Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • martka

hej :] szukam współmęczennika, mój temat to: obszary ekologicznego zagrożenia w Polsce
    kto ma to samo? :)
  • schwahkopf

ja szukam książki na temat II.4
    "Zagrożenia środowiska przez przemysł"
  • Anonim

Dzisiaj oddałem do biblioteki w IŚ, więc powinna tam jeszcze być.
  • Kamil

Ma ktoś może listę tematów prezentacji?
    Chodzi mi o tę czwartą serię, a dokładniej o pierwszy temat z tej serii.
  • Daegurth

Gleby jako centralny system życia na Ziemi.
    Ale niech ktoś jeszcze potwierdzi.
  • Kamil

Ja potwierdzam, bo właśnie coś takiego to było :).
    Dzięki.
  • Mikas

A ma ktoś może prezentację na temat "Krajobraz i aspekty wizualne w oos. Klasyfikacja funkcjonalno-strukturalna"? I co się w ogóle stało ze wszystkimi prezentacjami ktore podobno miały być na mailu grupy 1szej?
  • Daegurth

I nadal są. Wystarczy kliknąć po lewej stronie na etykietę Ekologia i się pojawią wszystkie maile związane z tą etykietą. Jeśli dobrze patrzę, że ten temat ma numer 3.5, to niestety go tam nie będzie, podobnie jak 3.4.
  • Mikas

Wg mnie jest tam tylko prezentacja 2.2. Tak czy inaczej, czy ktos moze ma zrobiona prezentacje o ktorej wspominalem albo przynajmniej ma ksiazki zalecane do niej? Bylbym baaardzo wdzieczny :]
  • Daegurth

Jak rozwieniesz cały wątek, to w pierwszych 4 wiadomościach znajdować się będzie podzielone na 3 części archiwum rara (2 część dwa razy się wysłała przez przypadek) - ściągasz wszystkie i wystarczy rozpakować. Ale jak pisałem wcześniej, wiele to raczej nie pomoże niestety, bo 3.4, 3.5, 2.4 i 2.5 nie udało mi się zdobyć od starszych roczników.
  • Anonim

Kiedy jest kolos z wykładów?
  • Daegurth

22.04.2009r. o 16.15 o ile znowu nie zapomniała, że pojutrze nie ma.
  • dżindżer ♥

eeej ale na pewno pojutrze nie ma??;)
  • Anonim

Na 99,9999% nie ma
  • abcd abcd

nawet jak jej się ubzdura że mamy w tą srode, to mysle ze spokojnie da sie przekonac zeby pisac tydzien pozniej:)
  • Pawlo

policzy ile jest osób i uzna że nie warto robić bo za mało sprawdzania będzie...
  • /V\\4CiE|<

Ma ktoś książkę "Uwarunkowania przyrodnicze w planowaniu przestrzennym" Krystyny Dubel ? Potrzebuję skserować 25 stron bo w bibliotece już nie ma.
  • Ania

22.04.09 o godzinie !!!15:15!!! będzie kolokwium z eko (godzinę wcześniej bo nie mamy gps!!!!) a po kolosie chwilę po 17 zacznie się analiza.niech wszyscy starostowie to przekażą w swoich grupach
  • Potra 10Cham

Zwracam się do wielce szanownego gremium GiKowców z zajebistą prośbą o opracowanie następujących pytań:

1)Co to jest srodowisko przyrodnicze i na czym polega proces zarządzania środowiskiem przyrodniczym
    2) Co to jest degradacja srodowiska przyrodniczego? Opisac przycyzny degradacji gleb lub wody lub powietrza
    3) Na czym polega koncepcja zrownowarzonego rzwoju i co to oznacza w praktycze
    4) Opisz strukture i warunki funkcjonowania ekosystemow
    5) co to jest sukcesja ekologiczna i jakie jest jej znaczenie w praktyce

- z racji tego iż ni chuja nie ogarniam wykładów z ekologii gdyż nie byłem na żadnym z owych zajęć. Szczere podziękowania
    Piotrek
  • abcd abcd

skąd te pytania Piotrek?;>
| |

Politechnika Warszawska, Geodezja i Kartografia

Zapisz się do klasy

Strona 1/12

Katarzyna Puławska

Katasza

Ewe Ewe:D

Anonim

Karolina