-
Anonim
ja osobiscie lubie wszystkich nauczycieli:) ale czekam na wasze głosy:) -
Róża
w naszej (wlasciwie juz w mojej bylej)szkole jest wiele indywidualnosci jesli chodzi o nauczycieli..
wymienila bym kilku ale zaczne od mojego faworyta Henryka S. (wszyscy wiedza o kogo chodzi) jego historyjki z zycia wziete byly "taaakie pouczajace" :)
najlepsza byla ta o tym jak na dachu sasiada po deszczu ukazala Mu sie Matka Boska:) he he Matka Boska Świtkowska :D cdn. -
Anonim
ja nie mam z nim doczynienia bo nie mam jeszcze chemi.. ale juz niedłudo bo chemia za pol roku.. :) -
Claudia
Wszyscy wiemy,że nalepszym nauczycielem,a właściwie nauczycielka jest pani... Grzelczak!!!Kto zaprzeczy???hehehe:):))))) -
-
Claudia
-
Anonim
-
Claudia
-
Anonim
pani od gegry jest spoko:) mialam 5 na polrocze:) he he:) i narazie tez mi wychodzi 5 :P -
Claudia
nie chwal sie tak:) hehe:Bo w środę cię może zapytać he:))) i juz nie będzie tak słodko:D -
Anonim
-
Róża
a ja i tak najbardziej lubie od dzis pania Tosie R :) hehe (z wiadomych wzgledow); ) -
Anonim
-
Natasza
no ja sie zgadzam z toba róża Po dzisiejszej maturze tez mysle ze to spoko babka -
Anonim
-
Jerry o Nera
Jak dla mnie najlepszym nauczycielem jest pani Danowska (chyba jeszcze uczy...), Henio też był dobry :), a Tosia to się może zrobiła spoko, bo wcześniej aż taka fajna nie była :P -
Claudia
-
Anonim
Klaudia !!! odstraszasz wszystkich nowych uczestnikow tego grona!!!
sorki za nia! witamy wszystkich "nowych:)" i prosimy o reklame wsrod znajomych:) a pani Danowska uczu uczy i trzyma sie dobrze:) -
Róża
Tak, tak uczy i jest postrachem wśród swoich wychowanków (mnie ta przyjemność ominęła)...
Ale mój wychowawca też niczego sobie- p. Gerard- spoko facet... Po zakończeniu roku był z nami na piffku (ale ciiiiiiii.... hehe)
-
Claudia
Emilka!!!Jeśli nie chcesz to nie będę pisac!!!!!!ale sama mi "kazałaś" zostawiać komentarze!!!!!a i tak nik tu prawie nie przychodzi:D:D:D:Dhehe:) -
Jerry o Nera
Ja? A absolwent sprzed 2 latek, wychowanek pani Duszczyk (po maturkach była z nami na ogniskui też piwko wypiła :D),a pani Danowska wcale nie jest taka straszna, wręcz przeciwnie "trójmianamy, równaniamy kwadratowymy" :DDDDD