GiK PW 2008-3008 [135]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • abcd abcd

wiadomo cos komus? jakies przecieki?;)
  • Daegurth

Jeśli w ogóle jakiś przeciek się pojawi, to pewnie dopiero pod koniec przyszłego tygodnia.
  • Karolina

coś jest na mailu grupy piątej
  • abcd abcd

a mozesz przyblizyc mi co dokladnie tam jest?;)
  • Karolina

plan zajęć :D
  • Daegurth

Z zeszłego roku (2008/2009); ) Zwykle plan się pojawia w okresie rejestracyjnym (czyli w tym roku po 21 września). Ale wcześniej chyba WRS dostaje go do zaopiniowania, czy ma wgląd do niego w Dziekanacie. W każdym razie można spróbować uderzyć do 135 i tam szukać ewentualnych wcześniejszych informacji na temat planu.

Edit: O, plan ma być w ostatnim tygodniu września: http://grono.net/forum/post/2212864...
  • Monika

A maila gr.5, to?; )
  • Monika

Już nieistotne; )
  • just like heaven :D

Proponuje żeby jak ktoś znajdzie nowy plan dał tutaj znać że już się pojawił, bo znudziło mnie ciągłe sprawdzanie. Z tego co się dowiedziałam to teraz po weekendzie miał być udstępniony
  • Anonim

• Anonim

Już jest :)
  • Daegurth

Jak kiedyś skończę te studia, to zatrudnię się w dziekanacie i też będę się wyżywać na studentach układając plany zajęć -.-
    I tak się spytam jeszcze - ktoś wie, ile osób ma statystykę do tyłu?
  • martka

z d. ten plan :/
  • Wojtek

oczywiscie zajecia musiały wleźć mi na angielski... I kto do ch*ja pana robil ten dokument, ni cholery sie doczytac nie mozna która kratka do czego sie odnosi...
  • Wojtek

oczywiscie zajecia musiały wleźć mi na angielski... I kto do ch*ja pana robil ten dokument, ni cholery sie doczytac nie mozna która kratka do czego sie odnosi...
  • Anonim

047/Z/09/10 Język angielski - konwersacja+elementy języka technicznego (GiK, GP, Poligrafia) ten pasuje dla części grup do planu
  • Kamil

Myślałem, że jestem na studiach dziennych...
  • Ziom www.humbaki.republika.pl

ladnie... w czwartek do 20..... slodycz
    ale spokojnie, mogło być gorzej
  • Wojtek

jak dla mnie to uderzamy w zaoczne, jeśli nie bede mial WF w piątek to wyjdzie na to że mam zajęcia praktycznie we wtorek środe i czwartek :>
  • martka

ej może głupie pytanie, ale gdzie jest napisane w jakich terminach są języki?
| |

Politechnika Warszawska, Geodezja i Kartografia

Zapisz się do klasy

Strona 1/12

Katarzyna Puławska

Katasza

Ewe Ewe:D

Anonim

Karolina

Anonim

Grona tematyczne:

Dołącz grono