-
ignis!
Sonda na "najfajniejszego" nauczyciela ... :) Wpisujcie swoje typy .... -
beniamin
sawadro ! ale ona to jak nie nauczycielka :>
z "normalnych" nauczycieli to chyba jarosiński...
nie moge sobie przypomnieć fajniejszego; ] -
@
moje top 5
1) Jarosinski
2) Pawlowski
3) Jankowska
4) Kern (no bo wychowawczyni)
5) Ksiadz Szerszen :P -
Lui G.
-
-
B a r т
Zdecydowanie najepszy byl tylko jeden nauczyciel: Jarosinski "prezes" "wódz""albo poprostu pan Mariusz":)
Potem moze byc Pawlowski- ale duzo osob moze sie z tym niezgodzic szczegolnie dziewczyny ktore go nie lubily
Damski byl jeszcze dobry
Reszta nauczycieli tez jest spoko ale mialem z nimi juz jakies sprzeczki ale ich tez lubie :Jankowska, Szerszen, Jamrozikóvna,
A i jeszcze dobra byla ta :Tetiana Trzeviński- dało sie ją bajerowac :) i mialem % zawsze u niej :) -
B a r т
-
fu
Naturalnie nasz ojciec - czyli Mr Jarosinski <w koncu to moja kalsa była jego pierworodna....>...x.Szerszeń tez ciekawa osoba...i Herbiś za ciągłe wrzaski,migreny , a także solidne podstawy... -
Lenar
-
Anonim
-
Anonim
MJ rullez, przez 3 lata byl moim wychowawca i bylo zajebiscie..... Herbich tez byla spoko... -
El Guapo
nie wiem...sawadro? chociaz ona nie lubi zbytnio mojej klasy bo ja zawsze derwuja/emy -
beniamin
sawadro ekstra jest..... nie wiem, moze nie macie do niej podejsca, ale 3b z 03/04 miała :-) -
El Guapo
mamy..ekhm..mielismy podejscie ale ona chyba stracila do nas cierpliwosc dzieki pewnym osobom (dobra, dobra..ja tez sie do tego dolozylem; ) ) najfaniej bylo jak jezscze mielismy z nia kolko angielskiego na poczatku roku -
beniamin
coo ? sawadro kółko prowadziła ? sama z siebie ?
rozumiem że zrezygnowała :D -
El Guapo
nie, podobno na kolko musi przychodzic 12 osob a bylo nas.... 4ech :D -
-
Onça
Ania była zajebista :D nawet mi 4 postawiła z angielskiego :D pamiętam :D -
anya
nie przepadalam za tamtejszymi naucycielami... wiec nawet nie wiem kogo moglabym podac :/
Facet od WF (Mirek co w trafionym zatopionym bral udzil)
<buahahaha> -
Onça
w czym??? he?? ja nie wiem, nie pamietam juz tamtych nauczycieli, nie wiem o kim mowa -
..M..
Żałuj że nie pamiętasz Klaudi!!; )) To był taki facet co zawsze musiał mieć żel na włosach.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne