Gimnazjum nr 14 w Warszawie [702]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • jhnX

Zajefajny temat, co nie?? hehe!! (odpały mam dzisiaj chyba większe niż zwykle). Pamiętacie zielona szkołę, kiedy nie zachowywalismy sie jak na wzorowych uczniów przystało :D <hehehe> Te piwa pod łóżkami i urodziny Czarnego, kiedy grupa zdobyła szampana i 12 piw... :D, które mialy być wypite jednej nocy (ostatnia noc zielonki) i wpadkę na plaży kiedy to Mikołaj kłócąc sie z Joshem o 20 gr za browce powiedział o jedno słowo za dużo (i za głośno) i Djablo Włodarczyk, która w tym czasie siedziała siedziała tuż obok tamtej dwójki :D JEJ!! To były czasy. Albo przypał na radzie po Sylwestrze (wtedy nam nie było do śmiechu) :D Ale i tak wymiata Phuc (tak się pisało FUK?? :/ ), który do szkoły w butelce po mineralnej przynosił voodę :D Ponieważ jest to juz koniec roku i chyba nie odwiedza tego forum zaden psor, możemy sobie pozwolić na taki temacik <hik> hehehe :D

ps. Heineken: Right beer. Right now!!; )
  • Anonim

Temat fajny ale z literowka, pisac nie umiesz!! A tak nawiasem mowiac to przepraszam bardzo, ale z Twojej wypowiedzi wynika ze cala nasza klasa to polalkoholicy;D Ja tam sie nie poczuwam... i do Was nie przyznaje w tej kwestii:P
  • jhnX

no co, RORUM lepiej brzmi od FORUM... paluszek mi się ześlizgnął... hehehe KoRnX, nie przyznajesz się do tej kwestii, przynajmniej nie walisz ściemy, ale nie wiesz co tracisz. Jak to było: Pijany żyje dwa razy krócej, ale widzi dwa razy więcej ( i to w lepszych barwach :D )

> 'Dziękuje, nie piję' :D :D :D - gostek wymiatał <heh> i Kowal alkoholik (pamiętasz :D )

>btw. ale QrVa leje znów :/
  • Anonim

U mie teraz nie leje, u mnie juz lalo... nawet dwa razy...

Tego paluszka to wiesz, mozemy obciac skoro sie slizga, wymienimy na inny;D

Tak!! Dziekuje, nie pije!! I ja nie pije!! To tylko Ty taki alkoholik jestes:P
  • Anonim

tak sie pije, tu na wschodzie=D

hłe hłe...
  • Dżekson

Kopytko...
  • k.

trudne slowo =D >>> buehehheheheh
  • k.

TU JEST POLSKA TU SIE PIJE =d
  • Anonim

Sami alkoholicy:D Ja to nie wiem:/ Skad Wy sie bierzecie?:D
  • Jędrek

Z mamusi, :p
  • jhnX

...inteligentna odpowiedź, nie ma po :P
  • jhnX

co*
  • Anonim

Jedrus tylko o tym... lub o rzeczach powiazanych=_=
  • Zawad

wodzitsu i bro wskazane jak najbardziej przed w trakcie i po czym kolwiek :) sie wie bo sie w tej szkole wychowalo - ps chodzilem lacznie z podstawowka 9 lat !! :D to byly lata :P
  • ag.

dobra... ja juz nic nie powiem o sylwku w moim domu... to byla kompletna masakra-zygi przez balkon, miejska, cypis... ech... ale bylo fajnie:D
    pozdroffka dla uczestnikow!! :*
  • pete

kto żygał ten żygał :P mateusz szacuneczek :]
  • jhnX

Golden Bażant w kiblu PKiN w 2 minuty :D Kolejna udana hardkorowa akcja :D
  • jhnX

...Przed wystawą MOOOOOOZG!!! :D
  • Zawad

dzis 4 flaszki prawdziwej wodki prosto z ukrainy!!! poszly bo kolo jezdzi na ukraine i przywozi w porownaniu do pl wodki to to jest mistrzostwo swiata ten typ co to przywiozl mowil ze pl wodki to nie pije wogole bo to siarka i tragedia i taka prawda powiem szczerze............
  • Anonim

Kto poszedl dalej w gore i wydostal sie z tego pierzonego gimnazjum wie co to znaczy wodka .W szkole an kazdej dyskotece die pilo .A dyrka ta suka sama ZUBROWACZKE Z wice pila :D:D:D::D:D
| |

Grono stworzone zarówno dla uczniów, jak i absolwentów tej wspaniałej szkoły.. Szkoła dla wyb...

Fotki

Miejsca grona (0)