- 1
- 2
-
jhnX
Długooczekiwany mecz pomiędzy bezsprzecznie dwiema najlepszymi klasami w szkole został rozstrzygnięty wynikiem 4:3 dla drużyny 3e. Spotkanie stało na bardzo wysokim poziomie, po ostatniej minuty, nikt nie mógł przewidzieć końcowego rozwiązania. Atutem, który przechylił szalę zwycięstwa na stronę drużyny 3e, były precyzyjne strzały z dystansu Hoanga i Mikołaja. Dodajmy, że mecz był rozgrywany w wielkim słońcu i temperatura na boisku przekraczała 35 C, toteż po 15 minutach meczu gra wyraźnie zwolniła swoje tempo, a sami zawodnicy ledwo dotrwali do końcowej minuty
RAPORT: 3d vs. 3e (mecz trwał 50 min [2 * 25min]
4' Hoang 0:1
29' Hoang 0:2
30' Chomik 1:2
35' Chomik 2:2
37' Mikołaj 2:3
40 Chomik?? 3:3
43' Kowal (głową) 3:4
(NIE MOGŁEM SIĘ POWSTRZYMAĆ :D )
Kiedy rewanzyk?? :D
-
Hoang
>ahh, a moglem strzelic hat-tricka gdyby Tomek z 3d nie puscil pilke miedzy nogami :]
ale meczyk nawet fajny
>szkoda ze obie druzyny graly w nie pelnych skladach :(
>rewanz ---> zalezy czy beda chcieli
a tak to mozemy se pograc tak dla picu w wakacje :] -
Anonim
jak ledwo wytrwali?? ja tam mogłem grać po 40 czy 45 minut :) to wy nie chcieliście grać :[ -
Hoang
ja moglbym grac dalej, ale to wtedy sensu by nie mialo --------> Jedrek, Mikolaj i Kowal ledwo co juz biegali, a biegali dosc duzo, w ta i spowrotem -
-
Miś
-
mikxer
taak to bylo genialne jak nie moglem juz biegac :), no ale doskonalem pamietam, jak strzelilem gola to cala 300 tysieczna publika ze stadionu na marakanie wydala radosny aczkolwiek nieokrzesany krzyk iiiyyyeeeeehh :D ( ale ty tylko przy majej bramce :P) -
Hoang
-
mikxer
no duzo :P odezwal sie ten co jak go okiwaja to sobie odpuszcza i stoi w miejscu :P, albo Marek strzelil z polowy a ten se spacerkiem do bramki idzie :P -
Hoang
>no kurde mowie "czekac", a ci "gramy" i nawet nie doszedlem do bramki. pojeby jestescie
>a przy 2 bramkach dla 3d to byly moje bledy.... pozostawie to bez komentarza ^^
>a kto strzelil piekna bramke po akcji z Jedrkiem? :>
oczywiscie, ze ja :P
i tak wygralismy <yupi>, normalnie bysmy pewnie dostali w dupe ^^ -
.a
-
Zawad
my chetnie z wami zagramy :D chcecie:> moge dac jakas ekipe srednia i jedziemy z wygranymi -
Zawad
-
Miś
-
Anonim
ja mam ekipe szykować? :) hmm, może 3D+3E vs Zawad Team ?? :> byloby smiesznie -
Hoang
tak jak dzisiaj u mnie w druzynie jak stanolem na bramce ^^
nikt nie rozgrywal pilki ^^ -
Miś
-
Hoang
-
Hoang
-
Miś
niewazne, meczyk mozna zagrac..tylko te bramki na boisku szkolnym sa takie malutkie:P -
Hoang
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ochota
- Załóż własne grono tematyczne