-
A
-
Anonim
jakby byl zakaz pisania tu innych postow niz ogloszenia to by mialo jakis sens, tak to bedzie smietnik=> malo kto bedzie czytał=> wszyscy beda zakladali nowe tematy zeby ich ogloszenia byly czytane; )
tak wiec moze apel do nie pisania niczego oprocz ogloszen tutaj :) -
Comfortably Numb
Nie moje ale co tam:
jeśli ta gitara jest w dobrym stanie to bierzcie i sie nie zastanawiajcie
http://www.allegro.pl/show_item.php...
...bo sam ją kupie -
guess who?
Sprzedam Gitarke Flame I. Kopia strata; układ HSS; kolor sunburst, płytka czarna; gryf klon; 22 progi medium jumbo Schaller; mostek staly; potencjometry 1xtone 1xvolume; z pokrowcem, paskiem i przewodem; gwarancja do czerwca tego roku; od dwoch miesiecy nie uzywana; Przed sprzedaza zostanie wyregulowana u lutnika Witwickiego. Do warszawy moge dowiezc. Konkrety na priv. -
-
Maziu
Sprzedam:
1) Efekt Exar Heavy Metal, uzywany, stan bardzo dobry
2) Zestaw przetwornikow PowerSound H-S-H, uzywane przez niecaly rok, wyjete z Ibaneza GRG270B, kolor czarny
Ceny i wiecej info na priv -
Bati
Sprzedam:
Kramer z 89r. z EMG 81 + 2x single Duncan Designed(obecnie odlaczone) i Floyd Rose PRO. Eventualnie zamienie na Variaxa 500. Wiecej na priv. Poadrawiam -
Bati
Sprzedam:
Kramer z 89r. z EMG 81 + 2x single Duncan Designed(obecnie odlaczone) i Floyd Rose PRO. Eventualnie zamienie na Variaxa 500.Zdjecie gity na moim profilu. Wiecej informacji na priv. Poadrawiam -
Anonim
sprzedam za grosze albo oddam w dobre ręce mayones kz leworęcznego...moge dożucić piecyk 20w jak ktoś nieposiada..zawsze warto od czegoś zacząć -
Kosinsky
-
Ukasz
Sprzedam multiefekt Digitech RP-50..TANIO! Jeszcze na gwarancji.
Wiecej napriv.
pozdrawiam
-
:..magda..:
-
Anonim
1) Zamienię PODa XT Live na PODa 2.0 +dopłata. Moge tez sprzedac jesli cena bedzie rozsądna.
2) Sprzedam klawiature sterującą Evolution MK-149
Tyle póki co, reszta interesów jka skoncze te:). Bede sie pewnie rozglądał za jakąś D O B R Ą gitarą elektroakustyczną ub Ibanezem z Serii SZ. -
janek
-
Anonim
-
\ \ 'oo - kas/-/
-
Anonim
a ja mam boss'a DS-2 Turbo Distortion do sprzedania i Compressor ED-1 Marshall'a -
HAWRAN
-
Anonim
http://www.allegro.pl/show_item.php... <--- trochę OT, ale może mi ktoś powiedzieć co to za wynalazek???? -
Anonim
ja bardzo chetnie zakupie wajche czarna do floyda jacksona ale standart jest europejski. jak ktos ma wolna z okolic w-wy to ja biore.
a sprzedac moge mega ampa 20W taki maly piecyk dobry do cwiczen w domu czy w bloku 200PLN do negocjacji ewentualnej jesli to zaduzo. piszcie na priv jak cos. W-wa -
Misiek
sprzedam piec 30 watowy...firmy sound king:
posiada wbudowany overdrive...
Piec czasem lubi się troszkę ściszać na chwile,i pogłasiać( z nie wiadomych przyczyn)...ale ostatnio tego nie słyszę:), a i tak to nie przeszkadzało w graniu!
...piec starcza nawet na próby z perką ...cena 150 zł