Gimnazjum nr 45 na Żelaznej [491]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .

Za 30 min wyniki więc postanowiłem założyć ten temat aby każdy mógł wpisać czy udało mu się dostać do tej 1 szkółki.:) I już ma luzik czy jeszcze nie:)
  • BarteK

a ja sie nie dostałem do 1 wyboru dostalem sie do ostatniej szkoły na mojej Liście

jestem w Ś.N.I.A.D.E.C.K.I.M.

tak jak sobie wróżyłem w sumie to nawet dobrze
  • Zirael

Dostałem się do szkoły trzeciego wyboru.. ale pierwszy był Staszic, a drugi, ehh.. nieważne; P
  • .

jatm się dostałem do pierwszego
    Limanowski
  • Ms. O.

a ja do drugiego- sowin, ale bardzo sie z tego ciesze :)
  • Anonim

a ja sie dostełem na kasprzaka :)))))))))) hahha i jestem w klasie w dobrym składzie :))))
  • karolina

Tylko pogratulować !!! Ja się nigdzie nie dostałam w pierwszym podejściu... Ale teraz jestem w Reymoncie i jest ok :)
  • Serafiel

ja trafiłem do traugutta czyli mojej ostateczności
  • WB

jihaaaaaaaaaaaaaaaaad :D
  • Maciey

Ja sie do Fredrego dostałem czyli od 1 wyboru :) ale byłem chyba 4 od końca do przyjęcia w tej klasie :D
  • WB

jihaaaaaaaaaaaaaaaaad :D
  • BarteK

wwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaazzzzzzz zzzzaaaaaaaaaaaaa
  • M

co prawda to bylo 2 lata temu ale bez problemu dostalam sie wszedzie gdzie papiery skladalam... bo w moim roczniku pojecie "pierwszego wyboru" wiazalo sie tylko z uniami edukacyjnymi
  • Tygrysiątko

Ja tez sie dostalem do kazdej:) Ale trza bylo wybrac jedna.......ale nadal nie wiem czy wybralem dobrze....nie wiem jak byloby w innych budach:P
  • Maciey

a tka spytam gdzie sie podostawałas i co wybrałas :>
  • Grono.Net

ja dostalam sie do szkoly pierwszego wyboru
  • Maciey

zły wybór...
  • BarteK

czyly
  • BarteK

aaa no
  • Maciey

zły wybór prawda bartek?
  • 1
  • 2
| |

Żelazna wita! :) Chodzisz do tego gim, a może jesteś absolwentem? Pamiętasz różne akcje? ...

Gimnazjum nr 45 im. Powstania Warszawskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Miejsca grona (0)