Gitara Basowa [1473]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pdr

tutaj zamieszczamy ogłoszenia dot. szukania kogoś (basisty bądź kogoś innego), czegoś (instrumentu), bądź miejsca, salki. Szukasz? Pisz tu; P o!

pozdrawiam
    pedro
  • Anonim

no to ja szukam jakichś stronek lub skanów gdzie będą
    pokazane skale basowe (harmoniczna , rytmiczna itp.)
    jak macie to prosze o linki do konkretnych żeczy
    z góry dzięk i pozdrawiam ^_^
  • Anonim

• nie.patrz.tu

WARSZAWA. sprawny gitarzysta (4 lata) zagra w zespole grającym/chcącym grać ciężko, ale bardziej w stylu Metallica, Deftones, Disturbed, Linkin Park a nie jakieś Iron Maiden Manowar :) Czyli bardziej hard niż heavy.
    Wiem co to metrum i gama; ) nie jestem muzycznym matołem.
    Nie gram punku, reagge ani jazzu.
    Wolałbym, jeżeli byłbym jedynym gitarzystą w zespole; ) ale to nie jest warunek konieczny - pobawić w grę solową też mógłbym ,ale to jest jeszcze experimental.
    Mam 19 lat i nie chce grac z duzo młodszymi od siebie. Mam poważne podejście do tematu. Nie gram ,żeby miec z kim wypic piwo, tylko dlatego bo kocham muzykę.
    Czekam na odpowiedzi :D
    Próbki wysyłam na maila.

gg:4823395
    e-mail:ryedstar@o2.pl
  • Azun

Warszawski zespół In Sanity poszukuje wokalisty. Gramy muzyke pokroju szwedzkiego melodyjnego death metalu (In Flames, At The Gates, Dark Tranquility). Mamy własny material i mp3 do odsłuchania, potrzebujemy screamowca, ewentualnie growlo - screamowca.
  • Anonim

poszukuje ludzie zaczynajacych przygode w zespolach!!!! zwerbujemy gitarzyste,basiste i bebniarza do kapeli..mamy juz gitare rytmiczna i wokal chcemy grac punk rocka!!!!!! atmosfera jak najbierdziej zajebista !!! mamy takze miejsce do grania i picia jaboli!!!! Ja pykam na gitarce jakie takie 4 lata!! info na priv a i to sa okolice wawy!!!!!
  • Anonim

WARSZAWA POSZUKIWANY BASISTA

kapela rockowa, rock oscylujący wokół klasyki do brzmień metalowych, czy punkowych
    mamy materiał na demo, dobrą i tanią salkę
    potrzebujemy basisty doświadczonego na naszym poziomie, czyli kilka lat grania, oswojony z instrumentem, otwarty na różnorodne brzmienia, najlepiej w wieku ok 20-26

wszelkie pytania na priva

NIE BóJCIE SIę PISAć! PIERWSZA PRóBA ZA FREE :)
  • Paweł _

szukam basisty do zaspołu. gramy metal ,death, wiking itp WYmagania: poważne podejście, przychodzenie na próby, minimum 2 lata gry i umiejętność czytania wartości nut chociaż. jako tako skale. gramy jak narazie głównie cowery. przysyłajcie wiadomości gronowe!!:) n
  • Anonim

Poszukujem y basisty z wawy...
    Hę no tego... klawiszy nie przewidujemy, jeśli zaś chodzi o samą grę to ja osobiście wacahm się pomiędzy melodyjnośćią pierwszych płyt In Flames oraz technicznymi, aczkolwiek szybkimi riffami Arch Enemy wzbogaconymi o siarczystość Slayera.
  • nie.patrz.tu

::: [SZUKAM] Bass. Warszawa. Nowy skład. :::
    Wymagania:
    -kreatywność (ciekawe rytmuy sie czasem przydadzą)
    -nie potykanie się o progi - nie musisz wymiatać ,ale żebyś dobrze stał na jakimś poziomie z jakimiś technikami (nie znam sie na basie :P )
    -dyspozycyjność (1 próba tyg. - w czasie wakacji prawdopodobniej 1,5+ próby w tyg).
    -(opcjonalne) umiejętność nut i obsługi programu GP3/4/5 (organizacja była by sprawniejsza ,ale szczegóły dla przyjętych)
    -wiek: 16+ (16 to minimalne minimum wolałbym ,żeby było jednak 18+ )

