-
Pudłoś
Witam, mam do zaproponowania super kolonie dla dzieci i młodzieży.
Kolonia 2007 organizowana przez „Biuro Usług Turystycznych Krecik”
I turnus: 04.07-17.07 2007
II turnus: 17.07-30.07 2007
Nasze “zamieszkanko”
Ośrodek Wypoczynkowy “Bajka”
14-100 Ostróda skr..pocz.93
tel.(055) 247-74-73, (089) 646-38-97
http://www.mazury.pc.pl/osrodki/baj...
Ośrodek „Bajka“ położony jest w szerokim pasie lasu otaczającego Jezioro Drwęckie w odległości ok. 4 km od Ostródy. Obejmuje powierzchnię 2,7 ha z dostępem do linii brzegowej jeziora z dużym pomostem.
Zakwaterowanie w pawilonie oraz w domkach campingowych (2, 3 osobowych z łazienką)
· informacje o ośrodku można znaleźć na stronie ośrodka j. w.
Do naszej dyspozycji na terenie ośrodka:
· boisko do plażowej piłki siatkowej
· boisko do piłki koszykowej
· plac zabaw
· plaża, molo
· wypożyczalnia sprzętu wodnego (kajaki, łódki, rowery)
· miejsce na ognisko
· stół do tenisa, bilard
· sala świetlicowa
· sala TV
· stołówka
· sklepik z salą dyskotekową
· telefon na kartę
Co będziemy porabiać???
Program w pigułce:
· wycieczki piesze i autokarowe (zwiedzanie miejsca pobytu, Skansen w Olsztynku, Grunwald, Stare Miasto, Wioska Indiańska w Olsztynie lub „Rancho Kansas City” w Grudziądzu, zamek krzyżacki w Malborku, basen w hotelu Gołębiewskim- Mikołajki)
· rejs statkiem po jeziorze mazurskim
· korzystanie ze sprzętu wodnego (kajaki, łódki, rowery)
· olimpiada sportowa
· mini playback show
· parodia płci, reklamy, śmieszna fryzura
· zabawy terenowe
· wędrówka w nieznane (noc przetrwania)
· podchody nocne
· ognisko
· śluby kolonijne
· dyskoteki
Program dostosowany będzie do grup wiekowych
Za co i jak płacimy
Cena kolonii:1030 zł, a w niej zapewniamy:
Zakwaterowanie, posiłki, przejazdy autokarem, kadrę pedagogiczną, przewodnika turystycznego, instruktorów, opiekę medyczną, ratownika, ubezpieczenie, koszt wycieczek objętych programem, nagrody, pamiątkę z pobytu.
Wpłaty należy dokonać na konto: Biuro Usług Turystycznych „Krecik”
BPH O/ Warszawa: 62 1060 0076 0000 3260 0102 4675
(z dopiskiem Kolonie 2007 oraz imię i nazwisko dziecka)
Zaliczkę w wysokości 350 zł dokonuje się przy zapisie dziecka.
Resztę należy uregulować do 04 czerwca 2007r.
Informacje i zapisy:
Codziennie od godz. 16.00 – 20.00
Tel: 0 696 – 04 – 62 - 52
Zebranie informacyjne dla Rodziców dzieci wyjeżdżających odbędzie się:
15 maja 2007r (wtorek) o godz. 19.00
Szkoła Podstawowa Nr 25, ul. Grzybowska 35 Warszawa
Zapraszamy!!
Organizator kolonii:
Biuro Usług Turystycznych „KRECIK”
Właściciel Edyta Ratajczak
http://www.krecik.turystyka.pl
e-mail: biuro@krecik.turystyka.pl
Organizator Turystyki zawarł umowę na rzecz klienta z SIGNAL IDUNA Polska, Towarzystwo Ubezpieczeń S.A. Nr polisy m 41251 Zgodnie z Ustawą o Usługach Turystycznych
Z krecikowym pozdrowieniem!!!
Zapraszamy!!!
Zapraszam na grono B.U.T. Krecik - grono dla wszystkich tych co byli lub chcą jechać z krecikiem na kolonie:)
Pozdrawiam
-
manna
Warszawskie biegi dzieci i młodzieży
Już 24 marca na Podzamczu w Warszawie odbędą się zawody biegowe szkół podstawowych i gimnazjów organizowane przez Fundację Maraton Warszawski.
Wszyscy uczestnicy otrzymają pamiątkowe dyplomy i słodycze, a zwycięzcy puchary i nagrody rzeczowe!
