Gimnazjum i Liceum "Piękna" [891]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ja osobiscie lubie wszystkich nauczycieli:) ale czekam na wasze głosy:)
  • Róża

w naszej (wlasciwie juz w mojej bylej)szkole jest wiele indywidualnosci jesli chodzi o nauczycieli..
    wymienila bym kilku ale zaczne od mojego faworyta Henryka S. (wszyscy wiedza o kogo chodzi) jego historyjki z zycia wziete byly "taaakie pouczajace" :)
    najlepsza byla ta o tym jak na dachu sasiada po deszczu ukazala Mu sie Matka Boska:) he he Matka Boska Świtkowska :D cdn.
  • Anonim

ja nie mam z nim doczynienia bo nie mam jeszcze chemi.. ale juz niedłudo bo chemia za pol roku.. :)
  • Claudia

Wszyscy wiemy,że nalepszym nauczycielem,a właściwie nauczycielka jest pani... Grzelczak!!!Kto zaprzeczy???hehehe:):)))))
  • Claudia

a chemia...to już niestety niedługo:(((
  • Anonim

oj potwierdzam, potwierdzam... pani G. jest the best!!!:)
  • Claudia

wiem..niezła jest tez pani...Porazińska"Porażona"heh e:)
  • Anonim

pani od gegry jest spoko:) mialam 5 na polrocze:) he he:) i narazie tez mi wychodzi 5 :P
  • Claudia

nie chwal sie tak:) hehe:Bo w środę cię może zapytać he:))) i juz nie będzie tak słodko:D
  • Anonim

predzej to ciebie zapyta nie mnie bo ja mam 2 oceny a ty jedna:P
  • Róża

a ja i tak najbardziej lubie od dzis pania Tosie R :) hehe (z wiadomych wzgledow); )
  • Anonim

no tak... w koncu matuka zdana 20 ptk na 20... :)
  • Natasza

no ja sie zgadzam z toba róża Po dzisiejszej maturze tez mysle ze to spoko babka
  • Anonim

he he :)
  • Jerry o Nera

Jak dla mnie najlepszym nauczycielem jest pani Danowska (chyba jeszcze uczy...), Henio też był dobry :), a Tosia to się może zrobiła spoko, bo wcześniej aż taka fajna nie była :P
  • Claudia

ej ty na górze!!ktoś ty???:D
  • Anonim

Klaudia !!! odstraszasz wszystkich nowych uczestnikow tego grona!!!

sorki za nia! witamy wszystkich "nowych:)" i prosimy o reklame wsrod znajomych:) a pani Danowska uczu uczy i trzyma sie dobrze:)
  • Róża

Tak, tak uczy i jest postrachem wśród swoich wychowanków (mnie ta przyjemność ominęła)...
    Ale mój wychowawca też niczego sobie- p. Gerard- spoko facet... Po zakończeniu roku był z nami na piffku (ale ciiiiiiii.... hehe)

• Claudia

Emilka!!!Jeśli nie chcesz to nie będę pisac!!!!!!ale sama mi "kazałaś" zostawiać komentarze!!!!!a i tak nik tu prawie nie przychodzi:D:D:D:Dhehe:)
  • Jerry o Nera

Ja? A absolwent sprzed 2 latek, wychowanek pani Duszczyk (po maturkach była z nami na ogniskui też piwko wypiła :D),a pani Danowska wcale nie jest taka straszna, wręcz przeciwnie "trójmianamy, równaniamy kwadratowymy" :DDDDD
| |

Gimnazjum i Liceum Ogólnokształcące imienia Polskiej Macierzy Szkolnej Piękna 7a 05-300 Mińsk M...

Gimnazjum i Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)