysłać jeszcze to proponuje taką samą strategie;p

nie wiem czy słyszałeś, ale u mnie czepnął się, ze wszystko ejst w jednej linijce. Asi tak samo... Hmm nie wiem tlyko czemu tak się stało skoro właśnie sprawdziłam co mu wysłałam i jakos wszyskto ejst w słupku. Możliwe, zeby miał jakiś inny notatnik? O_o nie wiem jak Was ale mnie męczy zaliczenie tego ćwiczenia;/
  • Wojtek

nie placz, ja musze całe poprawić; P
  • Anonim

ej, Wojtek... czy ktoś tu płacze?:p

hmm a powiedz mi jak mogę poprawić coś co u mnie jest normalne i na innym komputerze wygląda tak samo jak u mnie, ale u pana Parzyńskiego przybiera kształty nie z tej ziemi?;p dodam, ze na poczatku plik uznał za dobry...

chodziło mi raczej o to, ze większość ma dość pracy, która ciągnie się od początku pobytu na pw:p
  • Anonim

No dobra ja nieskromnie mówiąc plik mam dobrze...; ) ale oddał mi kartki do poprawy, wiecie ile sprawdził pan Z.? Tabelki z wynikami na końcu sprawozdania i tam zaznaczył które wyniki podobno mam źle... i koniec do reszty nawet nie zajrzał... nic kompletnie, totalnie nic no to jak na miesiąc sprawdzania napracował się jak nie ma co...
| |

Politechnika Warszawska, Geodezja i Kartografia

Zapisz się do klasy

Strona 1/12

Katarzyna Puławska

Katasza

Ewe Ewe:D

Anonim

Karolina

Anonim

Grona tematyczne:

Dołącz grono