Gimnazjum nr 14 w Warszawie [702]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • jhnX

Długooczekiwany mecz pomiędzy bezsprzecznie dwiema najlepszymi klasami w szkole został rozstrzygnięty wynikiem 4:3 dla drużyny 3e. Spotkanie stało na bardzo wysokim poziomie, po ostatniej minuty, nikt nie mógł przewidzieć końcowego rozwiązania. Atutem, który przechylił szalę zwycięstwa na stronę drużyny 3e, były precyzyjne strzały z dystansu Hoanga i Mikołaja. Dodajmy, że mecz był rozgrywany w wielkim słońcu i temperatura na boisku przekraczała 35 C, toteż po 15 minutach meczu gra wyraźnie zwolniła swoje tempo, a sami zawodnicy ledwo dotrwali do końcowej minuty

RAPORT: 3d vs. 3e (mecz trwał 50 min [2 * 25min]

4' Hoang 0:1
    29' Hoang 0:2
    30' Chomik 1:2
    35' Chomik 2:2
    37' Mikołaj 2:3
    40 Chomik?? 3:3
    43' Kowal (głową) 3:4

(NIE MOGŁEM SIĘ POWSTRZYMAĆ :D )

Kiedy rewanzyk?? :D
  • Hoang

>ahh, a moglem strzelic hat-tricka gdyby Tomek z 3d nie puscil pilke miedzy nogami :]
    ale meczyk nawet fajny
    >szkoda ze obie druzyny graly w nie pelnych skladach :(
    >rewanz ---> zalezy czy beda chcieli
    a tak to mozemy se pograc tak dla picu w wakacje :]
  • Anonim

jak ledwo wytrwali?? ja tam mogłem grać po 40 czy 45 minut :) to wy nie chcieliście grać :[
  • Hoang

ja moglbym grac dalej, ale to wtedy sensu by nie mialo --------> Jedrek, Mikolaj i Kowal ledwo co juz biegali, a biegali dosc duzo, w ta i spowrotem
  • Miś

No i znowu klasa e górą:D Tak trzymać;)
  • mikxer

taak to bylo genialne jak nie moglem juz biegac :), no ale doskonalem pamietam, jak strzelilem gola to cala 300 tysieczna publika ze stadionu na marakanie wydala radosny aczkolwiek nieokrzesany krzyk iiiyyyeeeeehh :D ( ale ty tylko przy majej bramce :P)
  • Hoang

szczegolnie ze duzo biegales................. tfu spacerowales :P
  • mikxer

no duzo :P odezwal sie ten co jak go okiwaja to sobie odpuszcza i stoi w miejscu :P, albo Marek strzelil z polowy a ten se spacerkiem do bramki idzie :P
  • Hoang

>no kurde mowie "czekac", a ci "gramy" i nawet nie doszedlem do bramki. pojeby jestescie
    >a przy 2 bramkach dla 3d to byly moje bledy.... pozostawie to bez komentarza ^^
    >a kto strzelil piekna bramke po akcji z Jedrkiem? :>
    oczywiscie, ze ja :P
    i tak wygralismy <yupi>, normalnie bysmy pewnie dostali w dupe ^^
  • .a

hehe fajnie graliście :D
    mam całą mase zdjęc :P
  • Zawad

my chetnie z wami zagramy :D chcecie:> moge dac jakas ekipe srednia i jedziemy z wygranymi
  • Zawad

wojtek szykuj ekipe jakas! :)
  • Miś

mozna by sie dolaczyc??:>
  • Anonim

ja mam ekipe szykować? :) hmm, może 3D+3E vs Zawad Team ?? :> byloby smiesznie
  • Hoang

tak jak dzisiaj u mnie w druzynie jak stanolem na bramce ^^
    nikt nie rozgrywal pilki ^^
  • Miś

Hoang, czyzby nowy talent na miarę Ronaldinho i Kaki??:>
  • Hoang

nie :]
    no moze troche :D
  • Hoang

ja bym chetnie jeszcze zagral meczyka jakiegos albo nawet wiecej ^^
  • Miś

niewazne, meczyk mozna zagrac..tylko te bramki na boisku szkolnym sa takie malutkie:P
  • Hoang

male sa, a i tak strzelalem dzisiaj jak na zawolanie ^^
  • 1
  • 2
| |

Grono stworzone zarówno dla uczniów, jak i absolwentów tej wspaniałej szkoły.. Szkoła dla wyb...

Fotki

Miejsca grona (0)