Globusowa- szkoła muzyczna :) [199]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

No... I już Globusowa ma grono. Należy jej się. Za Smoka,za Kilarskiego,cudowne przemówienia dyrektora Strombka...; -)
  • Anonim

zapomniałaś o oleskim:)
  • Anonim

W sensie Poleskim? He he... Ale on mnie nie uczył,to mogłam zapomnieć...
  • Anonim

a pamiętasz panią Zosie??? a tak a propo to kiedy znowu do gdańska się wybieramy paczką z globusowej?? :)
  • Anonim

Smoku i Kilarski.... aż miło powspominać :)
  • ≡dominik

hehe.. ostatnio zagralem tam na audycji.. lezka w oku sie zakrecila.. i potkalem Kilarskiego.. az zdziwilem sie ze mnie pamietal. to przeciez tak dawno bylo..
    ciekawe czy sie widzielismy na globusowej(my-gronowicze tego grona)..
  • senner

eh.. :]
    co do poleskiego:
    siedzę z kumpelą na dole obok 4 . przemyka poleski a kumpela "oho - tworki w remoncie" :D

smoka ostatnio w zimie spotkałem na stacji ratusz. mówił że już odchodzi z globusowej.. :(
  • Anonim

A w którym roku kończyliście,albo zaczynaliście...? Bo ja daaawno. Skończyłam w '96...

Globusowa bez Smoka??? Bez sensu! To jeden z najlepszych naucczycieli,jakich miałam...
  • senner

łojezu.. żebym pamiętał..
    skończyłem chyba w 2003..

no to był najlepszy nauczyciel!
    bez niego globusowa to już nie szkoła!
    :(
  • senner

łojezu.. żebym pamiętał..
    skończyłem chyba w 2003..

no to był najlepszy nauczyciel!
    bez niego globusowa to już nie szkoła!
    :(
  • Anonim

gronowicze z globusowej...brat z globusowej...ech...Pani Bąk mnie wykończyła,ale miolo wspominam dawne czasy...jekieś 10 lat wstecz! Ale ja tam byłam i cieszy mnie to
    pozdrawiam; p
  • Anonim

i jak to wszystko dziwnie się kończy....zaczełam od muzyki...skończyłam za barem; p
  • Agatka

Pani Bąk fakt faktem była ostra ale wprawdzie także dzięki niej jestem teraz na AMFC w Białym na altówce :) Ach... Baryszka to były czasy co??? Ogromna nienwiść, a teraz??? Dobrze że na Bednarskiej nie kontynuowałyśmy tego co zaczęłyśmy na Globusowej co???

Tasha byłaś u Pani Bąk, Ja też a Ciebie nie pamiętam , choć to było bardzo dawno...
  • leen.

ja skończyłam jakies 6 lat temu.. chyba..;P
  • Hanutka

a ja skonczylam w 97? Rok po Tobie Aga, nie? To ile lat temu? Dzisiaj sie meczylam z pisaniem zyciorysu i nie moglam sie doliczyc, kiedy poszlam do szkoly. Albo mi wychodzilo, ze poszlam w wieku dziewieciu lat, ale poszlam w wieku siedmiu, to wtedy mi wychodzilo, ze bylam 16 lat w szkole, no tego, z matematyka to ja nie bardzo, dziekuje, umiem liczyc do raz dwa trzy cztery start. Pozdrawiam wszystkie Globusy!
  • Agatka

No Hanutka kończyłyśmy razem no nie??? To był rzeczywiście '97 rok. Dawno dawno to było... Oj tyle się wydarzyło od tego czasu...

Pozdrowienia dla ziomalków z Globusa...!:P
  • Anonim

naprawdę '97? ależ ten czas leci.... pozdrawiam! :)
  • Anonim

Byłam u Pani Bąk,ale to były wieki temu
    zostawiłam po sobie pamiątke w postaci swojego Brata; p to wystarczy,jego napewno wszyscy znają i pamiętają; )
    pzdrawiam
  • Agatka

Kurde ale Ja Ciebie nie kojarze... A w sumie mieszkasz też obok mnie... Ja też byłam wieki temu u Pani Bąk bo skończyłam 8 lat temu...
  • Anonim

no ja tam chodziłam jakieś.....12 lat TEMU; p
    I nie musisz mnie kojarzyć...nie rzucam się w oczy; p
    tak sobie istniałam...może i szkoda,że przerwałam bo nie wiadomo co to by było teraz....ale nie narzekam; p
  • 1
  • 2