Gitara [10401]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • A

..bo się za dużo tego zrobiło;)
  • Anonim

jakby byl zakaz pisania tu innych postow niz ogloszenia to by mialo jakis sens, tak to bedzie smietnik=> malo kto bedzie czytał=> wszyscy beda zakladali nowe tematy zeby ich ogloszenia byly czytane; )

tak wiec moze apel do nie pisania niczego oprocz ogloszen tutaj :)
  • Comfortably Numb

Nie moje ale co tam:
    jeśli ta gitara jest w dobrym stanie to bierzcie i sie nie zastanawiajcie
    http://www.allegro.pl/show_item.php...
    ...bo sam ją kupie
  • guess who?

Sprzedam Gitarke Flame I. Kopia strata; układ HSS; kolor sunburst, płytka czarna; gryf klon; 22 progi medium jumbo Schaller; mostek staly; potencjometry 1xtone 1xvolume; z pokrowcem, paskiem i przewodem; gwarancja do czerwca tego roku; od dwoch miesiecy nie uzywana; Przed sprzedaza zostanie wyregulowana u lutnika Witwickiego. Do warszawy moge dowiezc. Konkrety na priv.
  • Maziu

Sprzedam:

1) Efekt Exar Heavy Metal, uzywany, stan bardzo dobry

2) Zestaw przetwornikow PowerSound H-S-H, uzywane przez niecaly rok, wyjete z Ibaneza GRG270B, kolor czarny

Ceny i wiecej info na priv
  • Bati

Sprzedam:
    Kramer z 89r. z EMG 81 + 2x single Duncan Designed(obecnie odlaczone) i Floyd Rose PRO. Eventualnie zamienie na Variaxa 500. Wiecej na priv. Poadrawiam
  • Bati

Sprzedam:
    Kramer z 89r. z EMG 81 + 2x single Duncan Designed(obecnie odlaczone) i Floyd Rose PRO. Eventualnie zamienie na Variaxa 500.Zdjecie gity na moim profilu. Wiecej informacji na priv. Poadrawiam
  • Anonim

sprzedam za grosze albo oddam w dobre ręce mayones kz leworęcznego...moge dożucić piecyk 20w jak ktoś nieposiada..zawsze warto od czegoś zacząć
  • Kosinsky

SPrzedam Piecyk Forntman Fender 25R, więcej info na prv
  • Ukasz

Sprzedam multiefekt Digitech RP-50..TANIO! Jeszcze na gwarancji.
    Wiecej napriv.
    pozdrawiam
  • :..magda..:

Z miłą chęcią bym kupiła. Jestem początkująca. Proszę o odpowiedż.
  • Anonim

1) Zamienię PODa XT Live na PODa 2.0 +dopłata. Moge tez sprzedac jesli cena bedzie rozsądna.

2) Sprzedam klawiature sterującą Evolution MK-149

Tyle póki co, reszta interesów jka skoncze te:). Bede sie pewnie rozglądał za jakąś D O B R Ą gitarą elektroakustyczną ub Ibanezem z Serii SZ.
  • janek

zamienie TV na pieca
  • Anonim

szukam kostki boss rv-3
  • \ \ 'oo - kas/-/

oddam dwie ręce za Gibsona!!!
  • Anonim

a ja mam boss'a DS-2 Turbo Distortion do sprzedania i Compressor ED-1 Marshall'a
  • HAWRAN

a ja mam gitare yamahe eg-303 za 500 pln z twardym futeralem :)
  • Anonim

http://www.allegro.pl/show_item.php... <--- trochę OT, ale może mi ktoś powiedzieć co to za wynalazek????
  • Anonim

ja bardzo chetnie zakupie wajche czarna do floyda jacksona ale standart jest europejski. jak ktos ma wolna z okolic w-wy to ja biore.

a sprzedac moge mega ampa 20W taki maly piecyk dobry do cwiczen w domu czy w bloku 200PLN do negocjacji ewentualnej jesli to zaduzo. piszcie na priv jak cos. W-wa
  • Misiek

sprzedam piec 30 watowy...firmy sound king:
    posiada wbudowany overdrive...
    Piec czasem lubi się troszkę ściszać na chwile,i pogłasiać( z nie wiadomych przyczyn)...ale ostatnio tego nie słyszę:), a i tak to nie przeszkadzało w graniu!
    ...piec starcza nawet na próby z perką ...cena 150 zł
| |

Witamy na gronie Gitara, największym gronie w serwisie związanym z tym instrumentem. Jeśli zapis...

Fotki

Miejsca grona (1)