Gimnazjum przy Kajakowej [495]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ignis!

Sonda na "najfajniejszego" nauczyciela ... :) Wpisujcie swoje typy ....
  • beniamin

sawadro ! ale ona to jak nie nauczycielka :>

z "normalnych" nauczycieli to chyba jarosiński...

nie moge sobie przypomnieć fajniejszego; ]
  • @

moje top 5

1) Jarosinski
    2) Pawlowski
    3) Jankowska
    4) Kern (no bo wychowawczyni)
    5) Ksiadz Szerszen :P
  • Lui G.

Zgadzam się z Ryhem w 100%; )
  • B a r т

Zdecydowanie najepszy byl tylko jeden nauczyciel: Jarosinski "prezes" "wódz""albo poprostu pan Mariusz":)
    Potem moze byc Pawlowski- ale duzo osob moze sie z tym niezgodzic szczegolnie dziewczyny ktore go nie lubily
    Damski byl jeszcze dobry
    Reszta nauczycieli tez jest spoko ale mialem z nimi juz jakies sprzeczki ale ich tez lubie :Jankowska, Szerszen, Jamrozikóvna,
    A i jeszcze dobra byla ta :Tetiana Trzeviński- dało sie ją bajerowac :) i mialem % zawsze u niej :)
  • B a r т

zamiast % mialo byc 5 :)
  • fu

Naturalnie nasz ojciec - czyli Mr Jarosinski <w koncu to moja kalsa była jego pierworodna....>...x.Szerszeń tez ciekawa osoba...i Herbiś za ciągłe wrzaski,migreny , a także solidne podstawy...
  • Lenar

Tetiana Trzewińska
  • Anonim

1 Jarosinski
    2 Marszalek
    3 Jankowska
    4 Kern
    5 Benia Bogus
  • Anonim

MJ rullez, przez 3 lata byl moim wychowawca i bylo zajebiscie..... Herbich tez byla spoko...
  • El Guapo

nie wiem...sawadro? chociaz ona nie lubi zbytnio mojej klasy bo ja zawsze derwuja/emy
  • beniamin

sawadro ekstra jest..... nie wiem, moze nie macie do niej podejsca, ale 3b z 03/04 miała :-)
  • El Guapo

mamy..ekhm..mielismy podejscie ale ona chyba stracila do nas cierpliwosc dzieki pewnym osobom (dobra, dobra..ja tez sie do tego dolozylem; ) ) najfaniej bylo jak jezscze mielismy z nia kolko angielskiego na poczatku roku
  • beniamin

coo ? sawadro kółko prowadziła ? sama z siebie ?

rozumiem że zrezygnowała :D
  • El Guapo

nie, podobno na kolko musi przychodzic 12 osob a bylo nas.... 4ech :D
  • Magda

Sawadro the best ! :]
  • Onça

Ania była zajebista :D nawet mi 4 postawiła z angielskiego :D pamiętam :D
  • anya

nie przepadalam za tamtejszymi naucycielami... wiec nawet nie wiem kogo moglabym podac :/
    Facet od WF (Mirek co w trafionym zatopionym bral udzil)
    <buahahaha>
  • Onça

w czym??? he?? ja nie wiem, nie pamietam juz tamtych nauczycieli, nie wiem o kim mowa
  • ..M..

Żałuj że nie pamiętasz Klaudi!!; )) To był taki facet co zawsze musiał mieć żel na włosach.
| |

Grono Gimnazjum nr 91 im. Stanisława Staszica przy Kajakowej. http://gimnazjum91.warszawa.w.inter...

Gimnazjum nr 91 im. Stanisława Staszica

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)