- 1
- 2
-
Anonim
-
Hoang
-
Anonim
hłe hłe=D macie niecałe 24 h na zastanowienie się którego nauczyciela by tu zabić i komu by sie za co odplacić;)))...
swoja droga to co gnoki na jutro planujecie???=D jakas zagłada swiata, czy cuś???=D
nie ma co sie zalamywac, jutro bedzie gorzej i trzeba sie cieszyc tym, ze juz wiecej nie zobaczycie mordy pani wąsowskiej, tej mędy zieńkowskiej czy kogos tam jeszcze;)))
-
Anonim
-
-
Anonim
nie do końca-co???=D
*nie chcesz rozstac sie z zienkowska, wasowska itd.,
*nie wiesz ze znajomymi co jutro robicie,
czy
*nie wiesz kogo zabic=D???
ale tak serio tez bylo mi przykro gdy konczylam szkole, ale jeszcze bardziej chcialam ja skonczyc;)))
lepiej byc w liceum- poczawszy od tego, ze jest sie wtedy w takim wieku, ze w wiele miejsc mozna sobie juz bez przypalu wchodzic, zamonczywszy na tym, ze do nauczycieli mowi sie pre PROFESOR;)))serio-fajna sprawa;)))
-
Dżekson
Głupio tak w sumie... Nie do końca wiadomo, co o tym mysleć... Mieszane uczucia mam o końcu gimnazjum...
"In your head, in your head,
they're still fighting..."
Skojarzyło mi się... :-P -
Anonim
w sumie to wszystko nie do końca :)
z zieńkowską nie chcę sie rozstać i to bardzo,
wąsowska.. ekhm.. średnio wiem która to wiec raczej mi zwisa..
a jeśli chodzi o itd. --> czyli, że pewnie ogólnie rozstanie z nauczycielami, to wiem, że mimo że miałam do nich sporo wątów, bede za nimi tęsknić
głównie nie do końca --> rozstanie z 3dyeee, z moimi kochanymi jebakami :)
ze znajomymi jutro wyjeżdzamy i sie tniemy że nas nie będzie na imprezie pozegnalnej (pozdro andrzej;])
a jeśli chodzi o zabijanie to mam już sprytny plan i upatrzoną offiare ale nie bede sie publicznie chwalić :)
i ostatni mój główny problem, który jest już całkiem nie do końca --> liceum, którego chyba wszyscy zajebiście sie boimy.
jedynie co jest od początku do końca --> wakacje <lol>
reasumując.. mam jakąs faze i pisze głupoty ^^ -
Hoang
-
Anonim
Jutro koniec.... KURWA WRESZCIE!! Jak ja dlugo na to czekalem, cale kurna 3nedzne lata!! Z jednej strony szkoda takiej klasy i takiego towarzystwa superowego.... ale z drugiej strony mam dosyc tych zjebanych nauczycieli!! Dyrektorki, wasowskiej i reszty tej pojebanej paczki... Szkola dla specjalnych... nauczycieli:/ -
Hoang
no bo to jest.........
Gimnazjum z Oddziałami INTEGRACYJNYMI Nr 14 im. Leopolda Staffa
^^ -
Hoang
no bo to jest.........
Gimnazjum z Oddziałami INTEGRACYJNYMI Nr 14 im. Leopolda Staffa
^^ -
Anonim
No to kurwa mowie: szkola zrzeszajaca niezrzeszonych idiotow:/ Wstyd isc do LO z takimi papierami z tej szkoly:/ -
Marek
-
Stefan
-
Jędrek
Nauczyciele w większości byli hujowi jednakże, reansumując powyższe fakty, mogę jednoznacznie dojść do wniosku iż, Mat-Infy: 89' były ( a raczej są, jeszcze przez 9 godzin) zajebistymi klasami! =) -
Anonim
zawsze wszyscy sie marwtwia, a najlepiej wszystkie spory i probkemy rozwiazuja sie same;)...
co do nauczycieli- poczekaj do przyszlego roku to jeszcze zatesknisz=P -
Karo(L)
-
Johanna
Ha, moj pierwszy wpis na gronie mojej koffanej szkoly... BYLEJ szkoly...:-( a pewnie, rocznik 89 rządzi, ja nie wiem, jak ta szkola bez nas sobie poradzi, kto bedzie przedstawienia robil, cisnienie mierzyl itd... -
Anonim
-
Sierant
No to teraz nowatrzeciae musi kontynuować dzieło trzeciej e z rocznika '89; ]
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ochota
- Załóż własne grono tematyczne