• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *Vv

jest to w sumie temat przeznaczony glownie dla swiezych absolwentow gimnazjum choc jak ktos chce to nie tylko...ma to forme ogloszenia... jesli ktos uczeszczajacy na to grono byl w ostatni piatek czy tam sobote na "ognisku"(lepiej zabrzmi "popijawa absolwentow")to zapraszamy na poprawiny w najblizszy piatek...mozecie przekazac dalej.:) z gory dzieki i do zobaczenia:D
  • desperado

alko(c)hjolicy :F
  • ' Can I go now ?

a propo poprawki , to mozna robic w miare mozlwossci co tydzien :P , bo ja wyjezdzam jutro i niebedzie mnie w piatek; ( wiec moze cos w przyszlym tygodniu ? :p
  • ' Can I go now ?

a propo poprawki , to mozna robic w miare mozlwossci co tydzien :P , bo ja wyjezdzam jutro i niebedzie mnie w piatek; ( wiec moze cos w przyszlym tygodniu ? :p
  • Oleczka

Tobie ostatnio zawsze cos wypada =]
  • Runos-

Hmm.... Ja to w sumie moge isc :P
  • *Vv

RUNOS!? se wie:D dobry ziomek:D a z tym co tydzien to zobaczymy czy moj organizm wytrzyma:D
  • Anonim

a ja nie wiem czy przyjść...^^ kto tam będzie?; )
  • *Vv

ja:D milenka:*:*:*(moja milenka:*:*:) ) yarzo, moze sromswin, Nutella(Pastela) i tam pewniw duzo wiecej:D tylko mowie przekazcie dalej:D
  • Anonim

Pastela? :D no to pewnie mnie tam zobaczycie; ) :D

ho ho; ) z Jacusiem to ja sie nawet nie zdążyłam pożegnać, trza to nadrobić; )

PS. ja naprawde wiem o jaką Milenke chodzi; ))
  • *Vv

to dobrze ze wiesz:D ja mysle:D
  • Anonim

serio? myślisz? :D

oj powiedz mi, a kto jeszcze tego nie wie ? :D
  • *Vv

nie wiem :D jak ktos nie wie to przekaz dalej:D
  • Anonim

oki, ale wątpie czy kogoś takiego znajde; )
    nie na tej półkuli; )
  • Kamel

To poszukaj na drugiej :>
  • Anonim

dla Ciebie napewno tego nie zrobie; ]
  • Anonim

ja przyjde was popilnowac :D
  • Anonim

tylko wiesz Ola; ) z przymróżeniem oka; )
  • Anonim

nie no jasne :) jak tylko bede w stanie :P a o ktorej wy to wszystko robicie?
  • Anonim

a z tym to trzeba do Michałka; ) ale wydaje mi sie, że to jakoś będzie ok 18; ) jak zwykle; )
  • 1
  • 2
| |

wszystkich uczniow i absolwentow gimnazjum nr 93 (a dawniej gim nr 3) na szolc-rogozinskiego 2 na im...

Gimnazjum nr 93 im. Księżnej Izabeli Czartoryskiej

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)