afrykańska [688]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ●maria_wiktoria●

Tak Jak Artur chcial, jest oddzielny topic przeznaczony specjalnie na wypisywanie wszystkich smiechowych akcji, ktore nam sie kojarza z gim20 :)
  • Grono.Net

Pani Forszpaniak pokazująca atlasa trzymajacego Ziemie tego ty nigdy nie zapomne kupa smiechu nie chce wpisaywac co wtedy zobaczylismy ale to bylo the best
  • Anonim

Woźniak pod wpływem na zeszłoroczne święta:] Chyba sobie suto zakrapiała karpika...
  • kate

moja kolezanka chciala sie przeniesc do
    20-stki i spytala dyrki ktoredy do sekretariatu bo w tym swoim dresiku byla akurat i myslala ze to wozna
  • Anonim

mieliśmy kiedyś organizowane spotkanie "po latach" w szkole. Nauczycielka, była wychowawczyni nie przyszła wiec urządziliśmy sobie małą imprezę alkoholową w sali. Wyszliśmy zostawiając pełno autografów na tablicy, ławkach i ogółem niezły burdel, bo nikomu niechcialo sie sprzątać. 3A rox
  • Słodzik

malowanie szkolnych ubikacji na koniec trzeciej klasy:> to mowi samo za siebie/ / a jak odeszlismy to je odnowili:D
  • konrad

hehe... przypomniały mi się vlepki o wężyk, taki nekrolog z textem "żyła: za długo", "na pamiątke - uczniowie" ... nie wiem czy kojarzycie, bo ona szybko to zdzierała, co dodawało komizmu do sytuacji...
  • Anonim

może nie wszyscy życzyli jej tego co ty....jak żyjesz?nie widziałem cie już z 2 lata :D
  • konrad

hmm... mati... ciekawe kto był współautorem?; ) No ja cie też już dawno nie widziałem... Chyba ponad 15h...; p
  • ..::: Bart :::..

Smiechowe akcje to byly po szkole lub na duzej przerwie na laweczkach przy szkole na osiedlach. Duzo sie dzialo. Pozdro rocznik '86 i wogole everyone =)
  • Agnessia

facet od fizy (żul) przyszedł raz na lekcje, postawił na swoim biurku siatke, która się przewróciła, a z niej zaczeły sie wysypywac.... butelki. troszeczke sie facet zmieszał :D

dobre teksty były p.Sęp ale niestety nic w tym momencie nie przychodzi mi do głowy...
  • Anonim

Może ktoś podrzuci kilka tekstów Rogulskiego?
    Oczywiście poza tymi klasykami kierowanymi do niewiast, jak "chodź, zrobię Ci dobrze przy tablicy", "przyjdź, zrobisz na ocenę". Z perspektywy czasu: to byś świetny koleś! Jak się nie chciało słuchać tych fizycznych bzdetów, wystarczyło zapytać czy ostatnio jakieś mecze obstawiał... I pół lekcji z głowy :]
  • konrad

To pan Hydraulik u bukmachera bywał?? Żebym to ja wiedział... eh... ale i tak śmiesznie było... Żadko zdarzało mu się przyjść NIE po piwie, co dawało w rezultacie dobre oceny... Najlepszy fizyk jakiego znam!!!; p
  • Anonim

Bywał, bywał... A z jaką dziką rozkoszą opowiadał o tym. Szczególnie jak poszedł na zaplecze po ten swój bimber. Potem wracał i nawijał o systemach :]
  • kate

a teraz stwierdzil ze jest zbyt poczciwy i lapie na sciaganiu, stawia paly i jest cham :/
  • Anonim

:| HAHAHAHA!!! Chyba nie uwierzę, jeśli tego nie zobaczę :D Ja mogłem sobie zeszyt położyć na ławce, powiedzieć że to kartka na obliczenia i wszystko przepisać, a tu proszę... Jednak "Seryff Hydro" się starzeje:] Z wiekiem robi się coraz bardziej oficjalny :/
  • kate

po prostu stary poczciwy rogul poczul sie wykorzystywany, zwierzyl sie z tego naszej wych. i teraz nie jest juz taki jak kiedys... wiem cos o tym, ja szczegolnie:p
  • semiramida północy

przypomina mi się parę dialogów z fizyki:

1)
    Borkowska (zakoczona niespodziewanym widokiem): ooo KREDA!!!
    Żyła: ooo zjem sobie...

2)
    Borkowska (do jakiejśtam uczennicy): Aniu weź mi tu nalej wody do kwiatków
    Żyła:co?pić się zachciało?

ponadto moje przygotowanie do klasówek z biologii wraz z Marią_Wiktorią: wszelkie niezbędne informacje wydrukowane czcionką nr1, naklejone na jej i mój długipis...
  • Grzybek

Dobra, ja to nigdy nie zapomne torby z koksem. Otoz ktos z wariatow ode mnie klasy wzial wielka samarke nasypal do niej kilogram cukru pudru i napisal na tym bodajze"koks 1kg" no i latalo to to po szkole,az trafilo w rece grona pedagogicznego i juz nie bylo tak smiesznie;p
  • Rafał

Ja pamiętam jak po wuefie nikt nie miał wody, a wiekszości chciało się pić i kilku idiotów otworzyło "muszyniankę" Wężyk i podpili trochę, trzeba było dolewać kranuwki.
| |

20 gimnazjum im. Bohaterów Olszynki Grochowskiej, welcome.

Fotki

Miejsca grona (1)