-
Anonim
-
Anonim
Wykorkowała staruszka, nie wytrzymała tego stresu i wiecznego zadłużania się uczniów :(( i gdzie teraz mam przetracać kasę :P -
Sy$
-
☆ Anna . ☆
ejj.... moim zdaniem babka ze sklepiku jest nawet spoko; ) ale zależy jaki ma humor ^^ -
-
Anonim
Nom... można powiedzieć że się odda jutro i ona nie zawsze pamięta xD -
Sifu Noris
-
ஜ..::MaJoRkA::..ஜ
ona zyje?!;P nie no teraz trzeba latac do sklepu po za terenem szkoły; P a sniła mi sie dziś ze wraca do sklepiku xP -
Anonim
-
Sy$
żyje!
przeciez dziś sklepik był otwarty, ale babka mowila ze na kreske nie sprzedaje a jak nam kasy na cos zabraknie to nam nie sprzeda; | -
☆ Anna . ☆
dzisiaj sprzedawała jakaś inna babka;]
a ta normalna pani zasłabła i podobno to było coś pod zawał :p
Tak słyszalam ^^ -
Anonim
noooo spoko pani bardzo spoko ... nie jeden bimber razem obalilismy :D he he he he ... nie no ogolem zawsze na kreseczke dała ... Zycze jej czybkiego powrotu do zdrowia ... dzis juz z ta nowa zlapalem zwarcie :D :D :D i mnie chyba nie lubi ... szkoda pfffffff -
☆ Anna . ☆
-
Anonim
nooo bo ja mowie poprosze maczugi .... a ona "masz" ja do niej nie mowi sie masz tylko prosze nie nauczyli pani :D :D :D :D a ona zaczela pierniczyc ile to ona ma lat i ze mogla by byc moja babcia ... no a ja ze jestem bardzo wylewny to chcialem to szybko zakonczyc ... i grzecznie ja pozegnalem slowami " strzala babcia " -
Anonim
-
Anonim
nooo taka z deka nieogarnieta :D ale luz ... :D trzeba ja zbałamucic zeby dawala na kreske i bedzie dobrze:D -
Anonim
-
ஜ..::MaJoRkA::..ஜ
e tam spoko babka nie taka zła; P nawijałam z nią czy bedzie ten sklepik to ta ze sie go zaopatrzy ale chamsko ceny poszły góre...;/ -
Anonim
jak ja ją zobaczyłam to wbrecht hahahah a tamta pani co była zaslabła... -
☆ Anna . ☆
-
Anonim
no to jesli tamta zmarla to [*] bo ja lubilem :D ...a nowa...coz... buziaki dla niej;*xD ^^