GiK PW 2008-3008 [135]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Podobno ktoś posiada instrukcje i wytyczne techniczne na kompie? Na maila poprosimy - dobry człowieku poratuj współtowarzyszy męki z Nim; )
  • abcd abcd

na Żurawią, na Żurawią! :P
  • Horkryzard

instrukcje i niestety okrojone wytyczne techniczne : http://www.geobid.com.pl/instrukcje...
  • Monika

Ale z tego, co mi wiadomo, to wiekszość instrukcji i wytycznych z podanej przez Marganskiego listy jest opatrzona napisem "Warszawa, 2001", a większość instrukcji pełnych dostępnych w internecie są starsze. Chociaż nie wiem, czy to ma aż tak wielkie znaczenie.

W internecie z 2001r udało mi się znaleźć tylko to:

http://www.zgkikm.wroc.pl/common/do... - Instrukcja techniczna G-2

oraz udało mi się z 2001r wypożyczyć z naszej bblioteki

"Wytyczne techniczne 1.10"

W resztę instrukcji będzie się trzeba zaopatrzyć; )

• Wojtek

Czy miała któraś grupa już zapowiadaną kartkówkę? Chciałbym sie dowiedzieć ew. pytań które wystąpiły?
  • Natalcia; )

W poniedziałek żadna z grup nie miała kartkówki.
  • abcd abcd

w 2a przypomniał sobie że niby miała być kartkówka na 5min przed końcem, ale była już 17:58 więc nam darowal. choc mysle ze specjalnie tak sobie gadal, bo jednak caly czas zerkal na zegarek;P
  • asableik

u nas tez nie było kartkóweczki :(
  • Daegurth

Za to w przyszłym tygodniu będą 2 :D
  • abcd abcd

weź nie kracz; )
  • Daegurth

Nie kraczę, mojej grupie zapowiedział, że będą 2 wejściówki w poniedziałek. I o ile pamięć mnie nie myli, to On jest w stanie spełnić swoją obietnicę; ]
  • Wojtek

to samo powiedziala mi koleżanka z roku wyżej, że jak nie zdąży kartkówki zrobić to robi dwie :D mniam, miłej nauki :*:*
  • abcd abcd

w sumie lepiej wiedzieć wcześniej i żyć z tą okrutną świadomością niż dowiedzieć się dopiero na zajęciach :D
    pytanie do Jurka: jakiego typu pytania On daje? takie na myslenie i kombinowanie?;)
  • Anonim

>pytanie do Jurka: jakiego typu pytania On daje? takie na
    >myslenie i kombinowanie?;)

Pojechałbym Ci; P ale za dobry jestem; ) Widzisz doceń jak Cię lubię :P
  • Daegurth

Czasami trzeba coś policzyć, czasami walnąć definicję, czasami coś narysować, czasami wczytać się w Czarneckiego, a czasami wyjaśnić coś. Dla każdego znajdzie się coś dobrego; )
  • abcd abcd

aha dzięki.
    lubię gdy milczysz Piotrze :)
  • abcd abcd

kto mi powie jakie on ma wymagania odnośnie samego wyglądu pracy?
    czy dobrze go zrozumialam ze juz na tyle strony tytulowej mam sie wywodzic ze swoja praca?:p czy moze tam tylko dane, a obliczenia juz na nowej kartce?
  • Marta

nie, pisac mamy tylko na nieparzystych stronach, on powiedzial, ze oni bedą pisac kartkówki na odwrocie, wiec powinny byc czyste.
  • abcd abcd

to wlasnie tez pamietam ze mowil, ale mam napisane w zeszycie ze dane na odwrocie tytulowej:P
  • Marta

moze zeby oni mieli z czego napisac kartkówkę, jak sobie sami dane wypisują :D

| |

Politechnika Warszawska, Geodezja i Kartografia

Zapisz się do klasy

Strona 1/12

Katarzyna Puławska

Katasza

Ewe Ewe:D

Anonim

Karolina

Anonim

Grona tematyczne:

Dołącz grono