-
Monika
W takiej sytuacji macie rację, że lepiej zrobić poprawę wcześniej. Tyle, że nie wiem czy doktor Parzyński się na to zgodzi. Kiedy i przez kogo została wysłana do niego wiadomość? Można by było powtórzyć pytanie z maila grupowego. -
태 권 도
na mailu naszej grupy jest informacja od dr P z potwierdzeniem ze 13go jest poprawa i ze prace zostana sprawodzone natychmiast a wyniki przekazane prof Adamczewskiemu a nastepnie ewentualne wpisy -
Kamil
Mam pytanie do grupy 4b.
Do kiedy mamy oddać Łukasiewiczowi to co mieliśmy zrobić z tą osnową?
W ogóle co dokładnie mamy zrobić, które pola policzyć? -
Anonim
Oddać trzeba chyba do piątku, a policzyć trzeba pola tych działek, które rozrysowywał on każdemu w tym najmniejszym oczku -
-
Monika
Ania się go pytała czy można oddać w drugim semestrze bo mamy teraz dużo innych rzeczy na głowie i powiedział, że można. -
Kamil
Aha, no to gitara, bo w ostatnich dniach mi się trochę różnych dziwnych spraw na głowę zwaliło i jak można coś załatwić na "po sesji", to tym lepiej dla mnie :). -
Daegurth
-
Wojtek
-
Daegurth
O to świetnie. Chyba będę wpadać do was na glebki piątkowe, ale muszę się jeszcze paru rzeczy dowiedzieć.
Dzięki. -
Wojtek
-
Paulinka
-
Wojtek
ja pójde w poniedziałek mam nadzieję, bo w weekend będę rozkminiał 2 ćwiczenie, jak je zrobię to ide w pon popodglądać :) -
!!!(J)!!!
siema, jedna z grup chyba grupa 5 pogadała z tą kobitką z ćwiczen i tlumaczyla im calki podwojne do tego kolosa co ma byc przez cale zajecia. W zwiazku z tym chodzcie napiszemy maila do Pani Profesor Zapart zeby i nam taka lekcje doksztalcajaca zrobila w ta srode, bo niewiem jak wy ale ja w wakacje do calek nie zajrzalem, pozatym na pewno nic przez ta lekcje nie stracimy;) co sadzicie? jak cos to ja moge napisac jutro do niej maila, bo dzis juz nie bede mial neta;) -
Anonim
Rób jak chcesz... i tak analiza jest po to żeby poczytać sobie do wyższej :P -
Potra 10Cham
-
Martka
ja również za, tyle, że może poprosimy o to kobietę od wykładów? Ona chyba lepiej wytłumaczy.
-
!!!(J)!!!
no ja mysle ze nawet gosciu z glebek by nam to lepiej wytlumaczyl niz nasza kobita, a kiedy tamta pani by miala do nas przyjsc? -
Wojtek
Ilona ma zadawać pytania których nie wiedzieliśmy:
1. DŁugość południka i równoleżnika dla 1 sekundy.
2. Ile wynosi 1 stopien w kilometrach
3. ile wynosi odległość od południka osiowego do skraju pasa
4. jak liczyc całkę eliptyczną
5. długość łuku południka i równoleżnika odpowiadająca elementowi łuku linii geodezyjnej
|
|
Politechnika Warszawska, Geodezja i Kartografia
Strona 1/12
Katarzyna Puławska
Katasza
Ewe Ewe:D
Anonim
Karolina
Anonim
Grona tematyczne:
Miejsca grona (1)