- 1
- 2
-
Anonim
NO dawać, najlepsza nauczycielka od matematyki, która potrafiła tyle krwi napsuć, kto pamięta stres przed każdą matematyką :D -
Anonim
Boże, tragiczna baba, na każdej matmie wszyscy mega stes, zawsze kogoś brała do tablicy i w ogóle...brrrr:] -
Anonim
co???!!!!! jestem pierwszym rocznikiem ktory zaczynal gimnazjum (86r. jakby ktos niewiedzial) :] P. Frontczak byla moja wychowawczynia przez 3 lata (klasa 1-3A lata 1999 - 2002R.), dzieki niej nareszcie zrozumialam matematyke i poszlam do liceum do klasy o profilu matematycznym i jestem jej za to wdzieczna. Kobieta jest (przynajmniej byla) zajebiscie wyluzowana, przyjmowala podrobione usprawiedliwienia i zwolnienia nawet z bledami ortograficznymi :D:P Przymykala oko na nasze zachowanie w klasie (a moge powiedziec ze nie bylo ono wzorowe) i na nasz kiepska frekwencje :P -
B.B.
p. Frontczak mimo tych wszystkich stresujących lekcji bardzo duzo mi dala, teraz w LO nie mam najmniejszych problemow z matmą, więc gimnazjaliści niech nie narzekają tylko cenią swoją genialną nauczycielke od matematyki! hehe chociaż jak byłam w waszej skórze to troche inaczej mówiłam.....;] -
-
Gie
Ja się tutaj na pewno dopiszę-bądź co bądź moja wychowawczyni przez 2 lata gimnazjum:)pamiętam jak w drugiej klasie powiedziała:"ja wolę samobójstwo popełnić niż z wami na wycieczkę pojechać":P -
Magda
oj tej kobiety nie wspominam za dobrze. za wszelka cene chciala mnie udupic w 3 klasie...ale sie jej nie udalo...:D -
il crisantemo
Ania - święta racja. Przed matmą stresik, ale chociaż p. Frontczak próbowała wprowadzić terror, to nie udawało jej się na tyle, by nie spać po nocach. Ale absolutnie trzeba się z Tobą zgodzić, że matma teraz w LO jakoś idzie.
Magda - a pamiętasz uwagę w dzienniku za kartkę do mnie ze słowem "zajebiście" ? :D -
Magda
il-crisantemo- jak mogla bym zapomniec:) wkleila ta karteczke do dziennika....swoim zakamuflowanym w szufladzie klejem...ale jak to preczytala to jaka byla zbulwersowana..jeszcze dopisala,ze uzywamy wulgaryzmow..smieszna kobieta:) -
il crisantemo
oo, taaak, to było coś:)
albo teksty "druga kropka do trzeciej jedynki" :D
ale w sumie jestem jej wdzięczna za to, że mi postawiła 5 na koniec gima, choć wymagało to kilku zmarnowanych wieczorów poświęconych matmie. przy pielgrzymkach w okolicach kwietnia-maja zaczynam gadać, jak bardzo mi ta 5 będzie potrzebna (bo była), ona patrzy się na moje oceny... patrzy... gdy dojechała do drugiego semestru, spojrzała się na mnie wzrokiem pełnym oburzenia "czyś ty oszalała, dziewczyno?!" :D ale jakoś się udało popoprawiać i pozaliczać.
ach, no i jeszcze niezapomniany tekst "gdyby ktoś... chciał mi na koniec roku podziękować, to proszę - nie dawajcie kwiatów, tylko najlepiej kawę, bo syn jest alergikiem" :)))))) [btw. poznałam syna, sympatyczny chłopak, tylko matka mu coś o mnie naopowiadała :D] -
Anonim
hahahaha rzeczywiscie ten txt z tymi kwiatami i kawa przechodzi z roku na roku, nam tez tak mowila:P -
Nie no syn Obywatela "F" Jest spoko mbyl;iosmy z nim w muzeum powstania warszawskiego :P HEH -
Brudna treść
Ja pamiętam stres przed każdą matematyką. Taki stres jest nie do zapomnienia :> -
zuz
jestem w humanistycznej klasie teraz, jestem jedną z niewielu osób, które radzą sobie z matmą.
reszta leży.
stres stresem, ale kobieta nauczyć potrafi. -
Brudna treść
Ja w sumie nie narzekam na stopnie w liceum z matmy, może i uczyć potrafi, ale atmosfera była niezbyt. Coz - bylo, minelo. :) -
zuz
atmosfera to swoją drogą; )
najlepsze były te jej kropki dostawiane do kolejnych jedynek, albo jak się oburzała jak którejś z dziewczyn było widać skrawek ciałka; ) -
Magda
taak:)
"kto nie zmienil butow ten kupuje kwiatek do sali, aha i jeszcze biala doniczke"
a jak kwiatki sie jej przestaly miescic w sali to za kazde nie zmienione buty 20 gr...na choinke:) -
il crisantemo
ło, i boskie ochraniacze ćwiczone na lekcjach "szpitalnych" :D może niech Adam się odezwie, który praktykował zamiast ochraniaczy torby-reklamówki? :D -
Własnie wrocilem z Zielonej Sql z F bylo spoko
nie zwracala uwGI NA NIC MOZNA BYLO KLNAC DO WOLI robta co chceta i okazala sie spoko bo nasz bronila :P POZDRO DLA F !!!!!!!!!! -
Anonim
-
kinga.
- 1
- 2