Glam Rock [124]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

comytumamy? 2płytowy album ze ścieżką z filmu i koncertem z 1972. w rolach głównych oczywiście marc bolan & t.rex, oraz elton john i ringo starr, który stanął również za kamerą.
  • Anonim

co do filmu, w empiku anisłychu-aniwidu, aż mnie w czaszce świerzbi, a ów koncert natomiast jest jedną z dwóch rejestracji wizualnych scenowego popisu Bolana, zliterujcie wrazenia jak chytniecie jakieś zwiastuny albo obejrzycie całość, bo ścieżka daje kopa :)
  • Anonim

pókico - widziałem jedynie kameralny występ t. rexów w musikladen
  • Mai

aw. jesli przeszukac siec to ze znalezieniem filmu nie ma wiekszego problemu, za to o sciezke duzo trudniej..w jakim zarosnietym pajeczynami sklepiszczu ja wygrzebales..?
    sam film z tego co czytalam ma opinie srednia, nawet wsrod fanow bolana.. zreszta nie wiem jaka jest w nim proporcja miedzy dokumentem a scenami dokrecanymi w studio... dvd na pewno nie doczekalo sie edycji i kopie istnieja tylko na porosnietych mchem vhsach....
  • Anonim

ścieżka znajduje śe w empiku, pozatym w najnowszym mojo znajduje sie piękny, kilkunastostronicowy artykół o t. rex i jak najbardziej przychylna recenzja filmu.
    --->odsyłam; )
  • Mai

bede szukac.
    tylko...
    skoncze...
    sesje...
    w ogole moze bede miec wtedy czas na cos wiecej niz japonski i uda sie nieco ozywic te liste :-)
  • Anonim

7lypca możnabyło obaczyć wewszafskim trafiku born to boogie, wstęp był wolny

hrmphdjupa

jaktośbył to napisać jak było proszę :)
  • julia

Born to the boogie, ponieważ chyba piszesz skrótami myślowymi, a ja nie jestem zawsze rozumna to mówię, że widziałam film w empiku, ale z półek zmył się z prędkością samochodu mojego ojca(tzn bardzo szybko)
| |

szminka, gliter i jupiter - czyli o gatunku muzycznym, który narodził się na początku lat '70.

Fotki

Miejsca grona (0)