-
martka
hej :] szukam współmęczennika, mój temat to: obszary ekologicznego zagrożenia w Polsce
kto ma to samo? :) -
schwahkopf
ja szukam książki na temat II.4
"Zagrożenia środowiska przez przemysł" -
Anonim
-
Kamil
Ma ktoś może listę tematów prezentacji?
Chodzi mi o tę czwartą serię, a dokładniej o pierwszy temat z tej serii. -
-
Daegurth
Gleby jako centralny system życia na Ziemi.
Ale niech ktoś jeszcze potwierdzi. -
Kamil
-
Mikas
A ma ktoś może prezentację na temat "Krajobraz i aspekty wizualne w oos. Klasyfikacja funkcjonalno-strukturalna"? I co się w ogóle stało ze wszystkimi prezentacjami ktore podobno miały być na mailu grupy 1szej? -
Daegurth
I nadal są. Wystarczy kliknąć po lewej stronie na etykietę Ekologia i się pojawią wszystkie maile związane z tą etykietą. Jeśli dobrze patrzę, że ten temat ma numer 3.5, to niestety go tam nie będzie, podobnie jak 3.4. -
Mikas
Wg mnie jest tam tylko prezentacja 2.2. Tak czy inaczej, czy ktos moze ma zrobiona prezentacje o ktorej wspominalem albo przynajmniej ma ksiazki zalecane do niej? Bylbym baaardzo wdzieczny :] -
Daegurth
Jak rozwieniesz cały wątek, to w pierwszych 4 wiadomościach znajdować się będzie podzielone na 3 części archiwum rara (2 część dwa razy się wysłała przez przypadek) - ściągasz wszystkie i wystarczy rozpakować. Ale jak pisałem wcześniej, wiele to raczej nie pomoże niestety, bo 3.4, 3.5, 2.4 i 2.5 nie udało mi się zdobyć od starszych roczników. -
Anonim
-
Daegurth
-
dżindżer ♥
-
Anonim
-
abcd abcd
nawet jak jej się ubzdura że mamy w tą srode, to mysle ze spokojnie da sie przekonac zeby pisac tydzien pozniej:) -
Pawlo
policzy ile jest osób i uzna że nie warto robić bo za mało sprawdzania będzie... -
/V\\4CiE|<
Ma ktoś książkę "Uwarunkowania przyrodnicze w planowaniu przestrzennym" Krystyny Dubel ? Potrzebuję skserować 25 stron bo w bibliotece już nie ma. -
Ania
22.04.09 o godzinie !!!15:15!!! będzie kolokwium z eko (godzinę wcześniej bo nie mamy gps!!!!) a po kolosie chwilę po 17 zacznie się analiza.niech wszyscy starostowie to przekażą w swoich grupach -
Potra 10Cham
Zwracam się do wielce szanownego gremium GiKowców z zajebistą prośbą o opracowanie następujących pytań:
1)Co to jest srodowisko przyrodnicze i na czym polega proces zarządzania środowiskiem przyrodniczym
2) Co to jest degradacja srodowiska przyrodniczego? Opisac przycyzny degradacji gleb lub wody lub powietrza
3) Na czym polega koncepcja zrownowarzonego rzwoju i co to oznacza w praktycze
4) Opisz strukture i warunki funkcjonowania ekosystemow
5) co to jest sukcesja ekologiczna i jakie jest jej znaczenie w praktyce
- z racji tego iż ni chuja nie ogarniam wykładów z ekologii gdyż nie byłem na żadnym z owych zajęć. Szczere podziękowania
Piotrek -
abcd abcd
|
|
Politechnika Warszawska, Geodezja i Kartografia
Strona 1/12
Katarzyna Puławska
Katasza
Ewe Ewe:D
Anonim
Karolina
Anonim