-
Kasia Kisielek
Witam, nie wie ktoś może kiedy można wziąć wpis z praktyk? Mówione było, że we wrześniu, ale może wie ktoś którego dnia konkretnie? Chodzi mi o wpis od Łukasiewicza:) -
Daegurth
-
Ewcia
A nie od Wojciechowskiego ten wpis? według karteczki, która wisi przed ich pokojem, to wpisy z praktyk można było dostać 1 i 2 września i jeszcze jest jeden termin, nie jestem pewna, ale chyba 21 września w godz.10.00-12.00. Jak kiedyś gadałam z Wojciechowskim to mówił, że jego chyba nie będzie na egzaminie, ale to było dawno, więc może się coś zmieniło. -
Anonim
czy ktoś może jakoś sie dowiedzieć kiedy Wojciechowskiego można dorwać? Tylko tego 21? -
-
Ziom www.humbaki.republika.pl
Na kartce przed 311 jest napisane że:
Wojciechowski daje wpisy z praktyk 1, 2 i 21 wrzesnia (10-12)
a nizej, juz recznie, jest napisane, że 14 wrzesnia daje wpisy Łukasiewicz -
abcd abcd
-
Wojtek
a to obojętnie kto się wpiszę przy praktykach?
I gdzie w indeksie wpisać praktyki? -
Anonim
-
madzia'S
-
Radziej
Naprawdę nikt nic nie wie ? :> Każde informacje, plotki mile widziane! :)) -
Potra 10Cham
zdaje mi się że tak, wpisy daje wtedy mgr Łukasiewicz. Jeszcze jest dostępny termin 21.09 wtedy zdaje się że Doktor Wojciechowski. Nie potwierdzone info. -
Kamil
Czy dr Wojciechowski na pewno daje jutro wpisy dopiero od 10? (w sensie, czy jest tak gdzieś napisane)
Do której trzeba oddać indeks. -
Daegurth
Indeks trzeba oddać teoretycznie do 13, bo tak czynny jest dziekanat, ale w ten poniedziałek co był, to przyjmowani byli studenci jeszcze po 13 (tak do ok. 13.20, później nie wiem, bo już poszedłem). -
Kamil
-
Potra 10Cham