-
Anonim
-
Dżamila
-
Anonim
-
CYCKI
-
-
Anonim
no ja tez sie wpisuje jako absolwent i goraco pozdrawiam pana kazia...(ekerka kotomierz i delykwenty z klas gie i he...) buuuahahahahaha!!!!!!!!!!!! -
CYCKI
pamiętacie ostatnią zieloną szkołe ale było super jak włamywaliśmy sie do własnego pokoju i jak ryba kompał sie z razem z krzyżakiem w samych maskach gazowych na łbach oj to były czasy:D -
Dżamila
-
Dżamila
-
CYCKI
-
tomekPno
dobra jaka ryba i jaki krzyżak, mam tylko nadzieję że to nie to o czym myslę. to byłoby obleśne. fuj -
Dżamila
-
Anonim
i tak najlepsza akcja to był joging po vodke do ełku a pozniej rozpijanie jej popijajac czym mielismy pod reka no i oczywiscie faja wodna wlasnej konstrukcji...:))))
to byly piekne czasy gdy bylismy mlodzi piekni i glupi...:))))
nie to co teraz-zapierdalanie w jebanym liceum-
a pamietacie jak sie za rowińską przebralem??? buuuahahahahahaaaahaha:)))) -
Anonim
ja to nigdy nie zapomne jazdy na rowerze po vodke a pozniej kitranie jej po lesie az w koncu dwu-godzinne szukanie jej...:)))
no i oczywiscie fajka wodna wlasnej konstrukcji :D
a pamietacie jak sie za rowińską przebralem??? -
CYCKI
no najsmaczniejsze to nie było :D ale Jesionkowa sie nieźle zdziwiła :D :P
-
CYCKI
"chłopcy nie palcie już tych kadzidełek bo strasznie tu śmierdzi" <lol> -
Dżamila
bo u was naprawde smierdziaaaaalo:) ale to dlatego ze jestescie syfami:P -
CYCKI
nie jesteśmy syfami tylko mieliśmy absolutnie wszystko na podłodze io do tego daszcz nam napadał na łużko i wszystko potem śmierdziało stechlizną i były ogórki w szafce:D
-
Anonim
no i ja probowalem wychodowac robaki w starych kawalkach jedzenia, skarpetach itp na podlodze... :]
jak my tam przy zamknietym oknie palilismy faje wodna i szlugi non stop -
Dżamila
-
CYCKI
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Piaseczno
- Załóż własne grono tematyczne