-
Ewcia
Mam pytanie, czy p. Wojciechowski mówił coś więcej na temat środowej zerówki, czego będzie dotyczyć, jakie pytania itp. tak jak np. wcześniej znaliśmy zadanie rachunkowe. Byłabym wdzięczna za jakieś informacje:) -
abcd abcd
-
schwahkopf
-
Daegurth
-
-
just like heaven :D
W takim razie może któryś z ćwiczeniowców coś którejś grupie podpowiedział czego możemy się spodziewać na zerówce? -
abcd abcd
chyba stwierdzili że poprzednim razem jak znalismy pytania to nam za dobrze poszlo;) -
Mikas
a moze ktos by zrobil jakas ladna sciage i wrzucil na poczte? :) geodezjo napierdalaj! -
Anonim
pytanko dotyczy operatu z I sem...:miał ktos wieś Komorowo?jaka to jest gmina i województwo? -
Daegurth
A oni zwracają w ogóle uwagę na to, jaka to wieś jest? Na ile pamiętam, to było województwo Mazowieckie. Zresztą wybierz sobie którąś: http://pl.wikipedia.org/wiki/Komoro... ) -
Anonim
dla grebiennika pewnie wszystko jest istotne...najwyżej wybiorę sobie coś:D -
Ewcia
czy mógłby mnie ktoś oświecić, ile dokładnie trwa druga część egzaminu? -
Wojtek
-
/V\\4CiE|<
-
Ange Noir
A wie ktoś może co w końcu z tym II terminem geodezji? Jest normalnie jak w harmonogramie czy tak jak napisali w środę? Obstawiam, że w poniedziałek, ale wolę się upewnić... -
Anonim
Ja tam jutro na 8 sie wybieram na II termin. Jak nie będzie to bede miał wiecej czasu na nauke;] -
Ziom www.humbaki.republika.pl
a przypadkiem przy 311 nie ma karteczki ze wlasnie drugi termin jest w pon?
czy ktos pamieta jakies pytania z czesci teoretycznej?? -
Daegurth
Błędy przypadkowe niwelacji, błędy systematyczne niwelacji, do czego służy libela alidadowa, max i min długość celowej dla niwelacji punktów rozproszonych, dokładności niwelacji 4 klas, rysunek lunety ogniskowej, czy paralaksa występuje w teodolicie i niwelatorze, coś o niwelacji technicznej reperów. Ogólnie dużo pytań o wszelkie błędy związane z teodolitem i niwelatorem. -
abcd abcd
-
Ziom www.humbaki.republika.pl
dziekuje
jakby ktos jeszcze potrzebowal:
trzy systemy odczytowe teodolitu, metody pomiaru katow poziomych, co to jest przewaga libeli, co to jest warstwica, co to jest ciecie warstwic, co to jest interpolacja.
|
|
Politechnika Warszawska, Geodezja i Kartografia
Strona 1/12
Katarzyna Puławska
Katasza
Ewe Ewe:D
Anonim
Karolina
Anonim
Grona tematyczne:
Miejsca grona (1)