Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy babka od sklepiku naprawde kopnela w kalendarz?? :D :( ...
  • Anonim

Wykorkowała staruszka, nie wytrzymała tego stresu i wiecznego zadłużania się uczniów :(( i gdzie teraz mam przetracać kasę :P
  • Sy$

podobno jest chora
  • ☆ Anna . ☆

ejj.... moim zdaniem babka ze sklepiku jest nawet spoko; ) ale zależy jaki ma humor ^^
  • Anonim

Nom... można powiedzieć że się odda jutro i ona nie zawsze pamięta xD
  • Sifu Noris

dobra babka , zycze jej powrotu do zdrowia
  • ஜ..::MaJoRkA::..ஜ

ona zyje?!;P nie no teraz trzeba latac do sklepu po za terenem szkoły; P a sniła mi sie dziś ze wraca do sklepiku xP
  • Anonim

śmiesznie było z nią :) dołączam się do życzeń Cichego
  • Sy$

żyje!
    przeciez dziś sklepik był otwarty, ale babka mowila ze na kreske nie sprzedaje a jak nam kasy na cos zabraknie to nam nie sprzeda; |
  • ☆ Anna . ☆

dzisiaj sprzedawała jakaś inna babka;]
    a ta normalna pani zasłabła i podobno to było coś pod zawał :p
    Tak słyszalam ^^
  • Anonim

noooo spoko pani bardzo spoko ... nie jeden bimber razem obalilismy :D he he he he ... nie no ogolem zawsze na kreseczke dała ... Zycze jej czybkiego powrotu do zdrowia ... dzis juz z ta nowa zlapalem zwarcie :D :D :D i mnie chyba nie lubi ... szkoda pfffffff
  • ☆ Anna . ☆

jakie zwarcie?:D Co zrobiłeś?:P
  • Anonim

nooo bo ja mowie poprosze maczugi .... a ona "masz" ja do niej nie mowi sie masz tylko prosze nie nauczyli pani :D :D :D :D a ona zaczela pierniczyc ile to ona ma lat i ze mogla by byc moja babcia ... no a ja ze jestem bardzo wylewny to chcialem to szybko zakonczyc ... i grzecznie ja pozegnalem slowami " strzala babcia "
  • Anonim

Ta nowa była nieźle spłoszona
  • Anonim

nooo taka z deka nieogarnieta :D ale luz ... :D trzeba ja zbałamucic zeby dawala na kreske i bedzie dobrze:D
  • Anonim

Ta postraszymy ją kredkami Bambino,daj spokój xD ...
  • ஜ..::MaJoRkA::..ஜ

e tam spoko babka nie taka zła; P nawijałam z nią czy bedzie ten sklepik to ta ze sie go zaopatrzy ale chamsko ceny poszły góre...;/
  • Anonim

jak ja ją zobaczyłam to wbrecht hahahah a tamta pani co była zaslabła...
  • ☆ Anna . ☆

zdrożałooo??
  • Anonim

no to jesli tamta zmarla to [*] bo ja lubilem :D ...a nowa...coz... buziaki dla niej;*xD ^^
| |

Niech wpisują się tu osoby, które chodziły, bądź nadal chodzą do tej szkółki :) strona int...

Gimnazjum nr 47 im. Marszałka Józefa Piłsudskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)