-
abcd abcd
-
Daegurth
Jeśli w ogóle jakiś przeciek się pojawi, to pewnie dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. -
Karolina
-
abcd abcd
-
-
Karolina
-
Daegurth
Z zeszłego roku (2008/2009); ) Zwykle plan się pojawia w okresie rejestracyjnym (czyli w tym roku po 21 września). Ale wcześniej chyba WRS dostaje go do zaopiniowania, czy ma wgląd do niego w Dziekanacie. W każdym razie można spróbować uderzyć do 135 i tam szukać ewentualnych wcześniejszych informacji na temat planu.
Edit: O, plan ma być w ostatnim tygodniu września: http://grono.net/forum/post/2212864... -
Monika
-
Monika
-
just like heaven :D
Proponuje żeby jak ktoś znajdzie nowy plan dał tutaj znać że już się pojawił, bo znudziło mnie ciągłe sprawdzanie. Z tego co się dowiedziałam to teraz po weekendzie miał być udstępniony -
Anonim
-
Anonim
-
Daegurth
Jak kiedyś skończę te studia, to zatrudnię się w dziekanacie i też będę się wyżywać na studentach układając plany zajęć -.-
I tak się spytam jeszcze - ktoś wie, ile osób ma statystykę do tyłu? -
martka
-
Wojtek
oczywiscie zajecia musiały wleźć mi na angielski... I kto do ch*ja pana robil ten dokument, ni cholery sie doczytac nie mozna która kratka do czego sie odnosi... -
Wojtek
oczywiscie zajecia musiały wleźć mi na angielski... I kto do ch*ja pana robil ten dokument, ni cholery sie doczytac nie mozna która kratka do czego sie odnosi... -
Anonim
047/Z/09/10 Język angielski - konwersacja+elementy języka technicznego (GiK, GP, Poligrafia) ten pasuje dla części grup do planu -
Kamil
-
Ziom www.humbaki.republika.pl
ladnie... w czwartek do 20..... slodycz
ale spokojnie, mogło być gorzej -
Wojtek
jak dla mnie to uderzamy w zaoczne, jeśli nie bede mial WF w piątek to wyjdzie na to że mam zajęcia praktycznie we wtorek środe i czwartek :> -
martka
ej może głupie pytanie, ale gdzie jest napisane w jakich terminach są języki?