★gmina lesbowo★ [406]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

nie lubisz sama spać?
    brakuje Ci namiętnych chwil?
    jakiej kobiety szukasz?
    jaka jesteś?
  • bacardi

widzę, że cisza, zatem może ja zacznę... :c)
  • Anonim

widze ze wiekszosc pan juz zajeta; /// he he no ladnie a ja lubie chyba wolnosc ... nie wiem ... chyba ze spotkalabym ... ta jedyna :P ta wyszukana , ta upragniona :P))))
  • Nie warto żyć bez dobrych marzeń

Kim jest jednak ta jedyna... ta upragniona... ta.....przy której wszystko jest takie jak być powinno...
    Wiosna podobno sprzyja odnajdywaniu tych właściwych osób :-)
  • normalna22

A ja się zastanawiam dlaczego lubię kobiety starsze ode mnie o przynajmniej 10 lat ?
  • Anonim

Normalna ja mam to samo wiesz?? Ogólnie byłam rok czasu z kobieta ktora miala 32 lata a ja wtedy 20 :) i bylo dobrze wiek wogule nie byl dla nas problemem ale chociaz była dojżała i wiedziała czego chce a większosć małolatek ok. 19 lat to jeszcze sie blakaja miedzy swoim JA
  • Anonim

jak to jest ze ja zazwyczaj mlodsze :) choc nie poweim ze niktore dojrzale kobiety bardzo mnie pociagaja :) ale jakos mlodsze na mnie leca :P he he ale taka prawda ... :) buziak
  • Anonim

A dla kogo ten buziak ?? :)
  • ciacho_dunskie

szukam kobiety która będzie chodzic za moją dziewczynę
    do pracy,bo ja już jej prawie nie widuję.
  • Anonim

>Mariela napisała:
    >A dla kogo ten buziak ?? :)

a tak puscilam w eter kto bedzie chcial to zlapie; 0
  • Anonim

>ciacho_dunskie napisała:
    >szukam kobiety która będzie chodzic za moją dziewczynę
    >do pracy,bo ja już jej prawie nie widuję.

a moze poprostu postaraj sie jej jakos pomoc ?? moze jakos razem bedzie latwiej ?? nie wiem tak mowie i gdybam bo nie znam syt.
  • ciacho_dunskie

nie wiem jak sie postarac ,bo ja nie lubie pracować; p
    mam spuchniete ręce i marze tylko o tym
    by zabrac tu moje decki i kejsa oO!
  • Anonim

hehe no ladnie kochana :) ale ponoc praca uszlachetnia :P
    ja tam mam tyle roboty ze pracuje 48h na dobe; ///
    ehhh i kiedy tu czas na milosc ?? brak :(
  • bubiszon

znam to trochę, bo też ostatnio mam podobnie, że więcej jest pracy, niż czasu.. i jak tu znaleźć (albo zostać znalezioną) sobie tą drugą połówkę; )
  • Anonim

ehhh i co ty zrobic ?? czasem wejsc na net popisac na gronie tematycznym ?? a jak ja nawet nie mam czasu na to by z wami na imprezki Jedynej wyskoczyc :( bo jak nie w lodzi jestem na spotkaniach ... to kuzwa tu cos mam :( buuu zabierzcie mnie w walizce, wylaczcie mi tel... i pobawmy sie w koncu :) buziak
  • bubiszon

ja też nie bywam na owych słynnych imprezach, ale jak w końcu się zjawię.. ohohoho - to się będzie działo.. xD

Śpieszmy.. damy radę - w końcu nie takie rzeczy się robiło; )
  • ciacho_dunskie

bubiszon pakuj dupe i sie zjaw;p XD
  • Anonim

Bubiszonku - to musimy sie zebrac zgadac i wypasc wreszcie z codziennosci szarosci i zabawic sie troszeczke na "tych slynnych imprezach" :))) tylko kiedy jak 24 mam pewnie wyjazd do lodzi znow :((( i zawsze sa te imprezki fajne kiedy ja nie moge; ///
  • pLa$ti

wieeeeemy
  • bubiszon

Ciacho,
    tylko czy ja taką dużą torbę znajdę do zapakowania dupki własnej..; )

śpieszmy,
    to musimy się zgadać i zrobimy wjazd w wielkim stylu - i nie martw się: 24 też pracuję, więc nijak nie dam rady się zjawić w Stolycy.. Ale niech się Stolyca nie cieszy, bo my i tak przyjedziemy - wcześniej, czy później; )