Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gruber

Hej mam pytanie: Ma ktoś może rozwiązane zadanie 1-60 z fizyki?
    Miło by było jakby ktoś miał i się podzielił; )
    jak co to gruber42@wp.pl
    z góry dzięki;]
  • madzia'S

a ja mam wielką prośbę! (bo oczywiście swoje zadanie gdzieś zgubiłam..) ma ktoś może zadanie o zegarze, wskazówkach itd? niestety więcej nie pamiętam, numeru zadania także:/
    gdyby ktoś jednak miał coś podobnego, to bym była bardzo wdzięczna gdyby napisał jego treść:)
  • Anonim

http://www.if.pw.edu.pl/~oleniacz/z...
    Szukajcie, a znajdziecie; )
  • madzia'S

obawiam się,że nie ma tu zadań, które rozdawał nam na ostatnich zajęciach:/ ja przynajmniej swojego nie znalazłam
  • Ania

może chodzi Ci o zadanie 1-52:"Dla zegara którego wskazówki poruszają się w sposób ciągły-jaka jest prędkosc kątowa sekundowej,minutowej a jaka godzinnej?Co jaki czas sekundowa nakrywa się z minutowa" ale chyba sporo było zadań typu zegary i wskazówki :/
  • madzia'S

nie nie, chodziło mi o inne, ale tak czy siak dziękuję bardzo:)
    już zadanie mam :)
  • Monika

Hmm, a mi jest potrzebne zadanie o stosunku czegoś 2:3, potem był stosunek czegoś 3:4, a pytanie było o stosunek odśrodkowych. Tylko nie wiem, co było wcześniej; ) Pytanie chyba 1-56, albo 1-57; )
    Byłabym wdzięczna; )
  • Fragaria

Hm... A może grupy które miały już kolokwium podzieliłyby się wrażeniami/ zdaniami z kolegami i koleżankami których ta przyjemność dopiero czeka?; )
  • gruber

ogólnie to widziałem że ktoś powrzucał zadania na m@ile grup ale jeśli nie macie to tu tez jest:
    http://www.speedyshare.com/25257485...
  • martka

a kiedy będzie zaliczenia pierwszej części wykładów? mam nadzieję, że już po świętach...?

btw ma ktoś na jutro zadanie 4-21?
  • abcd abcd

ja obstawiam 8 wykład, bo tak to by coś powiedział, przypomniał nam;)
    zresztą nie wiem co panikujecie, skoro on na pierwszych zajęciach nawet słowem nie wspomniał kiedy planuje zrobic kolosy:>
  • Daegurth

Mówił o tym, że będą dwa. Logicznym się wydaje, że jeden gdzieś w połowie; )
    Miałem do niego maila po północy napisać, ale w poszukiwaniu adresu dr Pawlaka trafiłem na stronę dla naszego semestru i taką informację:
    "Wykład zaliczany jest na podstawie punktów uzyskanych z dwóch testów, które
    odbędą się podczas wykładów i ogłoszone będą z dziesięciodniowym wyprzedzeniem."
    W zeszłym tygodniu nic o kolosie nie wspominał, zatem na 99% odbędzie się on po Wielkanocy dopiero.
    Adres strony: http://www.if.pw.edu.pl/~pawlak/wyk...
    I nie zważajcie na daty - najwyraźniej nie edytował wszystkiego; )
  • madzia'S

a czy może słyszał ktoś aby Pawlak kiedykolwiek wspominał o alternatywie dla osób, które nie mogły pojawić się na kolokwium z wykładów?
    to dla mnie baardzo ważne!:)
  • †Dahr†

Kolokwium ustne...:D
  • madzia'S

cóż, chyba w takim razie nie będę miała innego wyboru; )
    dzięki
  • Anonim

Mam prośbę do wszystkich grup w związku ze zbliżającym się kolokwium nr 2 z ćwiczeń. Czy mógłby ktoś z każdej grupy wziąć i zeskanować kartkę z zadaniami, które będziecie pisać na kolosie i wrzucić na maila grupy 4: gik4_2008@o2.pl

Z góry dzięki :)
  • abcd abcd

nie ma tak dobrze;p
    zresztą nie uważam, żeby to wam cokolwiek dało bo te zestawy znacznie się różnią poziomem trudności;>
  • Wojtek

wie ktoś może czego sie spodziewać na tym kolosie z wykładów który jest w poniedziałek? Może jakieś informacje ktoś ma takie "spod stołu"? :D
  • abcd abcd

jak się go spytałam to jako przykład podał 'jaka jest jednostka masy';p
  • gruber

Ja wiem! Ja wiem! Zaliczyłem? ; >; P
| |

Politechnika Warszawska, Geodezja i Kartografia

Zapisz się do klasy

Strona 1/12

Katarzyna Puławska

Katasza

Ewe Ewe:D

Anonim