-
Anonim
Jakieś plany na ten "wyjątkowy" dzień? Romantycznie? Dramatycznie?
Bo ja to mam ochotę sprawdzić czy kwiatki równie ładnie pachną od spodu :/
To jak? Chwalcie się! -
Anonim
heheh dla mnie jak w wątku walentynki -srynki .. DZIEŃ JAK CODZIEŃ :D -
Anonim
nie lubię walentynek; p te serduszka itd. ....; p romantyczne kolacje, jakby nie mozna kiedy indziej wybrać się na romantyczny wieczór; p -
Anonim
nienawidzę walentynek. wszyscy zakochani,szczęśliwi,żygać się chcę.
jedyne,miłe w tym dniu to to,że mama zawsze daje mi rano czekoladki,ot tak w dowód miłości. -
-
Farsta
ja tam nic przeciwko nie mam , ale radością też nie pałam . jak zwykle dylemat prezentowy. kto wymyślił wogóle prezenty na walentynki ? O_o -
Anonim
Mi nie przeszkadza cała ta otoczka walentynkowa jak ktos jest szczesliwy to niech sobie swietuje jednakze denerwuje mknie to ze np w normalny dzien malzenstwa ,pary wyklinaja sie kłocą a 14 udaja jacy to Oni nie sa zakochani i bla bla bla itd .. zamiast zawsze tak zyc to taka totalna siema dla mnie bez sensu i na pokaz tez czasami ..JAk kto woli :D -
pLa$ti
-
Anonim
no że ja właśnie kciałam zaproponować jakąś zbiorówkę, ale przy zakładaniu nowego posta jest przypis, żeby nie namawiać innych do przestępstwa... XD -
pLa$ti
zalozyciel nie moze!
ja jako wpisujaca sie juz moge od siebie proponowac!
od razu mowie ze loty z wysokosci odpadaja.
tabsy tez niet bo jak odratuja to watroba do konca zycia popsuta i co za tym idzie koniec z przyjemnosciami.
proponuje zapic sie i zacpac :D
ewentualnie romantycznie cos podciac.ale to ja ci a ty mi :)
-
Anonim
-
Anonim
2 ostatnie pozycje! i żeby dużo świeczek było i zapach kwiatków...ale będzie fajnie! kiedy przyjeżdżash? :D -
Anonim
ja bym obstawała przy przedostatniej linijce; p a reszta to Wasze priv <lol>;p -
pLa$ti
no wlasnie w walentynki mnie nie bedzie.
to co?telefonicznie?; p mam w lodowce 20 carlsbergow; ]
w szafce okolo 15 apapow,nosp i ibupromow. i z jakies 20 tabsow na spowalanie pracy serca co mi kiedys dali ale zapomnialam jesc:)
niestety narkotykow brak:/ a legalnymi srodkami to za duze ryzyko! boje sie o swoja watrobe;p
dobra,koniec zabawy na dzis. prysznic, drugi carlsber i lulu.
serwus! -
Nadiia Err
ja mam akodin i blanty, kropka tramadol, ty carlsbergi. zróbmy koktajl. -
Anonim
Plast, ale że jak my się potniem wishąc na kablach telekomunikacji nooo?
Jo mam wsio na zawołanie. Możemy działać.
Sweet dreams, ladies; ) -
Anonim
-
Kasiunia
A ja pierdole waletynki, bo zawsze jak są to nie mam komu jebanego kwiatka wcisnąć (to przez to że są, mniemam) badziew;[ -
pLa$ti
>Księżniczka♀♀ napisała:
>ja mam akodin i blanty, kropka tramadol, ty carlsbergi.
>zróbmy koktajl.
ja sie wlasnie takich rzeczy boje.zakreci mi sie w glowie,porzygam sie. ani oczekiwanego skutku ani przyjemnosci;p -
Anonim
>chocokop napisała:
>A ja pierdole waletynki, bo zawsze jak są to nie mam komu
>jebanego kwiatka wcisnąć (to przez to że są, mniemam)
>badziew;[
hmmm
nie nawiązując do walentynek, ale do wciskania ....; >
po co na siłe??? po co wciskac?
pamiętam kupiłam kilka słoników, zwykłego dnia...; > i zobaczyłam jak jakas dziewczyna rozdaje ulotki... spojrzałam sie, podeszłam i dałam jej jednego z tych słoników, mówiąc .. więcej uśmiechu ...
Uśmiechneła się :D
i nie było to wciśniecie, bo za duzo ich miałam, albo, ze musiałam to zrobic ... po prostu od tak; p
zreszta nevermind .... -
Anonim