Gimnazjum nr 14 w Warszawie [702]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Hoang

ile mieliscie pkt? :>
    ja 94 :D
  • Anonim

89 :)
  • jhnX

Ja mam do Was inne pytanie: znacie może jakieś źródło od którego mógłbym dostać 120 kg C4...? Tyle chyba wystarczy na wysadzienie w 3 dupy Głównej Komisji Egzaminacyjnej? Mam zamiar zrobić im totalne rozpierdu, niech se nie myślą...

Na przyszły raz nauczą się sprawdzać moje piękne listy...; ]
  • k.

byly dzisiaj wyniki ?! ej
    piszcie jak =) jestem ciekawa co bylo na nich ...
  • Anonim

Normalnie mam 93... i wymiatam:D Buahahaha:D
  • Zawad

heh ja za swoich czasow mialem 81 i bylem dumny z tego :D
  • kat

89..
  • Anonim

I tak ja jestem najlepszy:D A tak miedzy nami to ktora klasa napisala matematyczny najlepiej w szkole? Bo humana to my oczywiscie:D
  • Hoang

ja jestem lepszy
    az o 1pkt :D
  • Anonim

Taak:D Jej, jestes super:D:D:D Zazdroszcze Ci:P Z matmy miales 46pts a ja mialem 47:P:P:P Buahahah:D Tylko zes kurwa polaka odwalil na 48=_= Jestes niemozliwy:D
  • Hoang

a ja mowilem ze bede mial kolo 92-94pkt :P
    po prostu to mozna bylo przewidziec :D
  • Anonim

Dupa tam przewidziec od razu:D Nie da sie, ja myslalem ze bede mial najwyzej 85:P Bo mi sie wydawalo ze zjebalem:D A tu kuku:D
  • Anonim

a ja sie pochwale, ze mojego braciszka, który ma pkt'ów 90...42 z humana i 48 z matmy=)))
    jestem z niego dumna tymbardziej, ze z polskiego był zawsze noga=)))
  • Anonim

Ej, ale to on powinien sie chwalic!! Dopoc chlopaka do komputera, niech wyglosi swoje zdanie!!:D
  • Hoang

^^
  • Anonim

to nie ten moment=D teraz przy kompie uzeduje marta, czyli ja, a karol se poczeka=P
  • Anonim

przy urzeduje zgubilam R, sorry=D
  • Jędrek

Ja też mam 94 i się kurwa nie chwalę,
    Mat 49 (sic!)
    Hum 45 :]
  • Anonim

Na jego miejscu knul bym przeciwko Tobie:D Jakis spisek i konspiracja:D Ja swoja siostre zrzucam praktycznie kiedy mi pasuje... aczkolwiek gorzej jak stara sie w to wbije:D wtedy przewaga siostry rosnie pomimo tego ze jest 2lata mlodsza:P Gupia jedna;D
  • Anonim

=P

girl power=D

=P
  • 1
  • 2
| |

Grono stworzone zarówno dla uczniów, jak i absolwentów tej wspaniałej szkoły.. Szkoła dla wyb...

Fotki

Miejsca grona (0)