-
B e a t a
-
Anetka
-
Anonim
HmM... Ja TwIeRdZe Ze NaSzE GiMnAzJuM JeSt SpOkO=] AlE NaUcZyCiElE TrOcHe NiE TeGeS... PoMiNmY TeN TeMaT=] NiEkToRzY LuDzIe Sa ExTrA Np: Ja:):) HeHe PoZdRaWiAm WsZyStKiCh Z NaSzEgO GiMnAzJuM:-* -
Anetka
-
-
B e a t a
Jak dla mnie to szkoła jest całkiem, całkiem. W końcu jedna z nowszych :) a jeśli chodzi o uczniów tej szkoły (pomijając kilka wyjatków) to nie narzekam... -
Anonim
-
.cola.
-
an.
-
Anonim
No w sumie, to nie narzekam=] Wyjatkow jest nie malo, ale przewazaja fajniejsi=] hehe PoZdRaWiAm=] -
Anonim
no i co wy gadacie głupoty gimnazjum teraz zeszło totalnie na psy!! Ci ludize co teraz chodza do gim to same jakies niedojeby!!! Takie kozaczki ale kurna jak pujda do LO to ja juz gwarantuje ze troche im sie pozmienia w głowie!! Jeszcze rok temo gim przypominało wielka rodizne (przynajmniej w 3 klasach) wszyscy sie znali lubili razem chodzili na browarki a teraz chuj juz nie ma tego!! Podsumowujac gimnazjum teraz jest do bani a ludzie z tego gim sa totalnie zjechani na umysle!!! -
Anonim
Ja tam osobiście uwarzam,że Wasze gim jest ogólnie spoko,ale troche niski poziom i chodzi cała żuleria z Zielonki :/ A co do ludzi ogólnei są spoko(znam doś sporo)ale tez jest dużo...e...zjawiskowych np,Killer :p -
Anonim
Ja tam osobiście uwarzam,że Wasze gim jest ogólnie spoko,ale troche niski poziom i chodzi cała żuleria z Zielonki :/ A co do ludzi ogólnei są spoko(znam doś sporo)ale tez jest dużo...e...zjawiskowych np,Killer :p -
Anonim
-
Anonim
Wiem <lol> poprostu w szkole macie dużo ludzi,którzy ciągle chodzą na melanże,mają w dupie naukę i ledwo przechodzą z kaly do klasy-nie mam na myśli konkretnych osób ale wiem,że tacy są.I tyle w tym temacie :] -
Mrs. Vishous
Hmmm, gimnazjum jako budynek moze być, ale jesli chodzi o ludzi.... No cóż, w mojej klasie jest z 10 osób ktore mają wszystko w d****. JAk babka nie slyszy to na nia klną i cytuje moich kolegów ,, kozaczą" a potem na koniec roku błagają o 2. Są też wyjątki. Niektórzy są nawet fajni. Niektóre dziewczyny to wyglądają jakby spod latarni dopiero co wyszły:/ Gimnazjum schodzi na psy -
Anonim
Ale wiecie,tak po prwadzie to we wszystkich gimnzazjach są tacy ludzie,ale w jednych jest i ich mniej a w drugich więcej...U mnie w szkole jest tak zwany "wyścig szczurów",nie wiem co lepsze,czy żule,którzy nikomu krzywdy nie robią poza sobą czy kujoni na każdym kroku(ja do nich bynajmniej nie należe :P) -
Anonim
Kurka..czuje się osamotiona :p LUDZIE!!!GDZIE WAS WYWIAŁO?!?!?!?!?!?Betsi...czy jak Ci tam...nie powiesz nam nic?Pozdro 600 -
Ej no sorry, ale nie życzę sobie żebys tak nazywał osoby z Gimnazjum! Gimnazjum jest nadal fajne, są fajni ludzie i nie mysl sobie, że jak was nie ma to tak strasznie się pogorszyło! Tak oceniasz to wszystko, a sam masz coś z głowa wiesz? Sorry, że Ci to mówię, ale wkurzyłam się za to co napisałeś! Moim zdaniem nie masz racji. I nie życze sobie, żebyś mówił o nas, że jesteśmy niedojeby i zjechani na umyśle! Spójrz lepiej na siebie...
-
-
agacioЯ 89
ja sie zgadzam z Jarząbkiem- tylko ja bym to ujęła nieco delikatniej...
Rocznik 88 był super... A teraz... Wszyscy moim przyjaciele i najfajniejsi ludzie poodchodzili (chlip, chlip....). I ŚT, i SB już nie ma...; (
A co jest? Małe, dupczące się dziewczynki i niedojeby... Nie mówię, ze wszyscy... Ale sami przyznajcie, ze w naszym gimnajzum jest dużo osób, których inaczej nie da się określić...