- 1
- 2
-
*Vv
jest to w sumie temat przeznaczony glownie dla swiezych absolwentow gimnazjum choc jak ktos chce to nie tylko...ma to forme ogloszenia... jesli ktos uczeszczajacy na to grono byl w ostatni piatek czy tam sobote na "ognisku"(lepiej zabrzmi "popijawa absolwentow")to zapraszamy na poprawiny w najblizszy piatek...mozecie przekazac dalej.:) z gory dzieki i do zobaczenia:D -
desperado
-
' Can I go now ?
a propo poprawki , to mozna robic w miare mozlwossci co tydzien :P , bo ja wyjezdzam jutro i niebedzie mnie w piatek; ( wiec moze cos w przyszlym tygodniu ? :p -
' Can I go now ?
a propo poprawki , to mozna robic w miare mozlwossci co tydzien :P , bo ja wyjezdzam jutro i niebedzie mnie w piatek; ( wiec moze cos w przyszlym tygodniu ? :p -
-
Oleczka
-
Runos-
-
*Vv
RUNOS!? se wie:D dobry ziomek:D a z tym co tydzien to zobaczymy czy moj organizm wytrzyma:D -
Anonim
-
*Vv
ja:D milenka:*:*:*(moja milenka:*:*:) ) yarzo, moze sromswin, Nutella(Pastela) i tam pewniw duzo wiecej:D tylko mowie przekazcie dalej:D -
Anonim
Pastela? :D no to pewnie mnie tam zobaczycie; ) :D
ho ho; ) z Jacusiem to ja sie nawet nie zdążyłam pożegnać, trza to nadrobić; )
PS. ja naprawde wiem o jaką Milenke chodzi; )) -
*Vv
-
Anonim
-
*Vv
-
Anonim
-
Kamel
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
nie no jasne :) jak tylko bede w stanie :P a o ktorej wy to wszystko robicie? -
Anonim
a z tym to trzeba do Michałka; ) ale wydaje mi sie, że to jakoś będzie ok 18; ) jak zwykle; )
- 1
- 2