-
Anonim
Nie chcę się wtrącać i wogóle...ale prawie zawsze jest tak,że praktycznie żaden trzecio klasista nie chce się "zadawać" z 1 klasistą??Skąd wiadomo,że pierwszaki są gorsze i wogóle beeee?! -
You can have whatever you like
no coz:D:D nie mamy czasu! nie mamy czasu! w koncu ciagle jemy kanapki z konia i gadamy o grach i kumplach z pod trzepaka;p -
Anonim
-
MAGDALENA BEZWSTYDNICA
i obowiązkowo zaliczamy wszystkie pisemka młodzieżowe-to tak na dodatek... -
-
m
nie no to jest chyba taka tradycja albo coś w tym rodzaju... ja jak byłam w pierwszej klasie to też 3klasiści na nas nie zwracali uwagi :P
wcale nie mówię że pierwsze klasy są gorsze czy coś ale tak zawsze było i będzie i trzeba się z tym pogodzić :) nie ma innej opcji...
a jest jeszcze taka sprawa że 3klasiści są nasi! :P i ich wam nie oddamy! :P wy sobie macie swoich chłopczyków :P a w trzeciej klasie zobaczycie że powiecie to samo co ja :) -
kurcze no poprostu ja nie mam czasnu nawet na to zeby miec swoja dziewczyne. a z natury jestem niesmialy wiec chyba znasz juz odpowiedz:D:D -
Anonim
hmmm...ta...ale nawet mi nie chodzi o chłopaków...jakoś nie wyobrażam sobie,żebym startowała do kogoś z trzeciej...
Czy nie uważacie,ze pożna by było złamać tą :tradycję"?? :> -
m
absolutnie wykluczone!! ja musiałam swoje wycierpieć!! :) jak wy chcecie to sobie łamcie te odwieczne zasady z następnymi rocznikami ale ja mówię nie... :P no chyba że wymyślimy nową tradycję: jeśli jakiś pierwszoklasista chce się "zaprzyjaźnić" ze starszakami ( :P ) to robi imprezkę i zaprasza wszystkie 3 klasy... :P co wy na to?? ja uważam że to jest bardzo doby pomysł! i wprowadzam od teraz taką tradycję :P a kto się do niej nie zastosuje- nie ma prawa nawet na nas spojrzeć! :P nie no dżołk oczywiście... :)
nie no wiesz ja w sumie do 1 klas nic nie mam tylko ci chłopcy tacy rozwrzeszczani ale jestem pewna że wam też to przeszkadza :) -
Anonim
troszkę :D Ale zdarzają sie wyjątki.. :D
Ej...to nie z Toba jechałam dzis autobusem :D -
m
-
-
Anonim
-
m
Ja pompony mam zawsze przy sobie :P (bez podtekstów...) ale ja cię znam?? chodzisz do 3e?? -
Anonim
-
m
aaa to ten Wojtek co ze mną na niemiecki chodzi?? nie no to sorry... :) Wojtusiu! przyjdziemy napewno z pomponami! i zabierzemy może 1klasistki jak ładnie poproszą... :) -
Anonim
-
-
Anonim
nie ale wiecie ja jak byłam w 1 klasie i nikogo w zasadzie nie znałam bliżej poza Potterem to cięzko było... wsparcie starszych kolegów i kolezanek się przydaje...ale to chyba na początku roku a nie pod sam koniec?? :> -
"ejno dziewczyny! nie bedziemy sie z wami zadawac! bo jestemy niepelnoletni!" talk mowi mis uszatek:D:D nie no wezcie drugoklasistki licealistki i wogole:D:D bo my wygramy;) -
Anonim
aż takiego poparcia potrzebujecie żeby wygrać ?? :> a swoją drogą to w końcu kto wygrał te jakieś zawody ?? nasza klasa czy 3b??