-
jhnX
Ponieważ przez 3 lata razem spędzone w gimnazjum, nie mieliśmy okazji rozegrać ze sobą ani jednego spotkania footballowego, być może teraz nadszedł na to dobry moment; )
Chętni niech sie wpisują na forum:
>mamy do ustalenia uczestników (najlepiej byłoby zebrać przynajmniej 4-5 graczy z każdej klasy)
>czas i miejsce - na ten moment przewidywane są 2 możliwości:
1. Rozegrać mecz w czasie wyjazdu do powsina (niestety prawdopodobnie nie będziemy tam sami i może być z tym mały problem)
2.Rano w sobotę 25.06.2005, bądź wieczorem tego samego dnia
3.być może Wy macie jakieś lepsze pomysły. Zgłaszajcie
>mecz byśmy rozegrali w sposób jakiś taki bardziej profesjonalny; ] (np. dwie połowy po 30 min)
ok. Tak więc ja zgłaszam sie jako pierwszy gotowy do gry zawodnik drużyny 3e :D -
Hoang
moze zorganizujemy turniej w p.nozna dla wszystkich klas 3? :>
ja moge podanac nawet bym nas ustawil:
Niedzwiedz
Konrad-Kowal-Johnny
Mikolaj-Ja
Jedrek
>Niedziewiedz - wiadomo
>Johnny - dobrze ostanio grasz tak nalewej tylnej flance (obrona/pomoc) to dlatego
>Konrad - dobrze gra w obronie/pomocy, gralby tak jak ty, tylko ze po prawej stronie
>Kowal - on nie lubi biegac, ma dobre dlugie podanie, dobrze gra glowa i umie zatrzymac akcje
>Mikolaj - rozgrywal by w srodku ze mna akcje, odbieral pilki, posylal na skrzydla do Johnny'ego albo Konrada, a jeszcze bieganie w ta i spowrotem :]
>Ja - to samo co Mikolaj, ale wiecej biegania
>Jedrek - meczenie przeciwnika z przodu, granie na skrzydla, strzelanie goli
kazdy musialby strzelac jak tylko ma szanse na oddanie silnego, precyzyjnego strzalu na bramke :]
Johnny, Konrad i Jedrek mieliby najprawdopodobniej najwiecej sytuacji strzeleckich
Zawsze jestem jeszcze ja, Mikolaj i Kowal :]
jakbysmy tak zagrali ja napisalem to bysmy objechali prawie kazdego :D
pzdr
ps. mecze 2 x 15min -
Anonim
Jak moge grac... byleby nei w sobote wieczorem... Do powsina bylaby jazda... Bo popatrz, dwie polowy mozemy zagrac nawet jak nie bedziemy sami, mozemy wypedzic reszte:P I jak cos to ja sie zglaszam do grania:D i jeszcze cos... jakbysmy np grali na szkolnym lub innym tego typu wielkosci to chyba lepiej byloby grac po 6graczy... Nie wytrzymasz dwoch polow po pol godziny biegajac w czworke czy piatke... pozdro:) -
Hoang
-
-
Anonim
Moze byc, niech strace:D Tylko musze znalezc buty i krotkie spodenki:D:D:D Bo w tych dlugich nie moge krokow normalnych robic:D -
Hoang
-
Anonim
Mam lepszy sprint do pilki niz Wy wiec wiesz... Tylko JohniX ma fajniej, WOMowiec jeden:P A co do krotkich nog/palcow to moge Ci tylko poweidziec: nic Ci juz nei pomoze:D -
Hoang
nie no tylko zeby doszlo do takiego meczu, a moez uda sie zrobic ten turniej
3c by nas objechala :D
Prazuch, Lyczek, Rafal ^^ -
Anonim
Jakbysmy wystawili Tomasza na bramce to mamy zwyciestwo w kieszeni:P Poza tym, trzeba liczyc ze np 3g nie bedzie miala skladu:D Nie bedziemy najgorsi w sumie:D Poza tym mozemy sobie dodac specjalne przywileje bo jestesmy organizatorami:D -
Hoang
-
Marek
zastanówcie się dobrze bo jeszcze macie czas wycofać się :) inaczej czeka was sroga porażka :D -
jhnX
Mam rozumieć, że uczestników jest juz czterech. 3 * 3e i 1 * 3d. - nieźle; ]
Marek, chyba nie myslisz, że sie wycofamy :D, ale wy macie jeszcze taką szansą; ] Dobrze rozważcie moją propozycję; ). Ale mimo wszystko niech ten mecz się odbędzie, będzie fajna jazda :D
KoRn - może i racja dobrze byłoby sompletować szóstkę, jest jedynie pytanie: Kto stanie na budzie?? :D -
Marek
przypuszczalny skład 3d:
Jacek (bramka)
Obrona: Jarek (wielkie opanowanie/ nie jest chaotyczny) Phuc (wielkie poświęcenie i agresja/ ja bym się bał) zachara (by zapełniał wolne miejsce:))
Pomoc:
Wojtek (dokładne podania strzały i gra głową)
Krzysiek( poświęcenie, nieustępliwość)
Koper (ma wszystko co trzeba/ rozgrywający)
Napad:
Ja (pewnie będe trochę cofnięty gdyby karol zgubił piłkę :) a zdarza się to nie żadko :))
Karol Czopek ( główna gwiazda zespołu celność 1/20/ stoi i czeka na piłki/ nadrabia grą siłową)
drżyjcie 3e :D -
jhnX
-
Marek
-
jhnX
ehh skład wyczepisty :D jak w mordę strzelił, ale zapewniam Was, jeśli u nas zagra Tomasz W zejdziecie z boiska pokonani :D -
Hoang
juz sie boje ----> Totalos Drewniakos
my moglibysmy sie nazwac: TWOJA STARA ^^
>Niedzwiedz - nie wiec co to pilka
nie wie co to jest mocny strzal
-
Hoang
juz sie boje ----> Totalos Drewniakos
my moglibysmy sie nazwac: TWOJA STARA ^^
>Niedzwiedz - nie wiec co to pilka
nie wie co to jest mocny strzal
nie wie nic :D
to tylko tai przyklad
my to mamy:
LoLkI sQuAd :D -
Hoang
nie no zagramy chyba 7 on 7, bysmy zagrali na szkolny boisku albo czyms co jest mniej wiecej takiej wielkosci
bo u nas byli by:
>Niedziwiedz
>Jonnhy
>Kowal
>Konrad
>Mikolaj
>Ja
>Jedrek
czyli ----------> 7
-
jhnX
bramka: Niedziel (2x2)
obrona: Maciuś, Tomasz, Paszczak (no comment)
pomoc: Konrad, Mikołaj, Hoang, Kshyh (najlepsi midfielderzy świata, zasługują na miano GALACTICOS)
napad: Johnni Wan (ale ja to z moimi nóżkami po całym boisku latam [liczę na dokładne podania Hoanga] :D) i Jędruś
tak by było gdyby wszystko wypaliło, normalnie Los Galaretos, tzn Galacticos: DREAM TEAM :D
...o kims zapomniałem
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ochota
- Załóż własne grono tematyczne