-
Anonim
Nie wierzę, że nie ma na gronie chociażby jednego basisty. Niech wielbiciele niskich dźwięków odezwą się. (:
Osobiście przykładam się do zakupu jakiegoś budżetowego basu, ale może ktoś już jest zaawansowany. (; -
Anonim
-
Anonim
Jakiś atechniczny jestem, bo nie mogę znaleźć. Pewnie jakaś pokręcona nazwa, bo wyszukiwarka nie znajduje mi nic pod tym co wpisuję. |:
-
Luke from Sedna
-
-
Anonim
A to przepraszam za pomyłkę.
Nie klikałem wcześniej na bass, ponieważ myślałem, że to jakiś techno-łomot-grono. ((:
Pewnie przez te grona, co obok wyskakiwały. [: -
Anonim
ja obecnie mam gitare akustyczną ale planuje kupic elektryczną a potem bass -
Anonim
-
Gewof
-
Anonim
-
>Od niedawna dreadowy mop;p napisała:
>to ja sie moze pojawie jako poczatujaca basistka;]
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! !!miał być akaz odkopywania trupów:/ soluś zrób cos z tym proszę ja Ciebie bardzo.. -
Anonim
>Zby(c)hu napisał
>>Od niedawna dreadowy mop;p napisała:
>>to ja sie moze pojawie jako poczatujaca basistka;]
>
>
>AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! !!!miał być akaz odkopywania
>trupów:/ soluś zrób cos z tym proszę ja Ciebie bardzo..
Ale to nie było odkopane z głębin! :) Zróbcie składkę na dwie skrzynki soku pomarańczowego (+ kaucja) to usiądziemy z Gadgetem i Pomem i w długi weekend pozamykamy wszystkie tematy starsze niż tygodniowe :]
-
-
Anonim
>Zby(c)hu napisał
>ten temat ma DWA lata.ARGH.
Ale były już większe wykopaliska! :D Ktoś np. zadał pytanie o zakup gitary w 2005 roku, i mimo że odpowiedź daaawno dostał, nagle pojawia się w marcu 2007 jakiś "mundry" który to odkopuje :) Za takie coś to powinno się w dyby wsadzać i odcinać dostęp od forum :/
>z tą zrzutką to nawet niezły
>plan;)
No ba!
-
Tadeo
>solar eclipse napisał
>Ale były już większe wykopaliska! :D Ktoś np. zadał
>pytanie o zakup gitary w 2005 roku, i mimo że odpowiedź
>daaawno dostał, nagle pojawia się w marcu 2007 jakiś
>"mundry" który to odkopuje :)
Przez pewien czas można było nawet uznawać to za jego cechę charakterystyczną :)