-
Farsta
-
Anonim
-
robacek
wracam do domu dzis, scenariusz przesylam do obrobki i rusza wszystko :)
I hope so ze rusza; P -
Farsta
ło matko . właśnie zobaczyłam jak sensownie napisałam zdanie w ostatnim poscie <sciana> cóż robienie dziesięciu tysięcy rzeczy na raz nie skutkuje niczym dobrym jak widać...
a Zo mi tutaj nie tęsknić tylko ruszyć tyłek w troki i się gdzieś umuwić trzeba. gdzie ty teraz zamieszkujesz ? ?<też tak naprawdę tęskni>
robacek-wrzuć na mejla zobaczymy co się tam dzieje i reaktywujemy :) -
-
Anonim
dobrze ja maila wyslalam Ci smskiem :) wiec oczekuje na scenariusz :) podam go dalej gdzie trzeba aha i mam prosbe potrzebuje scenariusz na 2 dziewczyny ktore sa razem , zadnej zdrady ale 1000 intryg :) duzo szumu wokol nich :) Robacek wierze w Ciebie i czekam na maila :)
jesli ktos ma jakies pomysly na sceny to piszcie :) mysle ze razem zawsze zdzialamy wiecej :) kazdy ma swoje fantazje, a na tym to wszystko polega :)
buziak -
leggzz
jak coś to kamerę można załatwić, ale jedna to i tak za mało, poza tym bohaterki trzeba by dobrać odpowiednio do roli...
ja mogę pobawić się w aktorkę, charakteryzatorkę, fryzjerkę, suflerkę, piercerkę:P
jednak zależy gdzie i kiedy miałoby się to odbywać, dla mnie przyjechać gdziekolwiek to nie jest wielki problem:)
poza tym, jeżeli mogłabym ładnie poprosić także o przesłanie mi na maila, to byłabym wdzięczna.
A później na youtuba wrzucać odcinki, ew. zgarnąć za to majątek w tvp.;)
bardzo lubię tego typu przedsięwzięcia, więc jak coś to macie jeszcze jedną parę rąk do pomocy. -
Anonim
ja dzis bede w disc... to wpadajcie obgadamy szczegoły :) na razie zadnych scenariuszy nie wysylamy na maila !!!! poza tym kamere dzwiek i inne kontakty i miejsca to damy sobie rade ... casting bedzie, ehhh tu sie nie ma co zgadywac uwazam ze kto chetny do zorganizowania ze mna tego przedsiewziecia zapraszam na prv lub tu ustalmy termin jakiegos spotkania :) czekam na jakies info w tej sprawie!!! ehhh pozdrawiam -
Patrycja MALINowska:]
Ciekawe co to za dwie dziewczyny;D
jakiekolwiek pomysly daje do zrodla;) i mam wielka nadzieje,ze to wypali bo tez bardzo lubie takie akcje:) -
Anonim
musi wypalic...bo jak nie to Was pozabijam :))) wiec zbierac tylki i do roboty :))) he he do pracy rodacy :))) a jak bedze praca to i film wypali :))) Robaczek co z Toba ... daj znac :) buziak
a Ty Pati to dawaj pomysly !!! na te dwie dziewuchy :P:P:P -
Patrycja MALINowska:]
no co do jednej to wiesz,ze mam pomysl zeby spiewala;) w sensie zeby pokazac ja jak spiewa;) a co do drugiej to mysle ze moze tanczyc zawodowo :D hehehe;) -
Anonim
sławne malenstwa chcecie byc :))) no dobrze cos bedziemy kombinnowac :) mozna cos ala musical polaczony z szansa na sukces :P dobrze przekaze pomysl :) a tak wogole to go teraz przekazuje :) Pani co pisze scenariusz co robi czyta tu wogole ?? pozdrawiam -
Anonim
-
Anonim