-
Emtebe
By uniknąć bałaganu na gronie, tutaj możecie zamieszczać posty, typu:
"szukam gitarzysty/zespołu/sali prób"
itp.
Posty tego typu, zamieszczane jako osobne tematy, będą usuwane. -
matti v
to będę pierwszy.
zagram w zespole rockowym.
gram pare lat, klimaty - ogolnie pojety hard rock. jesli ktos szuka gitarzysty to prosze o info na priv, tam takze szczegóły i ew. mp3.
pozdrawiam! -
Anonim
-
yatzol
-
-
Anonim
a ja lokalu w krakowie...
lokalu na salę prób, nie zaś sali prób, bo takową mogę (odpłatnie) załatwić; )
czy tak trudno w tej dziurze znaleść lokal 4x4........................... .........roar. -
deaddrone
DOLACZE DO ZESPOLU !!! jako GITARZYSTA
dolacze do zespolu lubiacego klimat industrial, nu, core (np fear factory, korn, remebering never)
ogolnie gram poltora roku i mam szeroki wchlarz jesli chodzi o natchnienia od muzy ambientowej, drum&bass przez nu, core, industrail, do techno i trance
nie jestem na razie mistrzem techniki grania ale rzucam pomyslami dobrymi (tak wydaje sie moim znajomym z pruszkowskiego zespolu Snowball)
Jestem z Pruszkowa. Ogolnie chce sie zakrecic w muzyce od dluuugiego czasu, dlzuej niz dierze gitare wiec biore granie muzy na powaznie.
PS lubie grac na strojeniu ciezkim (sam gram DROP B)
pozdro :) -
AsB
-
Anonim
-
Артур
>Szukam ludzi do zespołu. Sam gram na gitarze już jakiś
>czas, ale do wirtuozerstwa mi jeszcze bardzo daleko. szukam
>ludzi kreatywnych, gitara solowa, bas, perkusja. Z
>Warszawy.
>
>
>
-
Bialy
-
Ir0n
szukam osób do zespołu (kierujemy się na heavy, death, black, ale wyjdzie w praniu): gitarzysty solowego, basisty, perkusisty.
Najlepiej kreatywnych, z Wawy, z wmiarę własnym sprzętem... -
Krachu
Kreatywny gitarzysta industrialny z predyspozycjami na sekcję solową, jak i rytmiczną poszukuje zespołu z Warszawy.
[nie gram coverów żadnych] -
Anonim
Witam gram na gitarze 6 rok. Szukam kogoś z Warszawy grającego na akustyku do pogrania w klimatach Cocotier, Acoustic Alchemy, może Al Di Meola. W zespole mam już przeszkadzajkarza. Jeśli ktoś jest chętny pisać na: jachur@gmail.com Pozdrawiam :) -
Ukasz
a ja szukam drugiej kapeli do sali prob... powierzchnia sali to 18m2, sala wytlumiona, namiejscu ochrona, alarm,parking, i niedaleko sklep z piwem :)..Sala ogrzewana.
Cena to ok.200 zł. na miesiac od zespolu, czyli na jednaosobe wychodza grosze...
Jest jedno ale.... zespol musi miec ze sprzetu-wlasny piec basowy, i gitarowy... Reszte, tzn. pake gitarowa, perke, mixer z kolumnami do wokalu mamy...
pozdrawiam i czekam na ew. propozycje wspolpracy...
lukaszw2000@poczta.onet.pl
GG: 6849977
-
Anonim
Dwóch gitarzystów szuka ludzi do zespołu.
Bass, perka ew. wokal.
Klimaty punk dużadawką kaloforni, ale jesteśmy otwarci na inne propozycje.
Salka na Woli.
Nie szukamy wymiataczy tylko raczej średnio- zaawansowanych z otwartą głową.
Powiedzcie znajomym, którzy grają na perce albo basie!!
Kontakt na maila : grzegoo@op.pl - najszybciej
lub gg: 7112288
Pzdr!! -
Anonim
Pilnie poszukujemy gitarzysty solowego.
Jesteśmy zespołem który dopiero rozwija swoje umiejętności, ja gram 3 lata na gitarze elektr. kolega basista 2 lata, a perkusja i wokal się rozwijają dopiero.
Gramy różną muzykę, czyli co nam przyjdzie na myśl i co dobrze brzmi, od lekkiego roka po troszkę cięższy metal.. :P wszystko zalezy chyba od nastroju i pogody, i ile mamy puszek piwa ze sobą :P:P:P
Potrzebujemy uzupełnienia, oferujemy przyjazną atmosfere, dobrą zabawe i przedwszystkim możliwość pogrania i osiągnięcia czegoś( bo taki mamy zamiar :D ).
Będe wdzięczny za kontakt i zainteresowanie. Posiadamy sale prób którą wynajmujemy w pruszkowie w czwartki od 16:30 do 18:30.
Czekam na odpowiedzi. Stasiek -
Tomek Harry
-
Anonim
gram na gitarze akustycznej od paru miesięcy. Nie jestem jak na razie jakiś świetny w tym ale chciałbym grać z kimś w zespole. Jak jest ktoś z warszawy i potrzebowałby gitarzysty to się zgłaszać do mnie. -
nie.patrz.tu
Gitarzysta
18,5 roku
z doświadczeniem..
w najbliższym czasie również "z własnym sprzętem"
konsekwentnie nie stawiający kropek na końcu "zdania"
Klimax: Hard Rock, Rock, PopRock, nuMetal
Jestem hardcorowcem ,bo gram kostkami od basu (Dunlop 3.0mm) :P
moje gg:4823395
e-mail: ryedstar@o2.pl -
Anonim