Pare słów nie w myślnikach :)
    Jestem gitarzystą i widzę zespół w stylistyce mało odkrywczej ,bo hardrockowej (taaak :) amerykański hardrock). Stawać jednak będę na głowie ,żeby swoje partie i partie wokalu (chociaż nie planuję go obsadzić sobą) urozmaicać jak się tylko da ,by nie wprowadzic monotonii.
    Miło by było ,aby basista grał z jakimś slapem albo wogóle jakoś ciekawie (mialby pole do popisu) :) Własnego sprzętu (oprócz wiosła) nie wymagam ,bo przynajmniej na początku będziemy salę wynajmowali :)
    Nie będę się również zespalał z człowiekiem ,który pije, ćpa i gra na zmianę.
    Czekam z niecierpliwością na każde zgłoszenie :)
    Zalążki materiału już szykuję.
  • Anonim

Ktoś na basie z wawy. Nie konieczne duże umiejętności. Tylko rozmieszczeniedźwięków i kojarzenie co jak itd. muzyka taka eh... ska, punk może trochę kalifornią zaleci... Ktoś ze sprzętem. Zespół narazie będzie poprostu eksperymentem. Trzy akordy, proste solo i jakis fajny tekst. Piszcie na priv.
  • Anonim

Narazie jest gitara solowa i rytmiczna. Wokal to się zobaczy. Moge ja nawet troche pokrzyczeć :) Nie ma to jak mocny, kobiecy wokal :p:p:p
  • Misiek

Warszawa.Poszukujemy basisisty...raczej początkującego,kochającego muzykę.Gramy chyba metal ale samemu czasem trudno ocenic swoje kawałki...Każdy słucha czego innego( Korn,system of a down,Ac/dc,Rapsody,The offspirng,Dżem,Nirvana itd) ale efekt końcowy jest dosyć ciekawy( najbardziej przypomina to połączenie Soad,Korn'a i nirvany:P )...mamy pare własnych kawałków ...moge wysłać jakiś w gp 5 na maila. Jest nas troje a czasem czworo ( 2x gitary + perkusista i może wokal...)Mamy własną salkę dlatego przydałby sie własny sprzęt (wzmacniacz minium 30 watt) .Gitary grają po 2,5 roku a perkusista (chyba) 1,5 roku:).
    Zapraszam;)
  • Anonim

poszukuje ludzie zaczynajacych przygode w zespolach!!!! zwerbujemy gitarzyste,basiste i bebniarza do kapeli..mamy juz gitare rytmiczna i wokal chcemy grac punk rocka!!!!!! atmosfera jak najbierdziej zajebista !!! mamy takze miejsce do grania i picia jaboli!!!! Ja pykam na gitarce jakie takie 4 lata!! info na priv a i to sa okolice wawy!!!!!
  • Anonim

Warszawa. 2 gitarzystów i wokalista szuka basisty i perkusisty którzy grają żywiołowo, z jajami. Gramy przeważnie hard rocka (klimaty Guns n Roses, Ozzy, AC/DC, Velvet Revolver, The Doors). Mamy próby co tydzień w studiu, każdy ma doświadczenie w innych zespołach. Mamy już kilka piosenek własnych, i sporo pomysłów na następne :) Szukamy tylko poważnych ofert, chcemy nagrać demo i zacząć koncertować.
    Mile widziani fani tanich win :)
    Pisać na voytek00@gmail.com
  • Parobek Romantyk Samobujca True

szukam schematów do przesterów dla basi. z gory dzieki.
  • Piq§

a ja poszukuje malego piecyka cwiczebnego do domu :D
  • Jäkub

dwóch gitarzystów poszukuje basisty, perkusisty, wokalisty. muzyka hardrockowa, bluesowa. wiek - 16, 15. miasto - Warszawa. Klimaty Aerosmith, Rolling Stones, GN'R, wiele innych.
  • protorq

a czy ktoś tu gra inną muzykę poza rockową i metalową?
    też byśmy pograli ale jakieś inne klimaty,czarne bardziej,pop też wchodzi w grę.
    basista i perkusista.
  • Anonim

jak już znajdzie się dla was zespół, to ja jestem następny w kolejce do niemetalowego grania
    basista
| |

Grono poświęcone Gitarze Basowej, Basistom i innym problemom związanym z tym tematem.

Fotki

Miejsca grona (1)