Gimnazjum nr 14 w Warszawie [702]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

...
  • Hoang

wkoncu ^^
  • Anonim

hłe hłe=D macie niecałe 24 h na zastanowienie się którego nauczyciela by tu zabić i komu by sie za co odplacić;)))...
    swoja droga to co gnoki na jutro planujecie???=D jakas zagłada swiata, czy cuś???=D
    nie ma co sie zalamywac, jutro bedzie gorzej i trzeba sie cieszyc tym, ze juz wiecej nie zobaczycie mordy pani wąsowskiej, tej mędy zieńkowskiej czy kogos tam jeszcze;)))
  • Anonim

tak nie do końca...
  • Anonim

nie do końca-co???=D
    *nie chcesz rozstac sie z zienkowska, wasowska itd.,
    *nie wiesz ze znajomymi co jutro robicie,
    czy
    *nie wiesz kogo zabic=D???

ale tak serio tez bylo mi przykro gdy konczylam szkole, ale jeszcze bardziej chcialam ja skonczyc;)))

lepiej byc w liceum- poczawszy od tego, ze jest sie wtedy w takim wieku, ze w wiele miejsc mozna sobie juz bez przypalu wchodzic, zamonczywszy na tym, ze do nauczycieli mowi sie pre PROFESOR;)))serio-fajna sprawa;)))

• Dżekson

Głupio tak w sumie... Nie do końca wiadomo, co o tym mysleć... Mieszane uczucia mam o końcu gimnazjum...

"In your head, in your head,
    they're still fighting..."

Skojarzyło mi się... :-P
  • Anonim

w sumie to wszystko nie do końca :)

z zieńkowską nie chcę sie rozstać i to bardzo,
    wąsowska.. ekhm.. średnio wiem która to wiec raczej mi zwisa..
    a jeśli chodzi o itd. --> czyli, że pewnie ogólnie rozstanie z nauczycielami, to wiem, że mimo że miałam do nich sporo wątów, bede za nimi tęsknić
    głównie nie do końca --> rozstanie z 3dyeee, z moimi kochanymi jebakami :)
    ze znajomymi jutro wyjeżdzamy i sie tniemy że nas nie będzie na imprezie pozegnalnej (pozdro andrzej;])
    a jeśli chodzi o zabijanie to mam już sprytny plan i upatrzoną offiare ale nie bede sie publicznie chwalić :)
    i ostatni mój główny problem, który jest już całkiem nie do końca --> liceum, którego chyba wszyscy zajebiście sie boimy.

jedynie co jest od początku do końca --> wakacje <lol>

reasumując.. mam jakąs faze i pisze głupoty ^^
  • Hoang

tez chce miec "faze" ^^
  • Anonim

Jutro koniec.... KURWA WRESZCIE!! Jak ja dlugo na to czekalem, cale kurna 3nedzne lata!! Z jednej strony szkoda takiej klasy i takiego towarzystwa superowego.... ale z drugiej strony mam dosyc tych zjebanych nauczycieli!! Dyrektorki, wasowskiej i reszty tej pojebanej paczki... Szkola dla specjalnych... nauczycieli:/
  • Hoang

no bo to jest.........

Gimnazjum z Oddziałami INTEGRACYJNYMI Nr 14 im. Leopolda Staffa

^^
  • Hoang

no bo to jest.........

Gimnazjum z Oddziałami INTEGRACYJNYMI Nr 14 im. Leopolda Staffa

^^
  • Anonim

No to kurwa mowie: szkola zrzeszajaca niezrzeszonych idiotow:/ Wstyd isc do LO z takimi papierami z tej szkoly:/
  • Marek

mi tam te 3 lata bardzo szybko mineły, ale będzie co wspominać:)
  • Stefan

nie martwcie się, teraz będzie tylko gorzej
  • Jędrek

Nauczyciele w większości byli hujowi jednakże, reansumując powyższe fakty, mogę jednoznacznie dojść do wniosku iż, Mat-Infy: 89' były ( a raczej są, jeszcze przez 9 godzin) zajebistymi klasami! =)
  • Anonim

zawsze wszyscy sie marwtwia, a najlepiej wszystkie spory i probkemy rozwiazuja sie same;)...
    co do nauczycieli- poczekaj do przyszlego roku to jeszcze zatesknisz=P
  • Karo(L)

Święta święta i po świętach
  • Johanna

Ha, moj pierwszy wpis na gronie mojej koffanej szkoly... BYLEJ szkoly...:-( a pewnie, rocznik 89 rządzi, ja nie wiem, jak ta szkola bez nas sobie poradzi, kto bedzie przedstawienia robil, cisnienie mierzyl itd...
  • Anonim

OŁ JE!!
  • Sierant

No to teraz nowatrzeciae musi kontynuować dzieło trzeciej e z rocznika '89; ]
  • 1
  • 2
| |

Grono stworzone zarówno dla uczniów, jak i absolwentów tej wspaniałej szkoły.. Szkoła dla wyb...

Fotki

Miejsca grona (0)