Gitara Basowa [1473]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jedi

...czyli który waszym zdaniem basista gra najlepiej pod zespół (a nie zespół pod niego). Moim zdaniem najlepszy na świecie jest kolo z KoRna. Nie wiem nawet jak się nazywa, ale gra spoko
  • Anonim

juz nie zyjacy cliff burton z metalliki - naprawde dawal czadu :)
  • Drążek

Dla mnie mistrzu to Flea z RHCP. Popierdala aż miło, a nie zna teorii.
  • Agata

''kolo z Korn'' nazywany jest Dog, wiem bo się zgadzam. Flea też jest genialny ale to nie jest do końca taki bas jaki lubię. Dobry był/jest Duff z Guns and Roses. podoba mi się bass Comy.
  • Anonim

Kolo z Korn to Fieldy! NIe wiem czy znacie taki zespół Opeth. Tamten basista jest swietny tylko nie wiem jak sie zwie.
  • Jedi

Opeth to moja ulubiona kapelka!!!!!! Blackwater park rządzi!!!!
  • Grono.Net

A co oznacza w tym przypadku "najlepiej" ?? Dobra, wiem, ze sie czepiam, ale (jak przystalo na basiste) nie moglem sie powstrzymac; -)

Z polskiego podworka:
    Rafal Matuszak z Comy (moze nie "najlepiej", ale chlopka ma fajne pomysly, ktore IMO sie bardzo fajnie sprawdzaja w "grze pod zespol").
  • Mateusz

polski: ten z Comy
    zagraniczny: basista Rage Again The Mashine
  • Anonim

Tim Bob i Les Claypool ...
  • ..::Tomek::..

Les Claypool zdecydowanie!!!
  • Larval

śp Cliff Burton no a tych teraz to de Maio
  • Anonim

Flea , Steve Harris, w Polsce W. Tkaczyk
  • Jurek

Geezer Butler (Black Sabbath) i Abbath (Immortal - przez sentyment hehe)
  • Anonim

Steve Harris - takiego tempa i takiego rytmu chyba nikt nie umie nadać tak jak on. widzieliście jego prawą rękę?? ja nie moge jej czasem zauważyć:P
  • Aval.

Hmm. Po długim namyśle jednak to napisze. Gościu z Nightwisha. Facet nie bawi sie w wirtuoza, gra rzetelnie pod zespół i pomaga nadać klimat muzyce. Dobrego bassmana sekcyjnego sie poznaje nie po tym co zagra, a po tym czego nie zagra.
  • Anonim

Victor Wooten bez dwoch zdań
  • Anonim

a w polsce Wojtek Pilichowski!
    i Krzysztow Ścierański ktory jest zresztą moim sąsiadem :D
  • Anonim

no wiadomo że wooten; )
  • Anonim

norwegian wood :) a znasz 41??
  • Anonim

41 nie słyszałem ale norwegian wood widzielem jak to gra bo mam jego koncert!!!!! nie ma drugiego takiego co to zagra!!!!!!!!!!