- 1
- 2
-
Hoang
-
Anonim
-
jhnX
Ja mam do Was inne pytanie: znacie może jakieś źródło od którego mógłbym dostać 120 kg C4...? Tyle chyba wystarczy na wysadzienie w 3 dupy Głównej Komisji Egzaminacyjnej? Mam zamiar zrobić im totalne rozpierdu, niech se nie myślą...
Na przyszły raz nauczą się sprawdzać moje piękne listy...; ] -
k.
byly dzisiaj wyniki ?! ej
piszcie jak =) jestem ciekawa co bylo na nich ... -
-
Anonim
-
Zawad
-
kat
-
Anonim
I tak ja jestem najlepszy:D A tak miedzy nami to ktora klasa napisala matematyczny najlepiej w szkole? Bo humana to my oczywiscie:D -
Hoang
-
Anonim
Taak:D Jej, jestes super:D:D:D Zazdroszcze Ci:P Z matmy miales 46pts a ja mialem 47:P:P:P Buahahah:D Tylko zes kurwa polaka odwalil na 48=_= Jestes niemozliwy:D -
Hoang
a ja mowilem ze bede mial kolo 92-94pkt :P
po prostu to mozna bylo przewidziec :D -
Anonim
Dupa tam przewidziec od razu:D Nie da sie, ja myslalem ze bede mial najwyzej 85:P Bo mi sie wydawalo ze zjebalem:D A tu kuku:D -
Anonim
a ja sie pochwale, ze mojego braciszka, który ma pkt'ów 90...42 z humana i 48 z matmy=)))
jestem z niego dumna tymbardziej, ze z polskiego był zawsze noga=))) -
Anonim
Ej, ale to on powinien sie chwalic!! Dopoc chlopaka do komputera, niech wyglosi swoje zdanie!!:D -
Hoang
-
Anonim
to nie ten moment=D teraz przy kompie uzeduje marta, czyli ja, a karol se poczeka=P -
Anonim
-
Jędrek
-
Anonim
Na jego miejscu knul bym przeciwko Tobie:D Jakis spisek i konspiracja:D Ja swoja siostre zrzucam praktycznie kiedy mi pasuje... aczkolwiek gorzej jak stara sie w to wbije:D wtedy przewaga siostry rosnie pomimo tego ze jest 2lata mlodsza:P Gupia jedna;D -
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ochota
- Załóż własne grono tematyczne