- 1
- 2
-
Anonim
Moje Drogie!
CZy ktosia tak jak ja wypatruje wiosny?
moze gdzies ja juz widzialyscie?
bardzo za nia tesknie.
CZekam na wiadomosci:) -
Anonim
Ja ją słyshę. i czuję, tak, bardzo ją czuć w wietrze :)
i w piątek ma być podobno 12 stopni <jupi!> :] -
JustDoIt
a u mnie juz od jakichs 3-4 tygodni bazie sprzedaja:)
juz za chwile...:) -
Anonim
-
-
-
bazooka
cos w tym jest faktycznie.tez ja czuje.prawie codziennie.a przedwczoraj maly pitoszek kolorowy rozgwizdywal sie tak na pewno niezimowo.zatem mysle ze IDZIE Drogie Panie!!! -
Farsta
wczoraj było cieplutko i słońce , już któryś dzień z rzędu, ale dzisiaj pomimo, że jasno na dworze to tak zimowo zimno :( -
Anonim
-
Farsta
wprowadzam update : na podwórku jest ładnie, słonecznie, moze nei za ciepło, ale zimowo już też nie :) tak w sam raz , jeszcze tylko drzewa mogły by być zielone ... -
bazooka
-
Farsta
-
robacek
na moim biegunie zimna nie koniecznie tą Wiosnę widać :/
ale już powinna przyjść...
... bo na spacerach marznę :P -
Nadiia Err
wiosna wygląda tak, że jest zimno, potem sie jest w pracy ol dej gdzie jest klimatyzacja, a potem się wychodzi i jest znowu zimno.
lypa jakaś, a nie wiosna. -
Anonim
jak lypa zakwitnie to bedzie wiosna;)
znowu zimno, ale ona sie gdzies czai:P -
robacek
-
Anonim
Wiosna na pewno idzie bo same zmiany; p w mieszkaniu zima w pracy wiosna; p -
robacek
Pascallo to Ty biedna jesteś... łatwo można sie przeziębić na takich zmianach klimatowych :P -
Anonim
-
Anonim
>robacek napisała:
>Pascallo to Ty biedna jesteś... łatwo można sie
>przeziębić na takich zmianach klimatowych :P
Oj można; p
Dziś będzie wiosenna burza w mieszkaniu ... pioruny i grzmoty ... grad i tornado ... ludzie ucierpią; p ale po burzy bedzie tecza i w końcu wiosna też w mieszkaniu; p lol -
robacek
>Pascallo napisała:
>Oj można; p
>Dziś będzie wiosenna burza w mieszkaniu ... pioruny i grzmoty ... >grad i tornado ... ludzie ucierpią; p ale po burzy bedzie tecza i w >końcu wiosna też w mieszkaniu; p lol
hmm..
to dobrze, że chociaż zakończenie tęczowe... aczkolwiek zastanawia mnie ile kosztowały Cie efekty specjalne do piorunów, grzmotów, gradu i tornada :P
- 1
- 2