-
Anonim
Czy ktoś grał na tym wiośle?? Jeżeli tak to jakie wrażenia?? Jak oceniacie te wiosło?? Warte jest swojej ceny??
-
Anonim
mi sie osobiście grało niewygodnie
ale mośe dlatego że na mojej gra sie piekielnie lekko
kształt jest fajny ale jak na tym zagrałem to sie zniechęciłem(też chciałem sobie kupić)
moiim skromnym zdaniem to niewarto
ale zanim mnie posłuchasz to wyprubuj
ostatnio widziałem go w riffie przy geant
ale nie wiem czy jeszcze tam jest -
Grono.Net
wprawdzie gralem dawno, ale pamietam, ze bylo b fajne- w miare wygodne, gadajace i w dobrej cenie. ogolnie ostatnie wiosla may sa warte uwagi.
ale i tak zawsze najlepiej jest samemu sprawdzic:P -
Anonim
no ja zamierzam sam wypróbować:P tylko chciałem najpierw zasięgnąć opini:P -
-
Anonim
-
Anonim
hm. ładna jest :)
tzn gitara.
nie ta laska na dole...swoją drogą zastanawiam się co ona tam robi... -
Anonim
-
Daimon
-
Anonim
Wypróbowałem już flame:D W porównaniu do wiosła jakiego posiadam wypada 10000000000 razy lepiej ( mam yamahępacificę 012). Jest solidnie wykonana i brzmi naprawdębardzo dobrze, a poza tym jest całkiem wygodna. -
Anonim
A ta menzura 24,7' nie jest ciut za mała? Ja bym chyba miał problemy z przestawieniem się na taki krótki gryf... -
heledore babe
a ja bym nie miala nic przeciwko jakbym miala miec yamahe pacifice 012 :p -
heledore babe
a ja bym nie miala nic przeciwko jakbym miala miec yamahe pacifice 012 :p -
-Folek-
-
Daimon
-
heledore babe
wlasnie problem w tym ze w tej chwili z pewnych przyczyn nie mam nic :/ -
Anonim
Mi ta menzura nie przeszkadzała przy graniu, szczerze mówiąc nie zauważyłem jakiejś dużej różnicy, gryf wcale nie wydawał mi się krótszy:P -
Anonim
-
Painted on my heart
Ale Les Paul ma taka sama menzure jak Signum, chociaz jesli chodzi o signuma i wszystkie te wioselka ksztaltem przypominajace SG, to moj znajomy ma Epi g-400 i bardzo mi sie ta gitarka podoba, lubie po prostu mahon, ale signumy nie wygladaja zle, przynajmniej w gitarce za niewiele ponad tysiac, nie ma jakiegos badziewnego ruchomego mostka i siejacych piachem singli, taka gitarke mozna latwo potem zmodyfikowac i otrzyma sie niezly instrument. -
\ \ 'oo - kas/-/
>backi/ blondyn napisał
>przynajmniej w gitarce za niewiele ponad tysiac
HAHAHA
http://mayones.pl/katalog.html?nazw...
-
Jean-Paul
o*ujali z tymi cenami... to jakieś +60% w stosunku do poprzedniego roku.
A brat Situ zarabia tam prawie tyle samo więc zysk poszedł w mercedesy prezesa chyba; )