Jeśli z twojej szkoły zgłosi się co najmniej sześciu zawodników – możecie powalczyć w klasyfikacji drużynowej o puchar i nagrodę dla waszej szkoły!
Jeśli chcesz wziąć udział w biegu na dystansie 1500 m, powiedz o tym swojemu nauczycielowi wf – to on jest osobą zgłaszającą i opiekunem podczas imprezy!
Jeśli chcesz o coś zapytać, otrzymać regulamin lub formularz zgłoszeniowy, wyślij mi wiadomość ze swoim mailem.
Zapraszamy!
-
Matys
Drugi koncert "Solidarni z Białorusią"
25 marca 2007
pl. Zamkowy w Warszawie
godz. 19:00
ZAGRAJĄ DLA BIAŁORUSI:
Z polski:
- Maleo Reggae Rockers
- Kayah
- Robert Brylewski
- Muniek Staszczyk
- Kasia Nosowska
- Adam Nowak
- Vavamuffin
- Lech Janerka
- Sidney Polak
- Gutek
- Sofa
- Janek Pęczak
z Białorusi:
- Lawon Wolski
- Inni znani i zakazani na Białorusi muzycy.
za:
[wolnabialorus.pl]
Koncert będzie transmitowany na żywo w TVP1 i TV Polonia od ok. 21:00
Bądźmy razem w dniu Nieodległości Białorusi
Przekaż informacje o koncercie innym !
Organizatorem
merytorycznym koncertu jest
Inicjatywa Wolna Białoruś -
~~ CHLUDEK JR. ~~
Dnia 14-15 kwietnia 2007 w hali OSiR przy ul. Nowowiejskiej 37a odbędzie się V edycja turnieju piłki nożnej "Drużyn Podwórkowych". Wpisowe będzie kosztowało 20 zł. Gramy po 4 piłkarzy w polu + bramkarz. Można mieć maksymalnie dwóch rezerwowych. Grać mogą osoby do '90 rocznika. Obowiązkowo aktualna legitymacja szkolna. Bez niej osoby nawet zapisane i te, które wpłaciły pieniądze nie będą grać. Zgłoszenia przyjmujemy do 12 kwietnia do godziny 12.00. Losowanie grup odbędzie się we czwartek 12 kwietnia o godzinie 16.15. Na losowanie należy przynieść 20 zł. i coś do pisania. Na turnieju obowiązuje halowe obuwie sportowe. Bez halowego obuwia nie można grać w turnieju. Przewidziane puchary i medale wysokiej klasy (za zajęcie miejsc od 1 do 3) oraz wiele innych nagród!!
W zgłoszeniu proszę podawać numer pod którym można się z daną drużyną skontaktować. Prosimy zgłaszać się do podanych numerów:
1.515295089
2.660696063
3.695723611
4.500278202
Z poważaniem organizator turnieju :) -
-
politycznie niepoprawna
UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
ktoś wczroaj[19.03] zabrał mi mp3 samsunga z szatni dla 3 i 1 klas. zginęła ona podczas 7 godziny lekcyjnej....jeżeli ktoś ją ma to PROSZE o oddanie jej mnie osobiście albo do sekretariatu !!!!!!!!!! x|; / albo zgłoszenie sie do mnie jeżeli ktoś coś w tej sprawie wie.... -
sue
-
Dot..
1 Czerwca zagra u nas na Torwarze zespół Placebo, bileciki 120 zł
Kto jedzie ? bo ja napewno ^^ -
Ewelina
-
Stef.
ejjj przepraszam zginął mi drogocenny zabytek mojej rodziny, mianowicie elegancka dupniczka zwana Margret wiec jak by ktos zobaczyl to prosze o kontakt papa, -
Darek
-
Stef.
darek ty dziwko włamałeś mi sie na loging i popisałes farmazony. nie zwracajcie uwagi na tamto farazonowe ogłoszenie( którego ja nie napisałem) -
Darek
spadaj... nic nie pisalem tym bardziej takich glupot, nie moja wina ze sie upiles i nie wiedziales co robisz -
-
-
Anonim
ej bo stefan ja dostałąm nieciekawą wiadomosc i sie tak zastanwiałam... -
Anonim
-
-
Stef.
to darek pisał jak sie dorwał do mojego logingu i jezeli cos nie miłego napisał to zaniego pszepraszam, ale to nie ja napisałem:) -
Darek
-
Kuba
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Wesoła
- Załóż własne grono tematyczne